Ben takip etmiyorum. Ama sosyal medyada karşıma çıkıyor. Müge anlı ve programa katılan kızın arasında geçen diyalog beni hem güldürdü, hem irrite etti. Bence ünlüler yapınca da olmuyor. Gördüğüm en ilginç şeyse tabiki "Palu Aliesi" olayıydı.

Ben takip etmiyorum. Ama sosyal medyada karşıma çıkıyor. Müge anlı ve programa katılan kızın arasında geçen diyalog beni hem güldürdü, hem irrite etti. Bence ünlüler yapınca da olmuyor. Gördüğüm en ilginç şeyse tabiki "Palu Aliesi" olayıydı.

Müge Anlı'yı hiç izlemiyorum çünkü hırsıza, arsıza yol gösteriyor resmen. Ayrıca kiminle evlendiğine dikkat edin. Kocası emniyet müdürü. Ama suçluları devlet adına değil karısı adına buluyor ve oradan avanta sağlıyor. Bu doğru mu diye soran yok ama.
Son 20 yılın televizyon programlarını derinlemesine incelemek gerekiyor aslında. Bir toplum mühendisliği çalışması yapılıyor.
Bende hiç izlemiyorum. Ama sosyal platformlarda mutlaka karşıma çıkıyor her zaman. Bu konuda düşünmedim, yıllardır suçluları yakalama, sorunları çözme konusunda insanlara hizmet veriyor gibi görünüyor her şey. Bunun aslında polisin işi olması gerekiyor tabiki. Bunu televizyonda yapması sayesinde daha geniş kitlelere ulaşarak delil topluyor diye düşünüyoruz. Tabiki işin içinde çok farklı şeyler olabilir. Televizyon dünyası çok yapay bir dünya, ama beni daha çok rahatsız eden çok program var. Kısmetse olur mesela.
İzlemiyorum ama sosyal medya da denk gelmiştim. Bir kadın vardı. Aslında erkekmiş yolda düşmüş kimlik buluyor. Cinsiyet değiştiriyor o kimlikteki kendisi gibi tanıtıyor bu sırada diploması olmamasına rağmen hemşirelik yapıyor. Evleniyor, hastaneden bebek kaçırıyor. Komşuların bir kısmı onun bir zamanlar erkek olduğunu ve bebeği kaçırdığını biliyor. Ama ses etmiyor bir kısmı duyunca şok. Eşi, erkek oldupunu ve bebeğin kendisinden olmadığını öğrenince şok.
Evet
İzlemiyorum ama arada görüyorum Instagram da filan. Çok komik olaylar oluyor cidden. Yaşlı kadınlara mesaj atan Sinan. Adamı memleketlim diye takip ettim. Çok komikti yaa. Bütün köydeki kadınlara salça olmuş kocaları da erkeğiz diye geziyorlar. 10 kişi bir olup meydan dayağı atmak yerine Müge Anlı'ya şikayete geliyorlar. Allah'ım kafayı yedim izlerken. Adam canım köylüler ondan canım.
O kadar şey yapıp oraya çıktığı yetmez gibi hiç birini saymayıp kaç yıl önce erkek çocuğa taciz ettiği için tutuklanması.
Eig için teşekkür ederim 🌹✌️
☺️☺️
Cevap
7Cevap
Benim de gördüğüm en ilginç hikaye kesinlikle Palu ailesi.
Youtube once saidlerine bakarım öyle şeylerin cidden komik şeyler var, sapığın biri orada Müge yi bile süzmüştü en ilginci o idi, ne cesaret!
Sinandır 😂
Bilmiyorum terbiyem el vermedi ama şöyle diyeyim;arama geçmişi ile çıkmıştı olayı
Bilmiyorum ya ben takip etmiyorum zaten ☺️
Edilecek şeyler değil 😃
Kız kardeşim izliyor izleme valla piskolojin bozulacak diyorum 😂 kızı var anne izleme piskolojin bozulacak diyor dayım öyle söylüyor diyor 3.5 yaşında 😂
Maşallah ☺️
Seks yaptıktan sonra o anın tadını çıkarmak istiyorum acelemiz mi var ne gerek var
Yanlış soru yanlış cevap?
Sorunu hortlattım ama evet bakardım dşeksöd bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin👯♀️💅
Niye gizlisin ya 😂 uzun zamandır girmiyorum siteye bir bakınayım saracak mı dedim. Gerçekte de pembe misin 😂
Çünkü soruya salça oluyorlar kutu kapalı olmasına rağmen istek atıp duruyorlar ondan dşskeöd tabii ki👯♀️
Takip et bebeğim, bende edeyim 😘 bende yaşıyorum aynı şeyleri
Attım gitti o zaman
Bende stellayım 😂
IQ puanımı olduğu haliyle seviyorum.
hacda kacırılan kadın vardı o fenaydı
Yok takip etmiyoruz
Sen Yozgatlı mısın cidden
Offf ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?