AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Levent Yüksel zaten sempatik yoksa Sertap Erener gibi bir kadınla nasıl birlikte olabilsin gençlik zamanında fena canlar yakmıştır
Diğmi cok tatlı adam ya çekingen tavırları özellikle. Cekingenlik sempatikleştiren bir ozellik
Her zaman değil bazı kadınlar çekingen erkekleri itici bulur
Çağla * ve edis ten beri kimseyle bu kadar sasirmadim levet yüksel ve sertap erener mi
Kimseye-
Evet ama baya eskiden
Çağla ile edis e ne diyorsun edis de taş 😂
Edis öyle de hangi Çağla
Gel magazin ajansı açalım com egleniriz😂
Ş... ikel ya site sansürluyor
Olur açalım 😂 havalı bir birliktelik olmuş bence 😂
Ahaha😂 Gönül işte 😂
Evet biraz takılırlar sonra ayrılırlar Edis biseksüel zaten
Biseksüellik de moda oldu canı sıkılan oluyor 😆 ben de biseksüelim, cok bir olayı yok. Yasar miyim yasayacak kadar bir ilgi değil. Karşı cins ilgimi çekiyor her daim. Ama hetero değilim 😂
Ya zaten bir kadın erkekte yakisikliliktan önce sempatiye önem veriyorsa cok yakışıklı erkekler ilgisini pek çekmiyorsa biseksueldir
Bisksuel kadınlear daha istekli arzulu olur hem😂
E seninki de çok saçmaymış 😂 benim de biseks arkadaşım var ilgisini çeken kadınla da erkekle de birlikte oluyor
Olmam ya ben karşı cinse cok fazla yükseliyorum😂 benimki sadece görüntü itibariyle kadın bedeni etkiliyor o kadar durup da hayal etmiyorum
Seninki biraz farklı aslında ben de sadece kadınlara aşırı yükseliyorum ama yakışıklı bir erkek görünce de yakışıklıymış ha diyorum yani 😂
Biseksüellik anormal birsey değil. Iki hormona da sahip insan, hem kadınlık hem erkeklik. Oyuzden hemcinsini beğenmen ilgi duyman anormal değil ama haram boyutu var. Ben de güzel bir kadın olunca Allah ne güzel yaratmış boş anına denk gelmiş falan diyorum😂 biraz beğeni biraz kıskançlık. Gerçi ben de güzel sayılırım ama yıne de kıskançlık kadınsal güdü😂 kadın kadını hep kıskanır ama belli etmez cogu😂
İyi bakalım 😂
Ama benden tavsiye. Yakışıklı bulursan birini söyleme. Çünkü erkekler cok acımasız bu konularda direkt eşcinsel yaftasini yapistiriyorlar. Biz kadinlarda yok boyle birsey beğeniyoruz söylüyoruz masum karşılanıyor ama size önyargı fazla
Bizim ortamlarda da öyle bir şey yok ya herkes herkesin ne olduğunu biliyor kimse kimseyi de yargılamıyor
Mesela levent yüksel sempatik dediğinde biseksüel sanırım diye düşündüm. Olsan kotu birsey mi değil ama kadınlardan kaçmaz:)
Biz zaten fazlasıyla feminen takılıyoruz ama heteroyum o senin ya da dediğin gibi kadınların önyargısı bence 😂
Bana sorarsan bir kadının bir kadına cok guzel ya demesi de bir erkeğin bir erkeğe yakışıklı ya demesi de biseksüel bir tavır
Öyle olsun 😂
Bilmiyorum 😂erkek arkdaşım biseksueldi takılmıyordum pek yaşamadığı surece
Benimkinin durum vahimdi justin bieber yakiskli sence diye sormustu bi ara😂
Yakisikli mi-
Evet kötüymüş ama threesome denenirdi yani her zaman biseks biri bulunmuyor 😂😂
Sadece biraradayken hafif hareketleri oluyordu mesela kadınsı davranmak gibi değil ama arkadan sarılmak sevdiği birşeydi. Halbuki günü erkeğim yapması gerek. Ama o kendisine yapılmasını istiyordu.
