Bence o zamanlar baya güzeldi deli gibi aşıktım sabahtan akşama kadar televizyonda onun çıkmasını beklerdim

Bence o zamanlar baya güzeldi deli gibi aşıktım sabahtan akşama kadar televizyonda onun çıkmasını beklerdim

Ay demekki benim gibi olanlarda varmış bende çok etkileyici buluyorum hem şarkılarını dinler hemde kliplerini defalarca izlerdim 😂
Ya öylemiymiş😅kanka ben direkt aşıktım ama lezbiyenim ben kör kötük yani bu kadar aşık olunmamalıydı ama neyse işte çocukluk
Ahhah 😂 bende de var ne yalan söyleyeyim demekki çocukluktan geliyor
Niye zevksiz olasın o zamanlar o da gençti daha çekiydi belki bu arada bende hande ataizine aşıktım ruhsara 😃
Aynı kafadayız iki lezbiyen hrm de jsjsiün
😇
Cevap
9Cevap
Bende çok çekici buluyordum ama şimdi dönüp baktığımda canım olduğumu düşünüyorum. belkide TV'nin büyüsü etkiledi bizi 🤣
Bence de + montaj, makyaj var sen de mi aşıktın ona sjsksk
Seni gidi 31ci senii
Ya tabi tabi ne demezsin
Gençken çok güzeldi. Esmer küt saçlı bi klibi vardı
1996 yılı o sebebim klibi ben 95 doğumluyum sonradan gördüm onu sjssjsj gençlik zaten çok güzel bir nimetdir
Tipe bak. Bana makyaj yapsan daha güzel olurum bundan
Haha sjsjsjsj öyle de nedense çok dikkatimi çekiyodu gönül bu ota da konar boka da demişler işte boşuna mı demişler... mimikleri falan dikkatimi çekiyodu çok tatil klibi falan
Olabilir ya ben de küçükken baya tipsiz bir kızdan hoşlanıyordum sonra büyüdüm buna mı aşık olmuşum lan dedim
Zevksiz değil de. Vizyonsuz. Fakat baktığında hemen hemen her çocuk vizyonsuzdur. O yüzden takma
Olabilir kanka doğru diyosun
Toz pembe şarkısını hâlâ dinliyorum ama kendisini pek sevmem.
Yoo Demet Akalın bence iyi kadın kalbini mi kırdım afedersin
Hayır o dönemler demet akalın türkçe popun kraliçeseydi
Yine iyisin o zamalar ben televizyon bağmlısıydım çok garip çizgi karakterlere aşık olurdum bazılarına hala aşıkım 😅😅
Ya o da bi garip şey ya
Bir insana aşık olduğun için sevin bence😅😅
Benim gibi daha beterleri vardır
😀😃
Bir kız olarak ona mı aşıktın?
Evet lezbiyenim
AKP'li hiçbirini sevmedim mutluyum.
Akp falan ne anlardım ven 12 yaşımdayken ben görünüşüne aşıktım
Ben 5. siniftan beri siyasetle ilgilenirim 😄
Olabailir knk)
Olur öyle ya ben de çocukken Acun'a aşıktım 😬😃
Normal kadın güzeldi