Seksilik açıklıkla paralel değil. Zeka işidir seksilik. Haddinden fazla açılan bana güzel gelmiyor aksine ucuz geliyor. İlgi çekme amacıyla attığı ortada.
Yakından görünce keşke sizin gibi begenebilsem. Allah'tan resimlere teknolojiyle , insanlara da makyajla müdahale edilebiliyor. Olmasa insanlık ne yapardı. Doğal güzellik kimsenin umrunda olmamış uzunnn zamandır.
Bu kadının eski halini görsem aynı yorumu yapmazdım ama kendisinin her yerde estetikli olduğunu itiraf etmesinin verdiği özgüvene hayranım ve gerçekten estetik her insana yakışmıyor seksi buluyorum kendisini
İstediği pozu versin seksapalitesi yok ki kadının.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
onu becerenleri cinsel hayatını sanki bi bk yemiş gibi her yerde anlatarak övünen birisi örnek sanatçımı prnocumu belli olayan bu kadın mide bulandırıyor
@cileksarisi lan umrumdamı tanımam etmem neyine kudurayım? sadece gereksiz şeyleri iyi gösterme çabalarınızı anlamıyorum kadın itici ve çirkin kim ne derse desin yani neyi uzatıyorsun
Kuduruyorsun işte bu kadar fevri tepki verip küfür etmen bundan. Bu kadını bir filmde anadan üryan orasını burasını tamamen açan gösteren ünlülerden olsaydı kadını başınıza tanrıça ederdiniz ama örnekleri de çok.
@cileksarisi kölelik bana göre değil haksız kazanç yapan insanlar umrumda olmaz kimseyi savunmam bu sizin işiniz güzele güzel çirkine çirkin deriz bu kadın çok çirkin.
@aypipim Valla erkekler de kadınlardan daha fazla kadınları kıskanıyor ve çamur atıyor örneği çok. Mesele bu kadının çok başarılı doğal olması artık insanlara konuşmasından dolayı egolu mu geliyor bilmiyorum ama başarısını kıskanıyor herkes
@aypipim Dünyaca ve türkiyede yapan bazı ünlüleri de görüyoruz. Bu kadın kendisini bir filmde veya başka bir alanda tamamen çıplak gösterip seks objesi haline getirse kadını başınıza tanrıça ilan ederdiniz ki örnekleri de çok fazla. İstese erkek beynini bilen medya uzmanları ile çalışıp kendisiyle ilgili algı yaratıp ağzınızın suyunu akıtmasını çok iyi bilirdi. Ama o bunu tercih etmiyor
Sahte ve hiç bir şeyi ifade etmiyor. Bence çok daha güzel ce doğal, kendine öz pozlar var. Burdan hiç bir his enerji vermiyor resim, geçmiyorda boş çunki
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bu at ağızlı karının herhangi bir şekilde çekici görünme şansı yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Fizik iyi ama yüzü için aynı şeyi söyleyemicem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu kadını çıplak koysan önüme şeyim kalkmaz. O derece itici bir kadın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
güzel poposu gogusler falan doktoru sagolsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Rezillik sadece güzellik anlayışı ciplakliktan ibaret olmus
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
topluma ahlaksızlıklarıyla bir ünlünün örnek olması mide bulandırıcı bu kadından da tiksiniyorum