Cesur ve bir o kadar da alımlı mankenimiz Didem Soydan'dan cesur bir poz daha. Geçenlerde ikinci kez sevgilisi Burak Deniz'den ayrılan Didem Soydan yine konuşulmaya devam ediyor!
Bu cesur poza puananız 10 üzerinden kaç?
Valla bence 10/10 poz.🤩

Cesur ve bir o kadar da alımlı mankenimiz Didem Soydan'dan cesur bir poz daha. Geçenlerde ikinci kez sevgilisi Burak Deniz'den ayrılan Didem Soydan yine konuşulmaya devam ediyor!
Bu cesur poza puananız 10 üzerinden kaç?
Valla bence 10/10 poz.🤩

Ben çıplaklık ve cesaret arasında bir bağ kuramıyorum. Yoksa ben mi mağarada yaşıyorum? Bir yerlerimizi açıkça göstermek ne zaman cesaret oldu? Tabii, saygım sonsuz. Kendi bedeni ve kendi tercihi. Lakin bunu cesaret ile harmanlayıp önüme sunulmasından bir şey anlamıyorum. Mağarada yaşamama rağmen bu çıplaklığın yabancı kadınların günlük hayatında ki dekoltesi olduğunu da biliyorum. Kültür farkından dolayı cesaret ile bağdaştırmış olabilirsiniz ancak ne olursa olsun kendini çıplak sunmak bir cesaret göstergesi değildir.
On üzerinden 5 veriyorum. Ortalama geldi.
her şey güzelde saygın niye sonsuz 🤔
@Yakuza1001 çünkü herkes herkese saygı duymak zorunda.
Çok uzun bir cevap yazmıştım ama vazgeçtim.
@Yakuza1001 Saygım sonsuz. :p
Emoji yanlış oldu ben öyle bir şey atmadım 🙄
CTR +alt 2 bas silsin
@Yakuza1001 telefondan nasıl olacak?
Denedin mi yoksa😂
@Yakuza1001 Hayır?
Çıplaklık cesurluk mu oludu?
Bu ancak şeytanın işidir başka bir şey değil
Bu şeytanın insana verdiği zayıflık
“ Ey Âdemoğulları! Şeytan, anne babanızı ayıp yerlerini birbirine göstermek için elbiselerini soyarak cennetten çıkardığı gibi sizi de aldatmasın. Çünkü o ve yandaşları, sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler. Şüphesiz biz şeytanları inanmayanların yoldaşları yaptık.”
A'râf Suresi - 27 . Ayet
Çıplaklığın adı neden cesaret oluyor ki. Nesi cesurluk bunun 🤦♀️Tamam herkesin kendi kararı , kendi düşüncesi falan filan onlara eyvallah derim de. Bu kadarı artık ne bilim bence iğrençliğe doğru gidiyor. Allah sonumuzu hayr etsin başka bir şey diyemiyorum.
Çıplaklıgın adı cesurluk oldu söylesen sen suçlusun onun için ne yaparlarsa umrumda değiller şuanda yabancı bir kızla konuşuyorum evlenirsem de başka bir ülkeye yerleşeceğim o gavur dedikleri milletler çoğundan daha iyi
Cevap
90Cevap
9 veriyorum
Bu poz bize ne kazandırdı veya niye var ki. Biz Didem hanımın memelerini çok mu görmek istemiştik mesela?
Kıyafetini sergiliyor desek kıyafet yok , makyajını desek makyaj göze çarpmıyor , saç desek uçuş uçuş olmuş.. o zaman tek bir şey kalıyor geriye o da teşhircilik.. hani kendini orada burada açık saçık paylaşıp da damga yiyenlerden ne farklı kalıyor ki şimdi.. sırf ünlü diye manken diye bunu görmek zorunda değildik bence.
