Yani ben sadece fikir olarak söylüyorum şimdi tatlılık ya da güzellik bir filtre fotoğraf üzerinden ya da yapılanmak yüzlerinden değerlendirmek mümkün değil, ne yazık ki artık günümüzde insanlar gerçek doğal halleri kalmadığı için kimin gerçekten tatlı kimin gerçekten güzel olduğunu bilmek mümkün değil bundan kaynaklı olarak da açıkçası başarılı bir kız ama abartıldığı kadar da olduğunu düşünmüyorum.
Abi zayıfsan yakın çekimi sonuna kadar yap. Ama kilon varsa hiçte öyle güzel çıkmaz. Bu kıstas sadece kilo için değil tabi yüz güzelliği de önemli bu noktada.
Zeynep Bastık'ın pozları güzel çıkmış ben beğendim 😄 Biz şöyle fotojenik çıkamıyoruz ya acaba 3 - 4 defa çekim denemesi yapıyor mu ki?
Bilakis kafa yanmış.. Bu kızımız eskiden daha çok genç görünüyordu lakin ne zaman para ve şöhret geldi, çöktü.. Yüzünde ki çizgiler derinleşen bi o kadar da uyku problemi yaşayan ve anlamsızlaşan hayatını sorgulayıp boşvermişliğin pençesinde pozlar çekiyor hepimiz gibi..
Ekşı sözlükte de bu kız ıcın süreklı başlık açıp duruyorlar bıktırdılar. Güzel desen ahım şahım güzellığı yok. Müthış şarkıcı desem daha çok cover yapıyor. Olayı neddır çözemedım