Dua Lipa yeni yönetmen sevgilisi Romain Gavras ile dudak dudağa yakalanmış.
Böyle güzel bir kızın bu kekoyla ne işi olur anlamıyorum 😒

Dua Lipa yeni yönetmen sevgilisi Romain Gavras ile dudak dudağa yakalanmış.
Böyle güzel bir kızın bu kekoyla ne işi olur anlamıyorum 😒

Merhaba,
Feminen enerji (dişil enerji) konfor alanında yükselişe geçen bir enerji türüdür. Yani kadın kendine konfor alanı sunacak kişiye bağlanma eğilimindedir. Duygusal tatmin, gizem ve statü kadını kendine çeker. Görüntü önemsizdir erkek için.
Dolayısıyla bir kadının yakıştırmasanız bile o kişi ile birlikte olmasının başlıca sebebi konfor sağlamasıdır. Bir başka sebep ise kadının yaradılışı gereği bir şeyleri düzeltme eğiliminde olmasıdır. O yüzden kadınlar serseri erkeklerden hoşlanır. "Ben bunu düzeltebilirim" der bilinçaltı.
Ancak sorun şurada ki, bunun farkında olan erkekler kadınları kolayca manipüle edebilir.
Kendimden örnek vereyim:
Başlarda ilk ilişkilerimde efendi takılıyor, saygı gösteriyordum. Ancak zamanla fark ettim ki, hayatımdaki kadınlara iyi davrandıkça saygıları azalıyor. Ben de farklı bir strateji denedim. Saygısızlık gösterdiğinde ona cehennemi yaşattım. Cennete giden yolu kendisi aramalıydı. Buldu düzeltti ve saygısı arttı. Bir süre sonra sıradaki cehennem seansı...
Ve evet. Başarılıydım...
Kendimden statü, yaş ve fiziksel olarak çok yukarıda kadınlarla ilişki yaşadım.
Sonra fark ettim ki, mutlu değilim. Gönül işlerini sonlandırdım.
Demek istediğim velhasıl kelam, Dua Lipa bu adamı görünüşü için değil, yukarıda saydığım sebepler yüzünden seviyor.
Saygılarımla.
Işıkla kal...
👏👏👏👏
ne alaka görünüşünü beğenmediğime bağlanmam ben, ruhlar aleminde yaşamıyoruz
çokta alakası yok ya görüntü her zaman önemlidir şahsen görünüşünü beğenmediğimi yanımda bile gezdirmem herkesin tip anlayışı bir değil tabi
@zPSiCoPaTa Merhaba.
19 yaşımdayken ben de öyle diyordum. Görüntü çok önemliydi. Harika görünen kadınların karakteriyle suyu nasıl bulandırdığını gördüğümde anladım karakterin çok önemli olduğunu.
10 yaşından 19 yaşına kadar olan 9 yıl ile 20'den 29 yaşına kadar olan 9 yılın aynı olmadığını acı yoldan öğrendim sevgili arkadaşım. Tek farkım 18 yaşımdayken kendime partner arayışım beni 7 farklı ili gezmeye itmişti. Kıssadan hisse deneyimledikçe anlayacaksın görüntüsünü "başta" sevmediğin birine nasıl bağlanabildiğini.
Sevgi ve saygılarımla.
Görüşüne saygım sonsuz. Sürç-i lisanım varsa affeyle.
her güzel görünen kötü olmuyor ama
valla dışı güzel olmayanın içini merak etmez kimse öyle olmasa uğur böceğini sevdiğin gibi hamam böceğini de severdin
Hay ağzına sağlık be ne güzel konuştun öyle. Yönetmen eşek bile olsa sırf kariyeri var diye değerli olur. Yani anlatmak istediğim şey tipten ziyade statüye bakılıyor. Ben yarın öbür gün savcı, doktor veya profesör olsam sırf mesleğimden dolayı çevremde sahte yüzler olacak. Tabi bunu da ben istemem.
Ünlü dünyasının tamamının kafası kırık psikolojisi bozuk ortada ciddi belgeler bu yaş farkı hastalığı için ama kime zaten fiziksel olarak da baktığında at hırsızı gibi bir tipi var herifin her eline kamera alan yönetmen oluyor Avrupa'da zaten
#Hükümdar
Bence Gavras daha iyilerini bulabilecek durumu var. Dua Lipa kadınsı durmuyor erkeksi duruyor güzellikte zaten ortalama altı hani. Dünya da bu kadından güzel milyonlarca kadın varken. Belki karakter konusunda beğenmiş olabilir Gavras, Lipa'nın.
