Kanlıca'daki lüks yalısından neden taşındığını anlatan ünlü model Tülin Şahin'in "Ağır sinüzitim var. Denizin üstünde olmak yoruyordu. Boğaz'daki akıntı da beni çok etkiledi, bu nedenle taşındım" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Kanlıca'daki lüks yalısından neden taşındığını anlatan ünlü model Tülin Şahin'in "Ağır sinüzitim var. Denizin üstünde olmak yoruyordu. Boğaz'daki akıntı da beni çok etkiledi, bu nedenle taşındım" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.
Bu haberi okuyunca aklıma şu iki söz geldi...
İnsan ulaşamadığı her şeyin ' delisi' ulaştığı herşeyin ' nankörüdür'.
Elindekinin kıymetini bilmeyen ne kaybettiğini hiç bir zaman öğrenemez.
Tülin'in de yaptığı bu açıklama bu iki güzide söze yarenlik etmiş adeta
Zevkler ve renkler tartışılmaz ancak boğazda bir yalıda yaşamak kolay değil çünkü gece sessizliginde o akıntı çok ses yapıyor.. Boğazda doğup büyüdüm , Kandilli ve Rumelihisari kıyısında akıntının sesi sagnsk yağmur gibi gelir kulağa.
Boğazdaki akıntı nasıl etkilemiş ya 😁 ağır toz alerjim olmasına rağmen 1 yılı aşkın süredir bolca malzemenin girip çıktığı, tozlu yerlerde çalışıyorum. Alerjim tutuyor basıyorum ilacı😂 bu dünyaya izlemeye gelmişiz cidden
Nerede yaşıyorsun hangi şehir
Çanakkale
Bende de alerji var 2 aydır bende adanayadaydım toparlanamadım İstanbul'a geldşm düzeldim çok fazla toz ve polen vardı
Evet yeşil alan çok etkiliyor
Başka nedenler vardır.. Söyleyecek daha makul bir neden bulamamıştır..
Cevap
5Cevap
Evet taşınırdım
Olabilir tabi sağlık açısından ama ben yine de gitmezdim kalırdım hastalığımı yenerdim gerçi yalıdan daha güzel yerlerde var
Bende ev kirasını veremeyip evden çıkartılınca, küçük bir evdi. Artık sığamıyorduk demiştim
Sağlık sebebiyle etkileniyorsam taşınırım tabii ki. Normaldir.
Sağlık önemli ama bu kadın beni baýıyor
Ne desin param yetişmiyor diyememiş
Yalın mı var, derdin var.. 😏
Bana ver yalını tülincim
Bizim yalımız yok ama ağrılarımız kesilmiyor😁😂
Derdi büyük n ediyelim?
Ne güzel dert, keşke benim olsa 😀
zenginin derdi...
:)))
Keşke benimde dertlerim böyle olsa
Depremzedeler çadırda bunların derdine bakın.
Aayyy kıyamam.
Sağlıgımı etkileyecek herşeyden kaçınırim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?