Konu hakkında yorumlarınız için teşekkürler.. 🙏🏻
😍Günaydınnnn... sabah sabah paparazziye ne dersin😏 görseldeki hakkında ne düşünüyorsun?
Konu hakkında yorumlarınız için teşekkürler.. 🙏🏻
Günaydın KS gençli ruhlu canlılarrr...
Her nerede benim şu an yazdığımı okuyan her kimse inşallah kalbindeki sıkıntı gider, işi rast gider,...
Görseldeki konu hakkında görüşlerini bekliyoreee...

Güzel bir gün bizleri bekliyor diye düşün ki günün tahmin ettiğinden iyi geçsin 💪🏻🍀
#cuma.24.02.23
Şu Cem Küçük denen herifte zerre haysiyet olsa, neyse.
Bu kardeşim insanlık aramanın bir anlamı yok, ulan insanlar pisi pisine öldü, komple bir çürümüşlük var, hala allah devletine zeval vermeyecemiş, işimize yaramıyorsa ne tamam var lan bu devlet?
Günaydın abla :)
Görsel hakkında bir düşüncem yok yani devlet ve inanç işleri birbirinden ayrı tutulmalıdır diyor ve haklı da yani sonuçta inancı kullanarak insanları yönetmeyi deneyen ya da bundan faydalanan çok kişi var çünkü.
Devlet ayrı, hükümet ayrı anlama geliyor aslen tabi ki ülkemiz devletimiz var olsun. Hükümet gelip geçici, devlet baki kalandır... Allah devleti yönetecek vicdanlı, adaletli hükümet mensupları nasip etsin demek daha doğru
Allah bir şey nasip etmiyor, halkın seçtiği adam geliyor yani öyle Allah diyerek bir yere varamıyorsun, kadın da hala bu kafanın devam etmesine öfkeleniyor zaten.
Halkın seçtiği adam da nasip işte, Allah seçiyor demiyorum yanlış anlıyorsun. Devlet adaletli insanların elinde var olsun diyorum. Devlet giderse ülke gider. Devleti yöneten hükümettir
Hayır nasip falan değil! Allah'ı denklemden tamamen çıkardığında elindeki verilerin sonucu değişiyor mu? Hayır. Demek ki Allah bu hesapta gereksiz yer işgal ediyor, atın gitsin artık şunu
Bize gereken, denetleme mekanizmaları, örgütlü toplum, din milliyetçilik vesaire kavramlarının arkasına saklanıp bizi vasatlığa, beceriksizliğe, gericiliğe itenlerin fikriyatının bir kenara itilmesi
Bunu da Allah nasip etmez, halkın kendisinin yapması lazım
Bu yaşanan olay kader değil, plansızlık denetimsizlik cahillik bunu bende kabul ediyorum. Demek istediğimi inatla anlamıyorsunuz. üstteki son iki cümlem benim fikrim. İyi okursanız anlarsınız. Tartısma istemiyorum. Sağlıcakla kalın
Tartışmak istemiyorsanız fikir beyan etmeyin o zaman mk yerinde! Bu sağcı riyakarlığından sıkıldım artık. Hem bir şey söyleyeceksiniz, hem de hiç kimse bir şey demeyecek, derse de tartışmak istemeyeceksiniz
Ne biçim konusuyoruz, azıcık saygılı olun. Ben soruya görüş yaptım. Siz gelip yazıyorsunuz. Görüşünüze argo kullanmadan yanıt veriyorum. Sağcı olduğumu da çıkarmanız cahilliğinizin sonucu. Bir daha yazmayın lütfen
Saygı hak edilmesi gereken bir şey
Argo kullanmayan herkes de kaypaktır. Gayet de sağcısın, bak hala inkar etme peşindesin işin sarih yanını, peh!
İnsanlar karşıt görüşlere inanmasa da saygı göstermelidir.. Toplumsal huzur böyle gelişir. Ben ne düşündüğümü nasıl yaşadığımı kendim biliyorum. Sizin düşünceniz zerre umrumda değil. Argo yu da kelime dağarcığı az, konusmakla kendini ifade edemeyen insan kullanır. Mutlu yaşamlar dilerim size 🤚
Söylediğin her şey tamamiyle yanlış.
Ben sana mutlu yaşam dilemiyorum mesela, böyle sahte, kendimi uyuz evanjelik hıristiyan retoriği üzerinden meşrulaştırma çabası içinde değilim.
Selam gadası 🙃
Böyle konuşan oyunculara iş vermiceksin bak bakalım ondan sonra camiden çıkıyorlar mı? Ağzı olan konuşuyor.
Cevap
9Cevap
Herkes içindeki pisliği kusar. Çok saçma bir yaklaşım bence.
Bu arada GÜNAYDINNN🌺🌹⚘️
Teşekkür ederim. Nasılsınız?🌺🌹⚘️
Bu arada Cem Küçük'e sonuna dek katılıyorum. Devletimi sevmeyen neden Trt gibi bir kanaldan ekmek yiyor anlamış değilim. Cem Küçük piyasadaki en kaliteli ve en mert gazetecilerdendir brnce. Laf diyenler önce aynada kendilerine bakmalı sonrada yüreğindeki vatan sevgisine.
Paylaşım öncesindeki dua ve temenmi için aytıca teşekkürler
Çiçeğe çiçek vermek boşuna aslında ama kabul et. İuiyim teşekkürler. Kahve içiyordum ofiste buyur gelll.😍😂⚘️🌹🌺
👍👍👍 Aynennnn
Gel gelll kahve karşılıklı içilirse lezzetlidir. Hele de güzel bir hanımefendiyle...⚘️😍
☕️☕️ ikram etmiş olayım⚘️😍
Farklı dillerden konuşup aynı kahveyi yudumluyoruz Madam.⚘️⚘️⚘️
Zeynep Farah Abdullah'ı sonuna kadar destekliyorum bu konuda. Bir devlet bilimle yönetilmelidir. Yaşanılan her felaketi kadere, Allah'a bağlayarak kendi pisliklerini örten devlet yetkilileriyle de sonuna kadar mücadele edilmelidir. Cem Küçük denen şerefsizin de ne b. k olduğunu iyi biliyoruz. Kendi çapında hedef gösterip, tetikçilik yapmış. En iyi becerdikleri iş de bu zaten.
Katılıyorum. Laiklik gereği din ve devlet işleri birbirinden ayrılmalıdır. Devlet yönetiminde din kullanilmamali.
Cem kucuke birinin haddini bildirmesi lazım kızın ne demek istediğini anlamayın din düşmanı yaftasi koyuyorlar
Mesele o da değil, insanlar dine düşman olabilir, sadece bizim fikriyatımızı destekleyen insanlar bu ülkede ekmek yiyebilir edebiyatı yapıyor
Farah ne anlatmak istemiş insanlar ne anlamış, bir de alakasız yorum yapmış, konuyu saptırmış, laf olsun torba dolsun.
Şu Cem Küçük elime geçse sabah akşam dövüp işkence edeceğim. Hiç bıkmadan, usanmadan, ara vermeden.
Okurken tövbe dedim, ne saçmalamıs bu ruh hastası kadın, Evet laik bir devletiz evet Din ve Devlet ayrı bu Devlet için geçerli halk için değil Allah devletimize zeval vermesin 😍🙏
Siyasi görüşlerine bakmadan yorum yaparsam gazeteci haklı.
Cem Küçük ama mide bulandırır...
İt ürür kervan yürür
Kadın saçmalamış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?