Magazin Bayramın en şık ismi sizce kim olmuş? Mahinevberçeste Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ebru Yaşar Derya Uluğ Gülşen Simge Sağın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler KS🧚♀️💗 Bayramın en şık ismi sizce kim olmuş? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Bence derya Derya Uluğ olabilir 1 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Görseldeki birinci bayan daha edeplice giyinmiş.. yani Ebru Yaşar daha iyi 😎✌🏻 1 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Gülşen'i çok severim ama giyinmemiş o bana göre birde çakma Gülşen var Simge sağın o hiç hoş olmamış. Sevmesem de Derya Uluğ diyorum 🤔 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 426 cevap paylaştı. + Umrumda değil, bilmiyorum ama ebru diyorum. 1 0 Yorumla
Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Hepside birbirinde açık ve varoş güEllik açıklıkta değil ama işte anlayana 1 3 Yorumla Behavaha +1 yıl Sizin güzellik anlayışınız nedir? Yanlış anlamayın amacım kavga çıkarmak değil. Yorumla Peteksi +1 yıl Algım güzellik veya kapalılık değil usturuplu düzgün ve algiyinmek kapalı olup iğrenç giyinende var açık olup düzgün giyinende farketmiyor Yorumla Ssdfddtt +1 yıl Çok haklısın Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Güşşen cinsel ilişkiden sonra çarşafı kendine dolayanlar gibi çıkmış sahneye😅😂😂 Erotik mi komik mi siz karar verin artık😅 0 4 Yorumla Behavaha +1 yıl Bunlar nereden aklına geldi 👀. Yorumla onlyteenage +1 yıl Aklıma geldiğinden değil, gördüğüm o canım😉😊 Yorumla Ssdfddtt +1 yıl Bir de dolamasaydı🤣🤢 Yorumla onlyteenage +1 yıl @Ssdfddtt Merak etme görmek istemeyeceğin kadar her şey ortada Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Hic biri ben güze güzel demem güzel benim olmadikça🙂 0 0 Yorumla
Holababy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ebru Yaşar ya ne bileyim dinlediğim bir bayan güzel şarkıları var 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Siyah bol dekolte bol yırtmaç üstelik esmer 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Gülşen özellikle siyah bel dekolteli elbisesi şahaneydi 0 0 Yorumla
gökgürültülügeceler Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Çünkü Gülşen sadece dekolte tercih etmiş. Derya Uluğ çok düz ve sade bir kıyafet seçmiş. Simge ise aslında diğer tercihimdi ama Ebru Yaşar güzelliğiyle bir puan önde 0 0 Yorumla
BubiiKızınYedeği Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gülşen yine giyinmeyi unutmuş😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Derya Uluğ ve Simge senin diyorum diğerleri beğenmedim ikiside çok diğerlerini beğenmedim 👎 1 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bence ben. Hiçbiri de olmamış bu arada 1 4 Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl 💁 haklısın. O paralar bizde olsa güzeliz zaten ama katbekst güzel oluruz Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Yemin ederim inadına değil ama hiçbiri hoş giyinmemiş ki. Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Anlıyorum abartı öte bişey değil bunlar Yorumla hepimizbirvedia +1 yıl Hm hm 👍⭐ Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Derya Uluğ.. Yakışmış, göz yormuyor. 1 0 Yorumla
tıpdoktoruu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Gülşen eskidi simge parlayan yıldız ama Derya Uluğ da fena değil 0 0 Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Tabii ki de ben 1 1 Yorumla Mahinevberçeste +1 yıl seni seçenekler arasına koymayı unutmuşum😁 Yorumla
ErkeksiLezbiyen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Gülşen her zaman ki gibi milleti yükseltiyor 😅 1 0 Yorumla
Ssdfddtt Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Gülşen ne ara hapisten çıktı? 0 2 Yorumla Mahinevberçeste +1 yıl Hapise hiç girmedi ki başka ülkedeydi Yorumla Ssdfddtt +1 yıl Yoo girdi hatta kantin açtırmıştı gece gece. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bence derya Derya Uluğ olabilir
Görseldeki birinci bayan daha edeplice giyinmiş.. yani Ebru Yaşar daha iyi 😎✌🏻
Gülşen'i çok severim ama giyinmemiş o bana göre birde çakma Gülşen var Simge sağın o hiç hoş olmamış. Sevmesem de Derya Uluğ diyorum 🤔
Hepside birbirinde açık ve varoş güEllik açıklıkta değil ama işte anlayana
Sizin güzellik anlayışınız nedir? Yanlış anlamayın amacım kavga çıkarmak değil.