Zaten cesur pozlar diye diye ne ahlak kaldı ne namus bir de utanmadan isteyen istediğini yapar kime göre neye göre ahlak dışı derler kime göre mi? insanlığa göre kime göre mi? İslama göre Allah'a göre Allah bizleri istediğinz haltı edin diye mi? Yarattı hayır bana kulluk etsinler haramlardan uzak olsunla diye yarattı ama Görüyorum ki şeytan çok başarılı aferin devam edin böyle ölünce cehennem azabında cesur pozlari görürler puanım 0
Soyunmak cesurlukmu işte erkeklee bunu böyle cesur pozlar diyerek kadınların soyunmasını cesurluk olarak kadınları sanki özgürmüş gibi hissettirmeyi amaçladılar bunun sebebide kendi pis sapıklıkları onlara malzeme çıksın diye böyle bir şey yaptılar
Güzelliğini yetersiz bulanların başvurduğu yol. Puanım 0
ayn en 🤣
Çıplaklığa cesur demek, kadınları küçük düşürmeye devam edin.
Aman, ne cesur!
Çıplaklığıda normalleştirdiniz ya, bravo...
Ya bu cesaret değil ki vücut gösterisi veya birtakım düşünce hayale uygun davranış biçimi diyelim esas cesaret nedir ishalken gaz çıkartmak bence hadi bunu yapsın harbi cesaretli diyelim 🤔
O. bulugunn adi ne zamandan beri cesaret oldu hem bunu yapiyor hem de cicek koyuyor ama cesaret oluyor senin gibi vucudu gelisip beyni gelismeyenlerde cesaret diyor iste desene biz de ahlak namus ne gezer diye
Ne güzel söylemiş İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy:
Ne edep kalmış ne haya çırılçıplak bedeni/ Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni/ Desenize hayvanlar bizden daha medeni.
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni
Hayvanlar bizden daha medeni.
Bumu cesur poz? Ya artık googlede ne fotoğraflar var, insanlar bunları ciddiye alıyor mu?
Hâlâ soyunmayı, hayasızlığı cesurluk olarak nitelendiren kaldımı?
Veya buna inananlar hâlâ kaldımı?
Ne cesaretiyse anlamadım. Güzel bile değil sırf açıyor diye ünlü. Normal biri olsa kimse yüzüne bakmaz estetik olmasa hiç bakılmaz
Çıplaklığın adı olmuş cesurluk, bu pozu didem hanım vermeseydi de Anadolu'nun bir köyünden gariban bir kız verseydi özenti derdiniz ama didem hanım vb ünlüler verince cesaret oluyor pff :D
Bu nasıl bir cesaret güç anlayışı? Teşhircilik sapıklıktır, istismardır, tacizdir.
Sokakta tinerci görse cırlayacak korkaklar soyunarak cesur oluyor.
fotoğrafın tam olarak neresinde cesaret alameti görmem gerektiğini anlayamadım. neyin riskini almış mesela?
Ahlaksızsızlığın, teşhirciliğin adı -siz cesur dediğiniz için- cesaret olmuyor.
Asıl cesaret; namusuyla, şerefiyle yaşayabilmektir.
Bunların suratına kimse bakmadıkça silikonlu bi taraflarını açmaya başladılar :D sonumuz hayrolsun.
Nesi cesur anlamadım. Odessa'da bu kıyafetle yazın sıcak oluyor diye dolaşan yüzlerce hatun gördüm ki çoğu bu kadından daha güzel
Bu kadın artık öyle woww dedirtmeye çünkü o kadar açıldı ki heryerini gördük zaten artık dekoltesi etki yaratmıyor.
Güzel olmadığı için soyunarak prim yapıyor bu da..
Çıplaklık ne zamandan beri cesurluk oluyor onu da anlamış değilim.
Didem ile aramızdaki tek fark o ünlü herkes görüyor yoksa varya...
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden medeni diye söylemiş Mehmet Akif Ersoy
Cesur değil çıplak bir poz. Buna cesurluk diyorsanız p*rno film yıldızları cesaret timsali olmalı.
Cesaretlik değil utanç verici iş güç verilmiyo heralde kendilerini sergilemeye başladılar
Aman ne büyük iş yaptı memesini açtı gösterdi cesur oldu.🤦♀️
Ya abi ölün ölün.
Cesaret anlayışına bak, sana konuşma hakkı ve özgürlüğü verenin aw.
Çıplaklık ne zamandan beri cesurluk olarak adlandırılıyor? Saçmalık gerçekten. Böyle pozlara da gerek yok. Adam akıllı poz vermek varken neden böyle şeyler yaparlar anlamıyorum.