Cevap
131Cevap
Maalesef hiç yakışmamışlar yani kimseyi tipi yüzünden yargılamam ama yani birbirlerine yakışmamışlar arkadaş şu kızlar mağara adamı tipli erkeklerde ne bul8uyor para mı teklif ediyorlar acaba baka gerçekten bunu düşünmeye başladım şimdi. yani ben yakışmadıklarını düşünüyorum
Olm adam kara kaş, kara göz diye demediĝinizi bırakmamışınız bizim sıramız geldi işte ne bu şiddet, ne bu celal la havle vela kuvvete ha ötede oynayın lan totosunu peelinglediklerim
Hahahahaha düzgün konuş be slqq fjdjd
Yeni trend Ortadoğu stile erkek 😁
@Gizemlii-Adam tarih yazar bunu: 2023 avrupanın kapıları Türklere açıldı
Bi daha baktımda bu ne ya dua bunda ne buldu
Hiç mi doğru akıl veren arkadaşın yok be kızım
Yaa güldürmee 😂😂😂
Bunun dostundan çok düşmanı vardır gerçi aklını yemişler güzelim kızın 😅😃
Aga sen git o kadar film çek müzik klibi çek, gelsin KS'de 3 xper fenomen olmak için çalışan pempe ablamız sana keko desin. Adaletin bu mu dünya?
Abi sen de git iki traş neyim bir şey ol. Tam kesme kirli bırak en azından. Kaşınmıyon mu olm?
Adam 41 yaşında ayrıca iğrenç
Adam duayı sağlam doyuruyodur hor kullanıp kendini bezdirene kadar dikiş işiyle meşguldürde ondan ha bide sosyal statüsü yüksektir Erkekler için güzellik kavramı veya yakışıklılık kavramı yoktur... Adam gerçek bir Maskülen erkek hepsi bu anakuzu erkekleride bunada söver komik gerçekten :D
Ya ne alakası var keko falan 🤦🏻♀️ Herkes sizin beğendiğinizi beğenmek beğenmediğinize sövmek zorunda falan değil, sevmek böyle olmuyor, duygular böyle işlemiyor...
Ben kime neyi anlatıyorum ya herkes zaten yaşıyor ve yaşayacak 😅
Adam yönetmen, sen gelişmiş bir ülkede yönetmek olmak ne kadar zor biliyor musun?
Ayrıca tanımadan etmeden tipinden dolayı bir insana keko demek çok çirkin, keko kavramı tiple değil davranışla ilgilidir.
Aşağıda adam her şeyi açıklamış. Adamın sağladığı konfor alanı iyiyse en tipsiz adam bile kadınların gönlünde taht kurabilir. Ayrıca Dan Bilzerian ile tipleri aynı
Olgun kadınlar; kendilerini iyi kullanacak, darbeli hilti modunda erkek isterler. Sizin gibi ergenler, baby face, kılsız, tüysüz , zararsız erkeksileri ister.
Olay bu 💁
Dua lipayı güzel bulmuyorum ama bu ne be kızım! Dağdan terörist mi bulup koluna mı taktın tövbe estağfurullah bu tip ne
Haha haykırdım 😂😂😂
yakıştıklarını asla söyleyemem ama dua aplayı bi şekilde mutlu ediyo demek ki :) ya da işin içinde şantaj veya tehtit var. Başka bir sebep göremiyorum :D
Çok sevip değer veriyorsa hiç önemi yok normalde de tipin önemi yoktur yanii tip gelip geçici görüntü olarak yakışmamışlar ama dediğim gibi önemsiz bencee
bu sene en cok dinledigim sanatciydi 0,001deydi kadina asiktim ama tam bir canımsın oldugunu dusunuyorum bir de adam 41 yasinda. Bulamadi eli yuzu duzgun birini hepsi kes gibi. Bir ara sarkici bir cocuk vardi dua lipa diye sarki bile yazdi yok istemedi bizim hatun duzgun tipti ya kaldiramadi bunyesi
Adam benden yakışıklı 😔
@ucrahmahmucr abi gecmis olsun
İlk olarak bodyshamingi kes adam senin kocanın fotoğrafını bu adam bu karıyı niye aldı ya diyip dert yanmıyor hem adamda gayet başarılı biriymiş
Adam benden yakışıklı 😊😔
Kesin büyü yapmiştir diyenler gelmeden diyim... Kadının en cok istedigi sakalli mahara adamını bulmus... Diyilecek tek sey ulan dünya kimler kimlerle akıl yok
Adam o kadar ünlü birisi, dünyaca ünlü filmleri var ve gelsin 3 Xper olan biri adama laf etsin.. Dünya adaleti 😂😂
Belki ruhuna dokunmuştur bilemezsin. Belki onu güzel seviyordur. Görüntüyle insanları neden aşağılıyorsunuz
Neye dayanarak keko diyorsun? Güzellik anlayışına uymadığının farkında değilsin ve bunu hakaret ile mi örtmeye çalışıyorsun?
Dua Lipa ile birbirlerine yakışıyorlar. İkisi de hanzo. Biri kadın hanzo, öteki erkek hanzo. İki tane dağ kaçkını birbirini bulmuş.
Tarkan filmindeki hancı dayı degilmi bu

Adamin fotosuda cikmadi bulcam diye ugrastim.
bu kadar sakalın bıyığın arasında görünmeyen bir dudaktan nasıl zevk alıyor kadınlar. Yemekten bir kıl çıksa iğrenir kusarlar
Kimsenin günahını almış olmayayım ama asla güvenilir birine benzemiyor. Konu yakışmaktan ziyade gele olarak tekin birine benzememesi.
orso lan bu :D
Günümüzün ilişki sevgi anlayışı, ve düştüğü en büyük yanılgı bu işte... Oysa bir insanın dış görüşünü sadece bir kaplamadır...