Garipmiş 😂
Bunun dışında kadınsı hicbir hareketi yoktu ama hassas yaşıyorlar bazı şeyleri o var
Doğrudur
Garipsemiştim ben de arkasını dönüp sarılmami beklediğinde, yaptım mi hayir yapar mıyım zannetmiyorum 😂
Niye yapmadın sevgilin istemiş sonunda nolcak ki
Bilmiyorum tuhaf geldi o an, erkek misyonu almak bu. Fazla kadınsıyim ben sanirim. Rol değişimi gibi bir şey
Aşik değildim asik olsam yapardım muhtemelen
Muhtemelen aşık olmadığından doğru
Ama sevşirken de roller değişir bazen dominant olan karşı taraf olur
Düşündüm de düşünce olarak bile tuhaf geliyor 😂 sarılırsın her türlü arkadan erkeksi bri hareket bu. Beklnmemesi gerekiyor kadından
Sarılırsın herturlu ama-
Hiç cok asik olmadim bilmiyorum degisir durum o zaman belki😂😂
Ya kadından şu beklenmez erkeklerin şöyle olması lazım bu kafalardan kurtulmak lazım
Olabilir ya o zaman değişir belki 😂
Değişir degisir, asik kadin tabir-i caizse üstüne de atlar😂😂
Ya atlamıyorsa ayrıl zaten 😂
Herkes asik olduguyla mi yasiyor sen de abartma😂
Seviyorsan yeterlidir
Sevgilim olmaz o zaman 😂
Oo sen duyguları yuksek seviyorsun ben aşkı cok sevmiyorum aptallaştiriyor 😂 bir de onları yaşasan iyice bağlansın bitti gitti verdin tüm ipleri eline olmazz mantık güzeldir
Baglandin-
Ya sadece takılırız o zaman duygusal birliktelik olmaz yani konuşuruz flört takılırız gezeriz eğleniriz o kadar açık ilişki gibi 😂
Anladım sende ya hep ya hiç. Ya ask var ya yok 😂 benim için öyle değil sevgi ve sevginin bir üst boyutu aşk var. Sevdim ama asik olmadım mesela
Ya çok anlamıyorum ben bu işlerden dr aşk bence akışkanlık gibi bir şey zaten ya ilişki uzun sürse aşığım sanıyorsun
Ask muhabbetinin icinden çıkılmaz ya girdin mi😂 eee senin yok mu begendigin radikal tarzda ünlüler
Yani bilemedim şimdi türk ünlü yok ama radikal tarzda son birkaç yıldır beğendiğim lady gaga olabilir yani küçükken korkardım kadından düşün ahahahaha 😂
Ciddi beğeniyor musun o kadini
Miley cyrus desen daha az sansürlerdim
Şaşırırdım-
Miley zaten güzel bir kadın ben en uç örneği verdim sana yani barbara palvin kadar beğenmiyorum alla alla 😂
Birinden daha duymuştum mileyi neyi çekici mesela anlatsana az😂
Akrep burcuydu söyleyen 😂
Erkan kolçak kostendili de sempatik buluyorum mesela ben😂
O adam da sempatik ve yakışıklı tam bir anadolu çocuğu 😂 miley seksi bir kadın ya tam anlamıyla seksi yani öyle diyim çekiciliği bu
Kotu kadin sever erkeklerin gözdesi miley kumralken seneler seneler öncesi guzeldi şu an bacakları dışında çekici bi tarafı yok bence estetik üzerine estetik kendini itici birseye dönüştürdü mileyin şu halini çekici bulana zevksiz derim
Çıktığı erkeklere bak erirsin 😂
Onlar panter sevenler kadın ucuruyordur😂 ayak üstü sks kokuyor kadin
Yakiskli erkekler de yollu sever onlarin canı yokmu😂
Tam olarak durum bu zaten 😂
Yuzu cok vasat bir durumda Şu an hangi doktor yaptıysa mahvetmiş kızı. Sevimliydi bayağı seneler oncesi. Liam mesela deli gibi yakışıklı bir adam ama şu an sevgili değiller sanırım. Bilmiyorm şu haliyle sevgili olur mu zannetmiyorum sempatisinden eser kalmadı kizin
Evlendiler boşandılar ya ne sevgilisi 😂
Ne biliyim çetelesini mi tutuyorum mileyin😂 liam la birlikteyken güzel bir kadındı sonra cirkinledi
şu an dönüp bakar mi zannetmiyorum liam
Bakmaz bakmaz miley de eğleniyor zaten sadece seks için birlikte oluyorlar
Bakmaz tabi erkeksi birseye dönüştü kadin nasıl ah aldıysa 😂 Estetik doktorunu da gitsin dava etsin 😂
Öyle öyle 😂😂
Tiye alma beni bakıp kadınsı birsey görüyorsan sende sıkıntı 😂
Biliyorum ya makyajla düzeltiyor yüzünü 😂
Aynen
Aynen