Sosyal medyada ünlü olup şarkı çıkaranlar kervanını Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı Yeliz de dahil olmuş. Nasıl buldunuz, olmuş mu?
Yeliz şarkı çıkartmış pic.twitter.com/KUP4G6rWif
— Burak (@zurvii) March 16, 2023
Sosyal medyada ünlü olup şarkı çıkaranlar kervanını Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı Yeliz de dahil olmuş. Nasıl buldunuz, olmuş mu?
Yeliz şarkı çıkartmış pic.twitter.com/KUP4G6rWif
— Burak (@zurvii) March 16, 2023
Dinlemek dâhi istemiyorum yani. Müzik dünyası her geçen gün alabora oluyor. Herkes kendi alanında olmalı bana göre. Olmayınca da bu tarz şeyler duyuyor ve görüyoruz sık sık.
Hayır ben beğenmedim pek fazla. yani zaten herkes şarkı çıkartıyor. bu yüzden de ben pek beğenmiyorum. yani zaten bu tür programları da izlemiyorum bana çok saçma geldiği için bunun dışında şarkıyı da beğenmedim
Cevap
18Cevap
Ne işsiz güçsüz insanlar var ya böyle saçma sapan programları izliyorlar saçma sapan müzikler dinliyorlar… Sesi iyi olsa bari😐
Keşke benim de bu kadar boş zamanım olsaydıda böyle şeyler izleseydim 😂😂
Hepsi yapma bebek.
Beğenmiyorum ne erkekleri ne kadınları. TV kanalları saçmalık. Film izlemek dışında tv kullanmıyorum. Dizilwri de siteden izliyorum çok saçmalıyor tv dizileri.
Şarkı çıkartmayan birkaç kişi kaldık sanırım zaten günümüzde bilgisayarla en kötü ses dahi sanki bir star sesiymiş gibi ayarlayıp piyasaya sunulabiliyor.
Klip var ama ses yok, eskilerin klibinde neredeyse arka fon disinda birsey eklenmiyordu, bunda otomatik sese klip eklenmis gibi ;)
off yeter ya herkes şarkı çıkarıyo dinlemeyin bunları ünlü etmeyin saçma sapan kişiler bi vasıfları yok
Dün akşam attığı storilerden izlediğim kadarıyla tam ağıza takılıp ben bunu niye söylüyorum ki diye sinir ola ola söylemelik bir şarkı
Dinledm tesadüfen denk gelmistm güzel aslnda ama woow da değil bilindk bir ses şarkının sözleri güzel
Yeliz bütün tuşlara basmaya başladı. Kısmetse Olur'dan diskalifiye olunca Tiktok'ta yayın açmalar, İnstada yayın açmalar, şarkı çıkarmalar, stil yarışmasına katılmalar...
Bakalım nerede tutanacak.
𝐷𝑖𝑛𝑙𝑒𝑚𝑒𝑑𝑖𝑜̈𝑚, 𝑑𝑖𝑛𝑙𝑒𝑚𝑒𝑦𝑖 𝑑𝑢̈𝑠̧𝑢̈𝑛𝑚𝑢̈𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚
Olmamış her önüne gelen de şarkı çıkarttı eskiden bir raconu vardı bu işin şimdi folloş oldu
klasik ama önüne gelen şarkı çıkarıyor yani güzel değil
Kısmetse olur ne yeliz kim sarkısını zaten dinlemedim bane ne aw
ben bu rol icabi show yapanlari izlemem. bu çöpleri haber yapmayin daha iyi
Köpeğim kaldı bi yakında o da şarkı çıkarır ünlü olur falan hehshhs
Tüm tuşlara basıyor...
Kısmetse Olur
Stil İkonu
Şarkı
Önüne gelen şarkı (tabi şarkıysa) çıkarıyor. insanlar nasıl ünlü olacağını buldu tabi.
Şarkı çıkarmayan bi ben kaldım galiba 😂 Ağzı olan şarkı çıkarıyor bunu da beğenmedimm
Olmamış o ne ya eğer mümkünse bu şarkı söylemesin
Önüne gelen şarkıcı oluyo bi kısmetse olurdan çıkmadığı kalmıştı umarım kaldırılır şu program
En İyi Cevap