Merhabalar Herkese 🌸

Ünlü rapçi Bad Bunny, sokakta kendisiyle fotoğraf çekilmeye çalışan bir hayranının telefonunu elinde alıp sokağa fırlattı.
Sizin başınıza gelse tepkiniz ne olur?
Merhabalar Herkese 🌸

Ünlü rapçi Bad Bunny, sokakta kendisiyle fotoğraf çekilmeye çalışan bir hayranının telefonunu elinde alıp sokağa fırlattı.
Sizin başınıza gelse tepkiniz ne olur?
Saygısız hadsiz herif zaten ismin de hayır yok bad bunny köpek ismi gibi hayranın seni sevdiği için fotoğraf çekinmek istiyor ne hakla elinden telefonunu alıp fırlatıyor sun bazıları ünlü olunca maalesef bir yerleri kalkıyor boşuna sevinmesinler halk ünlü ettiği gibi aşağı çekmesini de bilir ben olsam yumruğu eklerdim bu herife
Videoyu izledim de aşırı sinir bozucu ve kadın pek bir tepki göstermemiş sanki
Bizde de sahneye telefon atmak meşhur oldu 😂
başıma gelse tepki gösterirdim ve son defa hayranlığım olurdu
Böyle bundan sonra birine hayranlık yapmaması gerekir :D bazen ünlüler gerçekten bunalabiliyor çünkü kişisel hayatlarını çok fazla kısıtlıyorlar dışarıda ama yaptığı doğru olmamış.
Cevap
7Cevap
Kimseyle fotoğraf çektirmek için yanına böyle gitmem. Başıma gelmez ama gelmiş olsa yumruğu ağzının üstüne vururum :D
Saygısız cidden, belki o fanın başka alacak telefonu olmayabilir.
Sinirlenirim epeyce çok büyük sıkıntı çıkarırdım
Saygisiz resmen ya. Ünlü oldu diye bir şey oldu sanki
Ben bununla resim cekikicegime duvarla çekilirim daha iyi
Bir canlının kendi türünden birine hayran olması, yalakalık yapması, ona para kazandırması saçmalığı sadece insanoğluna aittir.
Kendini beğenmiş ergenlikten çıkamamış bir ünlü bozuntusu daha
Küfürlerimi rap tarzında duyabilir 👨🏻🎤
Etkili olur😂
Belki böyle bir patlamaya ihtiyacım var? Zamanım önümden geçip gidiyor bak...
Sesim şarkılarda kötü😬😃
Aa inanmam ses kaydı isteriz😂
Çok akıllı 😂
Kötü diyorum. Şimdi inanmıyorsun ve atıyorum gerçektende kötü çıkıyor fksk kalbin bunu kaldırmass
O zaman ısrar etmeyeyim çünkü benim de öyle, anlıyorum seni😅
Senin nasılmış ses at bakayım 😃
Mümkünatı yok😂
😂😂
Kadın haketmiş.
Yine de fırlatması fazla be
Terbiyesizlik etmiş.
Ayıp etmiş
Sinir olurum
Anasını
Anladık biz devamını ajfjejxjf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?