Soyunmak niye Cesaret oluyor hiç anlamis değilim
Cesaretle bağdaştıramıyorum ben böyle şeyleri de didemin memeleri bu kadar var mıydı ya
hiçte cesur değilmiş bende bişey sandım 10 üzerinden 0
Çiçekler de bazenn çevreyi kötü gosterebılıyor ben bırsey anlamadım orjınal lazım
Cesur poz görmesek demek ki... Görmemişin bir pozu olmuş çekmiş elbisesini kopartmış...
6-7 garanti var daha üstünü bu konuda bilgili kişiler tamamlasin
Pek kimse bakmadıkca bunlar gündeme gelmeye çalışıyor
Çiçekleri sen koymadıysan orijinalini buluruz hemen, sonra değerlendiririz 😃
Çok başarılı... harika..
Sek*si , çekici..
Algiya bak ya soyunana cesur diyorlar , vay sizin akliniza
Bu kadını zaten çok beğenirim. Bu pozunda çıplaklık gören psikiyatriye gitsin.
Nedense bunu gorunce hep estetiksiz halini gozumun onune geliyor😆
😂
Çiçekleri sen koyduysan 10, o koyduysa 8, 2 puanı memişlerden kırdım.
Teşhir arttıkça cesur mu olunuyor? Bunları böyle diyerek şişiriyorsunuz sonra kendilerini bir şey sanıp tepemize çıkıyorlar.
Güzel bir kadın ve tamamen zevksiz giyim tarzı. Daha kötüsü gelene kadar zirve ona ait.
Ooooo kimse bu cesareti gösteremez.
Ben bu kadını anlamıyorum yaa güzel bir kadın ama sürekli dişiliğini ön plana çıkarıyor 🙄
Didem soydani çok severim kişiliği karakteri çok düzgün biri gerçekten bir insanın başarısı memesinden ibaret değildir.
Kadın cesurda sen değilsin kadının gösterdiğini RTÜK gibi gizlemişsin
Sanki bak ne yapmış da cesur olmuş, böyleleri sadece kötü örnek oluyor cesurlukla falan alakası yok
Bu kadının yüzü erkeksi ve itici bedeni de kadınsı değil. Yani uzun ve zayıf diye manken
Soyunmak cesurluk değildir sapıkliktir
kadınlığını göstermek için soyunmak bildiğin sapıklıktır cesurluk deyipde üstünü kapatmayın. Cesur olmak için soyunmak gerekmez.
Şimdi bu cesur olmak mı Şimdi bu cesur olmak mı🤪😅
ben didem soydan'dan daha cesurum onu napcaz :D
Yaz bana görelim cesaretini
@ManavgatKaOs07 sadece sana niye gösteriyim herkese gösteririm canım merak etme
Gizliden belli ya cesur olman canım
@ManavgatKaOs07 nude atsam hesabım kapancak mal mısın?
Özele gel o halde
Yaa lütfen yardımcı olun ovulasyon testi yaptım dün ilk pozitif çıktı bugün ikinci günüm t olan cîzgi silik çıktı ben anlamadım yardımcı olur musunuz rica etsem
Ne yapmışki cesurluk olsun organını göstermek cesurlukmu erkek yapsa sapık olur
a. m g. öt firarda tövbe tövbe chfkjhfkj
güzel beğendim
Erkeklerin hiç görmediği yerlerin pozlarını vermiş bravo :d
Haykırdım şu an 😅😂😂😂 alemsin ya 🙈
@ManavgatKaOs07 Soyunmak kimsenin değerini arttırmaz :D
Katılıyorum 👏👏👏
Benim bebegim ya bu kadin asigim bu kadina 😘😘😜
Ya böyle şeyleri cesur diye örnek gösterip başkalarını da cesaretlendirmeye çalıştırıyorsunuz sonra algımız bozuluyor
İnsanların memesini özel yerlerini görmekten sıkıldım. Karakteriyle ve doğal güzelliği ile öne çıkanlara hasret kaldık.
Yani soyunmak cesaret ve cesurlukmu oluyor güldürme beni 😂 fiziği nasıl dersen evet güzel ama bence sadece fiziği okadar
Çirkin bu milletin güzellik algısına tüküreyim yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?