Herkes ünlü olmak ister miydiniz diye sorar ben daha üst seviyesini soruyorum, Hollywood yıldızı olmak ister miydiniz? Çünkü orası bambaşka bir Dünya

Angelina Jolie gibi mesela Girdiği an ortama Tüm ışıklar fotoğrafcilar şak şak çekiyor şu endama havaya bakın ya
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet isterdim tabi ki de
https://www.youtube.com/embed/psuRGfAaju4Herhangi bir filmde rol almayı istediğim zamanlar oluyor aslında ama o hayatı kaldırabileceğimi sanmıyorum.
Doğru ağır bir hayatları var zor çocuğunun psikolojisi bozuk deliriyorlar Zaten
Benim daha şimdiden bozuk jadkwkkrkw
Benim de hehe
Olmak istemezdim.. Hollywood ‘ da her şey göründüğü gibi değil özellikle Özgürlükleri yok. Onlar yazar onlar çizer medyalar size sunar. Madalyonun diğer yüzü karanlık.
Yok ya ben halimden memnunum onlara sorsan onların da kendine göre zorlukları var
Göz önünde olmaktansa, gizli kalmayı tercih ederim.
Olabilir isterdim galiba
Evet
Tabiki isterdim
Yani evet isterdim
Beraber olalım mi
Hollywood için yaşlandık ya yaş 28 e geliyor hehe oraya genç olarak gidiceksin ki yıldızın öyle parlasın 30 yasa geleni kötü rollere koyuyorlar önemsenmiyorsun bak Angelina Jolie bak Scarlett Johansson Hepsi çocuk yaşta Hollywood a girdi şimdi nerdeler
Sen de olursun fizik varsa seni tanımak gerek yşkac
Fizik hepsinde var zaten yaş önemli fixiigime güveniyorum ayrı ama yaş geçti iyi ingilizce gerek Tamer Karadağlı, Haluk Bilginer gibi onlar Hollywood filmlerini de rol aldı çünkü İngilizceleri süper bende İngilizce yok 😄
Sende de fizik var vede yaş kaç senin
Sen olmak istermiydin
En çok istediğim şeylerden biri, hele yıldızlar Hollywood 'a girdiği an bütün ışıklar onlara çevriliyor fotoğrafçılar şak şak çekiyor of coo havalı ve gurur verici olay bence ben ünlü olmak istemem Hollywood yıldızı olmak isterdim ah ah
Yazık sana ya kıyamam ne iç cektin
Haha ama bir yandan zor hayatları var çoğu deliriyor kafayı yiyor psikolojisi düzgün Hollywood ünlüsü yok
Gerek yo diyecemde sen de kırıksin kiz
İstemezdim ya
Neden ki para onlar da var hehe
Evet ama düşüncesi beni heycanlandırmıyor büyük bi hedefim var onu yeğlerim♡
İnşallah olursun hedefin ne ise 🙏zaten Hollywood uzaktan bakıldığında ışıltılı yoksa içi pislik dolu bir Dünya
Yok.
isteemem reis
Isterdim
Hayır istemem
ilgimi çekmiyor
isterdim