Yakışıyorlar. İkisinde de aynı sinerji ve aura var. Benzettim. :) ayrıca insanların zevkine saygı duyulmalı.
Lann adama işidci desen adamı lime lime ederler bu ne tüp lann öyle orman kaçkını gibi adam da yönetmen tipi de yok ki
Çok güzel değil yani yüzündeki makyajı çıkarsa görürsünüz her çift çok güzel ve ya yakiskli olmak zorunda değil onlar sevmiş size ne
Zengin diye birlikte desem dua da zengin zaten. Demekki kişiliğini beğenmiş. Adam da çok çirkin değil zaten sadece sakalı çok fazla
😃😃 demekki kadınları etkilemek hayattan bezmiş negatif biri olmak lazm lipa buna duasını okumuş selası kaldı herifun 🤪🤪
Doğru mu bu haber adami ilk gördüğümde adını Feriha koydumdaki sapık Halil aklima geldi sadece bu onun biraz daha orman kaçkını hali
Adam benden yakışıklı 😔
Bence trol soru ben inanmıyorum sevgili olduklarına 😶
Keşke trol olsa öpüşürken yakalandılar 😒
İlik gibi kızların sukuleli tırnakçı cemil gibi picleri bulması asla değişmiyor
Sende sakal bırak belki düşürürsun 😂😂😂
Layığını bulmuş bence abi kadın bildiğin Diyarbakırlıya benziyor niye bu kadar abartıldığını anlayamıyorum
Bir tarafı Arap zaten Lübnan kökenli
Sanki dua lipa aşırı güzelmiş gibi adamı yaftalamanız alskjda klasik kezo kız tipi var
Güzel tabi benim boyum kadar bacak var kadında taş gibi hemde fkfkdkd
Ben estetiksiz de güzelim hıh 😏💅😂😂
Kim bilir nasıl zeki ve karizmatiktir o adam, duacım bilir ağzının tadını djdk
Gavras donanımlı adam bazen arkaya yaslanıp gücün tadını çıkarıp izlemek istersin yavrucum
Bu uyum sana birilerini hatırlatıyor mu aızjzk @_Daphnee_
Tespit kskxkx
Saf kadın çok saf kadın çok yeter ki para olsun
İşte bizim olayda erkek çulsuzdu düşün skxkkxkx
😂😂😂😂😂
Adam dağdan inmiş gibi ya dua lipa neden abla neden
Adam benden yakışıklı 😔
Tencere kapak, dua da fenafillah taş hatun değil, bi gözünüzü açın.
Kadınlar kariyer statüye bakıyor erkeklerde güzelliğe ben bunu hep derim zaten
Yakışırlar Dua' yı zaten başkası kurtarmazdı ne adama sövüp duruyorsunuz.
Bunu gördükten sonra hala umudum var puahahaha @myraes demi var demi bak var de
Aşktan sevgiden mi 😁
Travesti lupa, kendine layık barzani elemanı bulmuş. Cuk oturmuş..
lamborgini bulabilecekken "tofaş kraldır mq" demiş galiba
dağdan peşmerge bulmuş sevgili olmuş wwq abd kezbanı
adam çok maskülen duruyor. belki ona düşmüştür
Yakışmışlar veya yakışmamışlar bize mutluklar demek düşer 😄
Bu kıza da güzel diyen kendine aynada bakmamış demektir
Demek ki adam mutlu ediyor "mutlu" alooooo Hala şunu anlamadınız
Şu yorumu yapma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlamıyorum xksl
Sabahın köründe uyandığında fotomu çekip yayınlamıslar sanki
Adam çok yakışıklı umarım mutlu olur kadına güven olmaz
hayvan sevgisi sebep oluyor, kız ayı seviyor demek ki:)
Bu adam bi bana mi abartildigi kadar kötü gelmedi
Gayet normal bir adam işte 😀
Yok ben seni destekledim burada ya 😀
Ayrıca gayet yakışıklı adam 😀😀
@Unisckazannn yakisikli denemez de farklı bir havası var
Siz daha iyi bilirsiniz efenim😅
@Unisckazannn bi' zahmet 😂
Takip isteği attım 🙂😅
kanka dua lipa ile dudak dudağa yakalanmayan var mı clxlzş
Bu kadının hiçbir sevgilisi yakışıklı değil. Görseli takmıyor demek ki.
Adam benden yakışıklı 😔
@ucrahmahmucr suudilere benziyor
Ben çok çirkinim
@ucrahmahmucr güzelleşmek zor değil. Paraya bakar her şey.
Mesaj atabilir misin fotoğraf atıcam
Dua da zaten ahım şahım bir kadın değil bence fena olmamışlar
Dua güzel kadın da adam "ne baküyün gardaş" dicek tipte
Muhtemelen kadın beğendiği erkeklerden adım görememiş bari beni sevene gideyim demiş
Demekki dua lipamız da bizim toprağın mahsullerinden istemiş skkjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?