Temizlik yapan Dilan Polat'a kocası dolar buketi yolladı. Siz temizlik yapınca kim ne hediye alıyor? Biz sanki bir teşekküre, bir eline sağlık denmesine razıydık.

Temizlik yapan Dilan Polat'a kocası dolar buketi yolladı. Siz temizlik yapınca kim ne hediye alıyor? Biz sanki bir teşekküre, bir eline sağlık denmesine razıydık.

Teşekkür niyetine bu kadar para yollamak yerine temizlikçi tutsalar daha mı uyguna gelirdi acaba :d Ay yine çenem yorulacak.. Ben temizlik yapsam maks annem teşekkür kahvesi yapar diyecektim ama sonradan hatırladım, arkadaşımın yeni taşındığı evinde temizliğe yardım ettiğim için annesi zorla hediye almıştı.
O da kesin ayda yılda bir temizlik yapmıştır onu da şov olsun diye göndermişlerdir yani açıkçası benim annem yıllardır yapıyor anneme özel olarak temizlik yaptı diye hediye almıyoruz babam eline sağlık bile demiyor çoğu zaman bazen yemeği yaptığın zaman eline sağlık diyor ama bizim Türk erkeklerinde şöyle bir adaletsizlik var yapmadığın zaman da bir ton laf söyler
Zaman parayı zenginliği göze sokma zamanı olmuş yazık böylesine imrenen de kafasız gerçekten ben burada zavallı karı koca görüyorum. İlişkinin temeli para olursa paranın kölesi olursun o para insanı maymun eder ki etmiş te bu saklabanlarin haline bak
Cevap
30Cevap
Bana kimse hediye almıyor ya da ben kimseye hediye almadım şans işte
Görgüsüzlüğün kaçıncı seviyesi bu bilemedim ama bn temizlik yaptktan sonra kendime miss gbi köpüklü Türk kahvesi yapıyorum kimse bsi almıyor
ben alayım yavrummm
naz yapma işte yhaa offff
alaçam sana her şeyi alaçamm diyom inan bendeki bu yüreğe
seni saraylarda yaşatacam bebeqimm
doğru dedin bak. Kıçıma don alacak param yok xd xd :( bye bye
Vaybe hayata bak bazı insanlar neden bukadar şanslı her istedini alabiliyor sevdi herşeyi anında yiyebilir ben temizlik yaparken ne pisirecemi düşünürüm Avrupa'da oldum halde yokluk çekiyorum siz bakmayın buradaki turklerin yaptıklarını hayat çok zor işte dilanda şanslı insanların arasinda
Ben olsam paylaşmazdım o adamı kaparlar 🤣🤣🤣 Kadınlar hava atıcam diye eldeki bulgurdan boşuna olmuyorlar
Büyük bir şey başardı, aştı kendini sanırım ki eşi böyle bir hediyeyi layık gördü motivasyon vermek adına.
Temizlik yapmayı bırak çeşit çeşit yemek de yapsan bir demet çiçek bile almayız o kadar da sansiziz
Yapsam almam diyorum
Yani misal işte öyle bir şans
Karşılıksız mi 😀
Kara para aklıyolar yine ya. Oturup tek tek kaç dolar olduğunu sayıp güncel kurla çarpanlar be like...
Bir bakayım dedim sayıp güncel kurla çarpayım dedim başaramadım. Düşün o kadar fakiriz😊
Hühüüüğ 😔
Bunlara zerre özeniyorum ya.
Ben temizlik yapınca kimse bir şey yapmıyor benim için. Ben kendime kendim hediye alıyorum.
Şov, görgüsüzlük, seyirciye oynamak. Bu tip insanları gündem yapıp kafanıza takmayın bile aldıkları nefes yalan.
Adam ne kadar hasretle temizliğe vay babam vay demekki bize villa gelecek
Görgüsüzlük, açığı parayla kapatmaya çalışmak da eziklik.
