Oktay Kaynarca’dan #SüleymanÇakır paylaşımı: “Rahmetliyi tanırdım…”
— Televizyon Dünyası (@TvDunyasii) April 8, 2023
pic.twitter.com/yIBX336gIW
Oktay Kaynarca’dan #SüleymanÇakır paylaşımı: “Rahmetliyi tanırdım…”
— Televizyon Dünyası (@TvDunyasii) April 8, 2023
pic.twitter.com/yIBX336gIW
Kurtlar vadisi dizisi zamanında severek izlediğimiz bir dizi olmakla birlikte aynı zamanda insanları şiddeti yönlendirmeye başlayan dizilerden bir tanesiydi tabii ki aslında insanların böyle şeyleri espri olarak yaptığını biliyoruz ama sanal bir karaktere bu kadar anlam yüklemek belki de bizim toplumun ne kadar şiddete meyilli olduğunu gösteriyor.
Bir zamanlar Türkiye'de var olan gayri meşru aleme racon bitirmiş, İstanbul'a sefirlik etmiş, cömert, gariban babası, yiğit büyüğümüz, dostumuz, canımız Merhum Süleyman Çakır Ağabeyimize vefatının 19. sene-i devriyesinde ALLAH'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum...
Cevap
32Cevap
Hayır ben izlemedim
Lüzumu üzerine bir açıklama yapmak istiyorum.
dün akşam saatlerinde hastanemize akciğer karaciğer, mide, dalak ve böbreğinden ateşli silahla yaralanmış olarak getirilen süleyman çakır acil olarak ameliyata alınmış göğüs kalp ve damar hariciye ve bevliye cerrahları ile anestezi uzmanından oluşan bir heyet tarafından yapılan operasyonla kurşunlar çıkarılmış,
takdir edersiniz ki bu denli büyük bir ameliyatta komplikasyon görülmesi kaçınılmazdır bir ara kardiyak arrest gelişmiş ve tekrar döndürülmüştür
diğer doktorlarımız ve bizzat şahsım hastanemizin tüm imkanlarını seferber etmiş ancak aşırı kan kaybına bağlı olarak dolaşım ve solunum yetmezliği sonucu süleyman çakır hayatını kaybetmiştir
ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim...
öff bıktım ya beyin göçü mü yaşadık anlamadım ki hâlâ bu dizi karakterinin yasını tutuyo millet ki aklım almıyor
yahu insanlar ölen yaşlı ana babasının yasını tutmadan miras kavgasına girişiyo emek verenin kıymetini bilmiyorlar kalkmışlar kaç sene önce ki bi dizi karakterinin ölüm yıl dönümü zırvalığını her yıl gündeme getiriyolar
Hey ulan Çakır, ne diyim ben sana? Muhteşemsin lan, büyüksün, manyak bir adamsın oğlum sen manyak! Yaşamak sana çok yakıştı, hatta ölmek bile. 🫡
Özellikle 2005 - 2006 yıllarında çok severek izliyordum, hatta oradaki karakterleri kendime örnek alıp onlar gibi hareket ediyordum. Cebimde oyuncak, boncuklu tabanca, meyve bıçağı falan taşıyordum.
Hatta bir keresinde meyve bıçağını cebime koyup evin içinde biraz dolaşmıştım ve bıçak cebimi delip bacağıma batmıştı. 😂
İzledim Allah Rahmet Eylesin bu gün de 43,44,45 bölümleri izleyeceğim.
Kurtlar vadisindeki ilk aşkım Çakır'dı.
Ne güzel İstanbul be! 😅😅❤️❤️
Ben sadece laz ziya nın epik sahnelerini izledim. İstemi betil cidden iyi oyunculuk ve seslendirmenlik yapıyo. Hele gandalfı seslendirmesi çok iyiydi.
İzlememmiii, en sevdiğim karakter dizide. Azdan az çoktan çok gider.🔫👑 #SüleymanÇakırKalbimizde 🤍
Kurtlar vadisini 200. Bölüme kadar izledim sonra sarmadı en çok satan bölümler 1 den 100. Bölüme kadar o çakır öldü keyif almamaya başladım
İzlemem mi?
Sırf Çakır vuruldu diye salya sümük ağlamışlığım vardır vakti zamanında 🤣
Adammsın 😂
Eyvallah 😊
Sağlıcakla toprağım
Babam hepsini full izlerdi bizde maruz kaldik , nasibimizi aldik bu diziden
İzledim ama Süleyman Çakır da mafya babasıydı. Halk kendisine benzeyeni çok benimsiyor.
Evet çok severdim, haftada 2 kez izlerdim (tekrarını da yani)
Kurtlar Vadisi bana çok ağır gelen diziydi hiç izlememiştim nerdeyse Mafıa falan
Süleyman Çakır varken izlemedim zaten oralarda yakışmıyordu
O değil de ne güzel İstanbul be 😂
Ben o diziyi sonradan izledim Çakır'ı sevemedim. Karısına kötü davranıyordu. Hem aldatıyor hem tokatlıyordu.
İyice bku çıktı bununda aga yok bihter ziyagilin çlüm yıldönümü yok onun yıldönümü
Show Tv bi de Kanal 7 de de saırım yayınlanırdı eski bölümleri falan. İzlerdim. Çakırlı bölümleri ayrı güzeldi.
Tabiki izlemeyen bilmeyen yaşamasın diyomuşum 😂 Bu arada Kurtlar Vadisi şimdikiler gibi sıradan bir dizi değildi.
8 Nisan 2004 yılında * öldürülen Süleyman Çakır’ı Rahmetle anıyoruz
Ülkenin iq seviyesinin düşüklüğünü tekrar hatırladım
İşine bak
🧠siz
Abartmakta oktay gibi ol 😄
Evet, severek izliyordum
Şşşt sakinn. Çakır ölmedi. Kalbimizde yaşıyor.
Allah rahmet eylesin mert adamdı F
İzlemedim pişman değilim
30 küsür bölüm izledim gecen yaz , hepsı o kadar
Allah rahmet eylesin büyük adamdı Süleyman Çakır
Az ağlamadık küçükken
sevdigim dizilerden biridir Çakırı severdik milletçe
Suleyman cakirmi kaldi
çocukken izlerdik amcam sağolsun shxhsh
İzlemedim
Evet izledim
İzledim. Çakır öldükten sonra sarmadı aga
Vay be Hal it