Eskiden merakla takip ettiğim bir programdı. Ama birincinin baştan belli olduğu bir yarışma olduğunu anladığımdan beridir takip etmiyorum. Metinin birinci olacağı en baştan beridir belliydi. Senaryosunun baştan yazıldığı bir program olduğunu düşünüyorum. Hakeden ne Metin ne Kıvanç idi. orada tek hakeden kişi Ayazdı.
Evet en başından beri favorimdi kendisi ve çok tebrik ediyorum gayet başarılı bir şef kendisi ayrıca karşısında ki rakibi olan kıvanç da çok başarılı idi umarım hayatları boyunca istedikleri her şeyi kazanır ve mutlu olurlar.
Yarışmada gördüğüm an bu arkadaşın son 4 ü kesin demiştim. İlerleyen haftalarda da son 2 si kesin dedim. Finalde Kıvanç daha yakın diyordum ama bir tek orada yanılttı beni sağolsun :D
Hiç doğru düzgün izlemedim ama favorim Burak Kayaydı, bir kez instadan izledim kesin bu şampiyon olur demiştim. Çoktan elenmiş heralde çeyrek finale felan kalamadı mı aceba?
bazı angutlar zırvalamış.. metin hak etmedi, efendim kurguymuş, ? hadi oradan.. bence tavrıyla, arkadaşlık ilişkileriyle, saygısıyla yaptığı yemekleriyle hak etti.. geçmiş olsun :)
Ben kivanci birinci yapacaklar sanıyordum şaşırdım çünkü son altidan beri kimlerin hangi sırayla elenecegi çok belliydi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Programın başından beri favori yarışmacım Burak Kaya'ydı. Elendiği zaman aşırı üzülmüştüm, şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyordu. Ama Metinin kazanmasına da sevindim. O da gayet başarılı bir yarışmacıydı.