Magazin #DuyBeni dizisinin Emine’si Lydia Cemre Özşişman’ın son halini gördünüz mü? CharlieBrown Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beş ay önce tüp mide ameliyatı olarak 5 ayda 35 kilo vermiş. Gençleşmiş resmen. Güzelliğine güzellik katmış. Yeni halini gördünüz mü? Ne düşünüyorsunuz? #DuyBeni dizisinin Emine’si Lydia Cemre Özşişman’ın son halini gördünüz mü? Cevapla Dizi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl O diziyi izlemedim çünkü aşırı saçma, boş bir diziydi. Oyunculukları da kötüydü. Ama bu kızı görmüştüm internette. Her haliyle güzel bence. 0 0 Yorumla
Konsantremix Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Harika olmuş 😍 maşallah diyelim, yüzünün guzelligi yeter..🌸🕊️ 0 0 Yorumla
Aşkenem Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Boyle daha iyi de tüp mide ameliyatiyla kilo vermek çok kolay sıkıyorsa ameliyatsiz verseydi 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kilo vermesi iyi olmuş. Böyle daha iyi görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
O diziyi izlemedim çünkü aşırı saçma, boş bir diziydi. Oyunculukları da kötüydü. Ama bu kızı görmüştüm internette. Her haliyle güzel bence.
Harika olmuş 😍 maşallah diyelim, yüzünün guzelligi yeter..🌸🕊️
Boyle daha iyi de tüp mide ameliyatiyla kilo vermek çok kolay sıkıyorsa ameliyatsiz verseydi
Kilo vermesi iyi olmuş. Böyle daha iyi görünüyor
Bu onu gerçekten