Kerem Bürsin’in yeni sevgilisinin influencer Mehtap Algül olduğu iddia ediliyor. Mehtap Algül’ün adı bir dönem Uraz Kaygılaroğlu’yla da anılmıştı. Bu aşk dedikoduları hakkında ne düşünüyorsunuz, Kerem Bürsin ile Mehtap Algül'ü yakıştırdınız mı?

Kerem Bürsin’in yeni sevgilisinin influencer Mehtap Algül olduğu iddia ediliyor. Mehtap Algül’ün adı bir dönem Uraz Kaygılaroğlu’yla da anılmıştı. Bu aşk dedikoduları hakkında ne düşünüyorsunuz, Kerem Bürsin ile Mehtap Algül'ü yakıştırdınız mı?

Hayır yakışmıyorlar zaten ben takip etmiyorum hiç bir şekilde. genel olarak ünlülerin ilişkileri zaten saçma oluyor çıkar veya para üzerine olduğu için de ben takip etmiyorum ama zaten bu sadece bir idda olduğu için kanıtı yok
Uraz Bey de Kerem Bey de hanımefendilerin hipergamilerine hitap eden beyler... O nedenle onların ve fanlarının gönlüne göre mutlu ilişkilerinin olmasını dilerim... Kadınlar kaslı uzun ve zengin erkek severler. Bu beyefendiler de öyleler.
Cevap
31Cevap
Yakışıyorlar gadası
Kadinlar, Yakissa cok yakisiyorlar diye cildiriyor, yakismasa hic yakismiyorlar neden birlikteler diye cildiriyor. Soru kadinlar neden cildirmak istiyor?
Mehtap çok olgun gözüküyor. Geçenlerde de Danla Biliç deniyordu ya her gün biri ile anılmak garip olmalı djdj
Ben Kerem Bursin olsaydım bu kıza bakardım. Kızı bütün tanrılar ve tanrıçalar bir araya gelip el birliğiyle yaratmış gibi güzel. Doğru seçim.
Bunların ruhu şey olmuş fksdj daldan dala atlıyorlar kodumun maymunları fksdj
Gözüme uyku girmemişti demek bu yüzdenmis kerem kimle çıkıyor diye
Yakışsa ne olacak ki, 2 gün sonra ayrılacaklar zaten
Yakissalarda geçici kısa süreli bir ilişki gözüyle bakıyorum.
Özgüvensiz iki insan gayet iyi anlaşırlar uzun süreli bir ilişki olursa şaşırmayacapım
İkisini de tanımam. Kendileri uyum yakaladıysa yakışmışlardır
Serenaydan sonra kimseyle yakışmıyor gibi geliyo artık ahahahaa
Kız niye itici geldi bana çirkin de değil aslında. Sevmediğim birine mi benziyor ne 😃
Kanki Kerem abi klas yakışıklı adam yakışır her türlü
bu kadın kereme bakıyorsa zevksizdir bu ablanın yanına burak özçivit gibi adamlar yakışır :D
Bir adama bak bie kadına bak. Bu kadın hiç yakışmış mı adamın yanına
Ay hayır ya vıcık vıcık bunlar da sürekli birbirleriyle yakınlardı sadece sözde
Sanane kızım başkasının hayatından ne komik zavallı insanlarsınız ya ezikler
Kadın daha yaşlı görünüyor güzel de olsa yakışmıyorlar
kerem 20 yasinda sanki koc adam alisminiz yanina yigeni torunu kizi yasinda genc kadin alana
Yok ya kadın da aşırı yaşlı değil aslında uygun resimleri konmamış o zaman bir farklılık var arada uyuşmazlık adına ben de çözemedim pek 😂
Hayır tabii ki Kerem kim ki yeteneksizin teki yok olan imajını bu kadınla yeniden kaldırmaya kalkıyor. Vasat ikisi de
hayır yakışmıyorlar.
yakıştırmadım doğrusu
Ferit abimin exi vay aw.
Kari translari andiriyor
Olmamış kadın çık güzel
kadın kasar belli
Kars kaşarımı🤣🤣
Max 3 ay diyebilir miyiz? 😄
Yakıştıramadım
Allah mesut etsin 😎
Yakışır yakışır adam m üstünden inmiyor ünlü diye
Merak ettiğim şey şu, bundan bize ne?
Magazin başlığını engellemeyi deneyebilirsin o halde?
Bu Kerem yakışıklı mı ya yoksa benmi körüm
Çok yakışıyorlar aşırı yani
Birbirlerine benziyorlar yakışmışlar
İnternete ödediğim paranın hakkını veren bilgi.
Güzel kız. İkisi de sarışın mutlu mesut yaşarlar
hmmm. Kadının genetiğine bakmak lazım. Bilemedim
Yakışmıyor
yakışmıyorlar tabiki de
para sayesin de oluyor her sey
para ya baska birsye degil para ile sadet olunmaz
Umrumda değil
Hayır tabiki
Sadece kerem bursin tanıyorum çok yakışıklı
Evet
hayır.
olammis hem cok genc kaidn hemde cok güzel
Kadın güzelmiş
Kiz fena değil yakışıyorlar
İyi görünüyor
Bundan bizene
Baskalarinin hayati beni ilgilendirmez
Evet
Yooo
Çok güzel kadınmış
Yakışıyorlar
Yakıştılar
Tüm qmlar bunlar için. Yakışmasada olur.
Hayır
yok.
Bizene bundan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?