Angelina Jolie
Monica Bellucci
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tabiki de Angelina Jolie. Monica Belluccide çok güzel bir kadın ama aşağıdaki yorumlardan göreceğiniz gibi kendisini aşırı derecede abartanlar var bunun sebebi de kendisinin de itiraf ettiği gibi çalıştığı yapımlarda anadan üryan obje rollerinde oynadığını kabul etmesi vb olaylar. Ama Angelina Jolie bunları başarmak için asla kendisini tamamen çıplak sergilemedi o gerçekten güzelliği ve seksepalitesi gerekse muhteşem aksiyon filmleri ile gönlümüzü fethetti. Şu Monicayı tek geçerim Angelina da güzel ama monica ayrı diyenlerin sırf seks objesi halinde olduğu için tercih ettiklerini hepimiz biliyoruz erkek beyni basittir :)
Edit : Sanırım Angelina Jolie'nin atlarla olan çalışmasına denk gelmemiştim merakımdan bakayım dedim aman yarabbi. Bazı +18 filmlerine de denk geldim. Sana haksızlık etmişim Monicacım sorry
Tekrardan oy kullanma şansım olsa Monica derdim
Atlarla filmi mi var?
@Chıld_Of_GOD Hayır atlarla fotoğrafı var 2 tane uygunsuz. Buraya koyarsam ban yiyebilirim. Baktığımda hoşuma gitmedi meme uçları filan kapalı fotoğrafta ama atların o amaçla kullanıldığını düşünüyorum ve hoşuma gitmedi hiç.
Anladım.
@Doratan Evet evet gördüm canım sadece o filmi değil ötekileri de gördüm. Maalesef bu dünyaya reklam edilen ve pazarlanan kadınların hep böyle p*rno var. Ve bu sektör erkek beyninin basitliğini bilip allayıp pullayıp bu kadınları ağız suyu akıttırıyorlar bir şekilde böyle tanrıça ilan ettiriyorlar. Ha çok güzeller ona lafım yok benim kastım abartılı dünyanın en güzeli vb şekilde yorumlar. Buna erkek aktör ünlüler de geçerli bu şekilde p*rno olan. Mesela Brad Pitt tamam yakışıklı denebilir ama ben medyanın etkisine beynimi kapatıp adamı abartmıyorum mesela dünyanın en yakışıklısı daha yakışıklısı olamaz diye yorumlar yapmıyorum hatta bana abartıldığı gibi gelmiyor.
@Doratan Yani maalesef bu dünya böyle resmen film sanat sanatçılık adına çok pis bir dünya dönüyor. Bunu elbette eleştirmiyorum herkesin kendi hayatları. Ama iş böyle kadın ve erkeklerin yüzünden başkalarına daha aşağıda muamelesi yapılması o zaman da bu gerçekleri ortaya koyarım.
@Doratan Eleştirmek haddime de olamaz zaten insanlar çocukluklarında neler yaşıyorlar kim bilir psikolojilerini bilemeyiz kimsenin.
Angelina ensest tacize uğramış.
@Chıld_Of_GOD Eğer doğruysa gerçekten çok üzücü. Demek istediğim buydu işte kimsenin psikolojisini bilemeyiz kimse böyle bir sektöre ünlü olmak için de olsa girmez bence girenler mutlaka kötü olaylar yaşamış oluyorlar o yüzden çokta eleştiremiyorum. Ha gerçekten kaliteli oyunculuklar güzel filmler oluyor duygu hissettiren onları takip ediyorum. Benim kastettiğim sırf bir kadın veya erkek ünlü diye bunlara sahip olmayan erkek veya kadınların bazı özgüvensiz tipler tarafından daha aşağıda görülmeye çalışılması. Mesela Monica Bellucci röpörtaj videolarına filan baktığımda sanki kendisini seksi göstermek için yüz mimiklerini gülüşünü bakışını filan inanılmaz kasıyor. Ama bu onun güzelliğini değiştirmiyor sadece itici duruyor.
@Chıld_Of_GOD Allah da bu ensest tacizcilerinin hepsini bildiği gibi yapsın.
Bakışlardan mana çıkartmak niye bende alışkanlık haline geldi uzun zamandır..
ya da görmek benim için bu kadar kolay ne zamandır olmaya başladı.
Keşke kör olsaydım hayat benim için daha kolay olurdu.
Tahmin etmek belki daha kolay olurdu.
Cevap
32Cevap
Angelina Jolie çok daha güzel, çok daha zarif. Bana göre dünyanın en güzel kadını. Tabii ki Monica da çok güzel ama onun kadar değil
Angelina Jolie
Ikiside güzel bir bayan ikisinide çok severim.
Ama hepsini vur filminde monica bellucci ye aşık olmuştum.. gerek fiziği gerek performans olarak..
Angelina Jolie de güzel ama monica bellucci benim için güzellik tanrıçası afrodit gibidir.. öyle sevgilim olsa başka bisey istemem..
Angelina tabiyki
ama asıl favorim Jeniffer Lopez 😍
Her ikisini de beğeniyorum ama Monica benim için bir numaradır net. Keyifli akşamlar.
Hiçbir insan bazı şeylerin arasında seçim yapmak zorunda kalmamalı. Çünkü bazı seçimler can acıtır. Bu da onlardan birisidir. Sayın soranı gaddarlığından dolayı kınıyorum (!) :D
En haklı yorum :D
Yaa Monica kadınlık Tanrıçası ya resmen. Ama bişey daha söyleyeyim gülün biraz ben çocukken Demet Akalını çok seviyordum xd
Karakterlerini bilemediğimize göre fizik ve kariyer anlamında bakınca Angelina tek geçerim...
Bir sefer aynı yaşta değiller. Ama monica tabi
İkisini de çok beğeniyorum taraf seçemedim valla. :D
Belucci bu resimde Jolie nin nenesi yaşında yalnız 🙄
Benim için kesinlikle Monica !!! Ama kişiden kişiye değişir tabi ki, zevk meselesi.
Monica Belluci der tek geçerim yani:) konu o olunca başkasını göremiyorum
Monica çok güzel göründü gözüme. Angelina bir deri bir kemik gibi geldi...
İkisini de seçemiyor muyuz. Lütfen ayırımcılık yapmayalım. 😂
Neden seçim yapmak zorunda olup bu güzellikleri üzelim
ikisinin de en kotu fotoğrafını koymuşsun. Monica belluci bir adım önde bence.
Angelina Jolie demeyen ne bilim
Ama yaş aldıkça hepsi çirkinleşmiş
Angelina bana hiç güzel gelmiyor mavi gözleri güzel sadece Monica taş
Monica Bellucci ilk sırada..
Monica belluci tabiki de.
Gençliği guzeldi de şimdi degil
Sağdaki daha seksi ve alımlı
Monica Bellucci tabii ki...
İkisi efsane ama ben Angelina Jolie diyorum
Monica tabii ki. Angelina güzel bile değil.
Ikisi de çok güzel
Monica Belluci Angelina yaşlandı 😄
Angelina 75 li Monica 64 lü naptın aga :D
Valla ikisi de kendilerini aynı kulvarda sergileyen kadınlar o yüzden daha fazla beğenebilirsin Monicayı çok normal :D
Benim odak noktam farklı ama Monica bence
Monica tabi ki
Monicaa çok güzel
Monica, gerçek bir milf. Gôtünü yerim
Karşılaştırmak hata ANGELİNA Jolie
Monica Bellucci
tabii ki monica
Angelina Jolie tabii ki
monika kim ya
Monica kankim
Angelina üstüne kadın yoktur.
Angelina bence