Bayılıyorum sevgisini bir fotoğrafta bile gösteren çiftlere. Ben de asla normal duramam! :D
Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz'in de birbirini çok sevdiği bu pozdan belli bence!
Siz nasıl fotoğraflar paylaşırsınız?

Bayılıyorum sevgisini bir fotoğrafta bile gösteren çiftlere. Ben de asla normal duramam! :D
Mert Yazıcıoğlu ve Dilan Çiçek Deniz'in de birbirini çok sevdiği bu pozdan belli bence!
Siz nasıl fotoğraflar paylaşırsınız?
Bana çok anlamsız geliyor. Başkasına gösterme çabası nedendir bilmiyorum saçma yani sevdiğin insana sevgini gösterirsin. Fotoğrafla sevgi göstermek çok anlamsız geliyor yapmacık. Gösteriş. Gösteriş delisi olmuş birtakım insanlar. Anlık çekilen fotoğraflara lafım yok ama kurgulu çekilen fotoğraflara saçma saçmadır
Cevap
13Cevap
Ünlüler camiasında herkes birbirinin eskisiyle takılıyor okey taşı gibi aralarında dönüyorlar 😂
Ya bu ünlüler ne biçim insanlar , kimin kimle olduğu belli değil
Ben sevgilim olduğu zaman böyle resimler paylaşmayı düşünmüyorum sosyal medya da
neden
Sosyal medya kullanmıyorum çünkü ve kullansam bile paylaşmak hoşuma gitmez o yüzden
pekiii sarışıngenc, gel gel sarışınım gel...
😂😂
Sevgi aşk ilişki iki kişiliktir başkaları ile asla paylaşmazdım
kıskançlık değil sadece bakış açısı
Umurumda bile değiller. hatta görünce gerçekten de midem bulanıyor. yani mutlular da beni ilgilendirmez ki. mutluluklar diyim.
Açıkçası sevdiğim insanın fotoğrafını paylaşmazdım ben hiçbir şekilde. Ne gerek var başkalarının görmesine. 😂
Ne alaka yaa.. herkes afraya sövüyor adamı sanki arkadaşıyla aldatmış gibi ama bence o da masum değil
Dilan citaktan bir halt olmaz demet akalın ve demet özdemirin kankası şımarık paragöz 1 ay sürmez rezillik çıkar.
Aman çok da özendik ya. Ben de aksine nefret ediyorum sevisin bari fotoğraf çekilirken. Bu ne saçma mantık.
Ünlülerin aşkı samimiyeti cok yapmacık ve kisa süreli
Gerçekten de erkeklerin genetiği bozulmuş insan bi kıskanır utanır ya
Sevgilim yok olsa da fotoğraf çekeriz ama paylaşmam bende kalırlar😃😍
Çocuğun tipe bak kıza bak ahsh ünlüler arasında nasil oluyor böyle şeyler
Bu adam çok güzel seven bi adam.. helal olsun.. maşallah diyelim
Oha ya afra ah kaybettin 😂 Dilan deniz kapmış yakışıklı erkeği
Lan oğlum bunlar nasıl ayrılıp hemen diğerine geçiş yapıyolar anlamıyorum yaa
Ay bnlar da mı sevgili olmuş
Bu ünlüler çok komik
her birlikte dizi çeken türk oyuncular kımıldanıyorlar birbirlerine ama ha
Açık saçık değil olduğunda adam gibi adam fotoğraflar paylaşacağım
Çok tatlı çıkmışlar. Ben sevgilimle fotoğraf çekersem sosyal medyada paylaşmam.
En İyi Cevap