Algım güzellik veya kapalılık değil usturuplu düzgün ve algiyinmek kapalı olup iğrenç giyinende var açık olup düzgün giyinende farketmiyor
Çok haklısın
Güşşen cinsel ilişkiden sonra çarşafı kendine dolayanlar gibi çıkmış sahneye😅😂😂 Erotik mi komik mi siz karar verin artık😅
Bunlar nereden aklına geldi 👀.
Aklıma geldiğinden değil, gördüğüm o canım😉😊
Bir de dolamasaydı🤣🤢
@Ssdfddtt Merak etme görmek istemeyeceğin kadar her şey ortada
Hic biri ben güze güzel demem güzel benim olmadikça🙂
Ebru Yaşar ya ne bileyim dinlediğim bir bayan güzel şarkıları var
Siyah bol dekolte bol yırtmaç üstelik esmer
Gülşen özellikle siyah bel dekolteli elbisesi şahaneydi
Çünkü Gülşen sadece dekolte tercih etmiş. Derya Uluğ çok düz ve sade bir kıyafet seçmiş. Simge ise aslında diğer tercihimdi ama Ebru Yaşar güzelliğiyle bir puan önde
Gülşen yine giyinmeyi unutmuş😂
Derya Uluğ ve Simge senin diyorum diğerleri beğenmedim ikiside çok diğerlerini beğenmedim 👎
Smgeyi Ebru yu sevdim
Hiçbiri bence olmamış
Derya Uluğ bence
Bence ben. Hiçbiri de olmamış bu arada
💁 haklısın. O paralar bizde olsa güzeliz zaten ama katbekst güzel oluruz
Yemin ederim inadına değil ama hiçbiri hoş giyinmemiş ki.
Anlıyorum abartı öte bişey değil bunlar
Hm hm 👍⭐
Bence derya uluğ
Simge Sağın olmuş
Derya Uluğ.. Yakışmış, göz yormuyor.
gülşen yine giyinmeyi unutmuş
gülşen oryantele mi başlasa
Gülşen eskidi simge parlayan yıldız ama Derya Uluğ da fena değil
Tabii ki de ben
seni seçenekler arasına koymayı unutmuşum😁
Bence kadından zerafet akıyor (Ebru Yaşar)
Şıklıkta neye dikkat etmemiz gerekiyordu?
Bence hiçbiri
tabikide Gülşen ve Ebru yaşar
En rezili gülşen diyorum
Derya Uluğ güzel olmuş
Simge Sağın 🔥
Simge süper bir hatun
Ebru Yaşar
Kesinlikle simge
Gülşen
gulseeennnn
Ebru Yaşar
Simge
Simge
Simge sağın
Ebrudan başkası yalan bana
gulsen ve derya
Gülşen her zaman ki gibi milleti yükseltiyor 😅
Derya Uluğ
Hiçbiri
Gülşen
Ebru Yaşar
Derya Uluğ
Hiç biri hepsi rüküş
Yaşlandılar
Hic biri
Gülşen ne ara hapisten çıktı?
Hapise hiç girmedi ki başka ülkedeydi
Yoo girdi hatta kantin açtırmıştı gece gece.
Öz motorum gülşen😘
Simge ☺️
simge iyimiş
Ebru Yaşar
tabiki gülşen
Hiç biri
Derya Uluğ
Derya Uluğ