2 katlı ofisi temizledim bugün, eline sağlık bile demedi kimse🥲
Böylesi görgüsüz bir ökzü istemezdim o nett! İğreniyorum böyle tiplerden öğkk
Toz alıyorum genel temizlik için birini çağırıyoruz. Bir kaç yüz dolar fena olmaz yinede 😄
görgüsüzlük moda oldu :D para haketmeyenlerde..
uleee bedavaya kakılmış gibi çalışıyorum demek ki 🥺
Ne hediye alması ya hizmetçi gibi bir de arkamdan pisletiyorlar tekrar sinir oldum şu an jwkwkwj
Zaten yapılması gereken şeylere bi de hediye saçmalığı mı geldi
Yapılması gereken? Pardon? Bir kadının temizlik yapması onun görevi mi?
Evet
Hayır görevi değildir, Kuran'da bile geçiyor kadının temizlik yapması yemek yapması size ikramidir diye, görevi değildir isterse yapmaz bu kadar basit
Temizlik imandan gelir diye bişey de var sen pislik içinde yaşa o zaman bize ne
Arkadaş kadının yapmak zorunda olmadığını söyledi ki doğru zaten bu kadının görevi değil evet temizlik imandan gelir temizliği hem kadın hem erkek birlikte yapmalı.
Kusura bakma ama ben köpek gibi çalışıyorsam kadın da seve seve o temizliği yapacak
Eğer kadın çalışmıyorsa yapması lazım Okey ama 2 kişide çalışıyorsa ortaklaşa ev işlerini yapmak zorundalar
Çalışmayacağı için sorun yok
Niye calismiyacak mis
Ben öyle istediğim için
İnsanlar nasıl bu kadar görgüsüz oluyor anlayamıyorum şahsen
Biz temizlik yapınca kimse bir şey almıyor 🥺
Takip etmedigim icin bilmiyorum görgüsüzlükten baska bir sey degil
Kimse bir şey yollamıyor. Çünkü Dilan Polat değilim ben. Ben benim...
Evin içinde de kedi köpek gibi birbirlerini yiyorlardir..
Ben hep temizlik yapıyorum hoç bir hediye almadım teşekkür bile diye olmadı şanslı biriymiş
Ben temizlik yapınca annem üstüne çay falan bekliyor daha ne ödülü hüğğ😭
ulen parada hep böyle d. ngalaklarda oluyo Allaaan görgüsüzleri yaa IQ su düşük insanlar hep
Annem daha şefkatli davranıyor bu benim için bi hediye
millet sefalet çekerken nedir bu görgüsüzlük yaaa.. şımarıklık..
çalışsın alsın Allah Allah
Hediyeyi geç sağol deyip memnun olsunlar yeter bdbdbdbs
Bir cebinden çıkartıp öbür cebine koymuş.
Zengin özentisi olmaya gerek yok
Bir ev daha temizlememi vadediyor
Bu kocaysa evde köşede oturan ne oluyor
Eş adayımda yeni kriterim xjdjsjdjxj
Şöyle bir kocamiz olmadı ki 😒
Allahım sen konuyu biliyorsun dhfjhg
Görmemişliğinde bu kadarı. 😬😬
Öyle hediye alınımız yok
keşke banada alan olsa
Böyle insanları sizler zengin ettiniz
Kimse bir şey almıyor
Rulo yapıp mesaj vermiş olabilir
kimse hediye almıyor :((
Şurayı güzel yapamamissin diyorlar
İşleri güçleri şov gereksiz insanlar.
Bazı mutluluklar parayla demek.
Gökten para yağsa bize mısırın koçanı gelir.
Temizliği kadına yüklemem
Engin çok başka bir adam ya seviyor yani belli
İşleri güçleri şov, gösteriş
Bu insanlar ne kadar seviyesiz la 😂😂😂
Sahtedir onlar 😄
Na zaman baba ne zamannn Ahshdh
Nasıl kendime zengin dedirtsem adlı çalışma
Yazılardan belli oluyor 👌
Para varsa huzur var
Showwww timeee
normalde hediye alınmıyor
Görgüsüzler 😃