bu kına gecesine benzeyen konsept güzelmiş ama benim tercihim sıra gecesi tadında bir parti olurdu :D

bu kına gecesine benzeyen konsept güzelmiş ama benim tercihim sıra gecesi tadında bir parti olurdu :D

Aslında benimle aynı ayda doğan adamla bir küçük kek üzerine mum dikip üflemek isterim. Kendimi sayesinde tekrar keşfettim. Bende çok özel bir yeri var bu yüzden
Kına gecesi yapamadığı içindir Tolga akış ta nedense Zeynep bastıkin doğum gününü yası böyle 25 , saçı uzunken ve masumken bi fotoğrafını paylaşıp mutlu yıllar demiş yani adam demek istiyorki seni o tanıdığım Zeynep gibi kal demek istiyor tabi anlayana bilmem gördünüz mü zeynocular
Doğum günümü yalnız ve pasta değil bir avuç çekirdek yiyerek kutlarım genelde... 😊 Sadeliği ve kendi halimdeliği daha çok seviyorum ben... 😊 Herkese sevdikleriyle nice mutlu yaşlara... 😊
Cevap
39Cevap
Ben kutlamıyorum ki anlamı yok çünkü benim için doğduğum günü
Sabri abi bak kına gecesine gelmedik. içerde manitalara falan bakma öyle. acayip lavuklar var. hepsi filinta gibi. çapları bize göre değil be abi. haddimizi bilelim, yolumuza bakalım.
BABA BORUYU İYİ DÖŞEMİŞ.
Arap Yağı bulunca nereye süreceğini bilemezmiş, Millette Parayı bulunca nereye harcayacağını bilemezmiş.
Çok saçma geldi bana ya. Eğlenmek için bahaneye gerek yok, hele ki doğum günümü bu şekilde kutlamak bana saçma gelir. Keyifli günler..
Buda gündemde kalmak için yarı çıplak pozlar ve absürt şeylerle sağlamaya çalışıyor.
Doğum günü kutlamıyorum
Doğum günü sevmem amma illa olacaksa trknede olsun akşam vakti, rakı masası, kavun peynir vb... bi de hafiften zeki müren eski şarkılardan çalsın sohbetin dibine vuralım, sonra herkes gitsin zrynep gelsin🤣
Kerimcanla storylerini gördük sjdjjd meriç keskinin sevgilisine yaptığı doğum gününden istiyorum ben ful eğlence sjjd
Ne kadar gıcık bir kadın.
Soruya gelecek olursak doğum günlerimde ağlarım. Parti falan aklıma gelmez.
Abartinin dibini yaşıyor ünlüler anca gösteriş ve reklam çalışmaları ben 25 ten sonra kutlamayı bıraktım
Bu sıcaklarda 13x60 dorse kiralar içine su doldurur köpüklü havtır partisi verirdim 😄
Ohaa benden büyük birini görünce cok mutlu oluyorum🤣🤣🤣🤣
Zevk meselesi tabi. Her ne kadar bizi ilgilendirmiyor olsada..
Bunları takip edecek kadar ne yaşadın yavrum sen çocukluğunda, topun inşaata falan mı kaçtı senin?
görgüsüzlük normalde kutlanabilir doğum günü
benim için parti önemli değil çikolatalı pasta olsun yeter :D
Eve bi tatlı sipariş ederim film açarım keyif yaparım kendi kendime.
Doğum günüm için parti vermem çünkü partileri sevmiyorum
Ne yapacaklarını şaşırdılar. Marjinal olayım gündem de kalayım
Doğduğum için fazla mutlu olmadığım için kutlamayı sevmem hatta kimsenin aklına gelmesin isterim
Yakında 40 olacağım iyi bir partiyi hak eder ama kim yapacak 😀
Hiç kutlayacağım çocukken, ama palyaço olsun isterdim heralde 😊
Hiç beğenmem kendisini tip olarak olsun. Zaten şarkıları da çalıntı çakma.
Ben hintlilerin bayram kutlaması gibi davetlileri ateşin etrafında döndürürken dans ettirirdim 😂
Ben parti vermek istemem sadece ailemle kutlamak isterim
Ben kutlama yapmıyorum o günü bile hatırlamıyorum.
zengin olsaydım ölüme bir yaş daha yaşlandım partisi verirdim
Ne partisi çocuk muyum mum üfleyeceğim pasta falan keseceğim
En çok nefret ettiğim sanatçı bu karşıma çıksa bir kaşık suda bogucam 🤨😒
Kız evlenemeyeceğini anlamış kına yapmış içinde kalmasın diye
Ben doğum günüm için parti veremezdim beni düşünen seven benim için de bı parti planı yapmayı akıl etemli bunun için de bı citlatsam yeter
Ben doğum günümü unutuyorum millet neler yapıyor 😅
Tüm evlilik girişimlerim olumsuz olunca ben 🥴🤣
Allahım ne saçma şeyler yaa
Kumsalda bekarlığa veda gbi olurdu sanrm 😅
Hoş bence
Tahmin ettiğim gibi 😊
daha berbat konsept olamazdı
Bu kadın nasıl 30 yaşında ya.
Güzel bir tercih olabilirdi ama geleneksel daha güzel bence
Ay ne güzel düşünmüş 😊
Çingene mi bu.
Çok seksi bir kadın ya