Magazin Kısmetse Olur'daki favori çiftiniz kim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Tolga ve aybüke diyorum, sizce hangisi? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar tamam en çok siz izlemiyorsunuz , ben izleyenler için sordum. Xper kazanmak için ben izlemiyorum yazmayın. Kısmetse Olur'daki favori çiftiniz kim? Cevapla Çift Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şu gündüz kuşaklarını nasıl izliyorsunuz ya resmen beyin göçü sebebi 😩 0 0 Yorumla
KLARA_777 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aybuke için baktım Tolga ona pek yakışmamış. Yinede onları seçtim 0 0 Yorumla
marjinalgri Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Amatör oyunculuklar yerine, dizi izlemeyi tercih ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sedatla Aybüke olsa keşke 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Cok uyuz sedat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be hem yakışıklı hem tatlı geliyor bana Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aybüke çok güzel ama ben tolgayı sevemedim ya. 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Oğulcan favorim benim ya favori ciftim yk. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
şu gündüz kuşaklarını nasıl izliyorsunuz ya resmen beyin göçü sebebi 😩
Aybuke için baktım Tolga ona pek yakışmamış. Yinede onları seçtim
Amatör oyunculuklar yerine, dizi izlemeyi tercih ederim
Sedatla Aybüke olsa keşke
Cok uyuz sedat
Yok be hem yakışıklı hem tatlı geliyor bana
cansel oğulcan fav 😂😂
Aybüke çok güzel ama ben tolgayı sevemedim ya.
tolgayla aybuke tabisi qkdjdj
Oğulcan favorim benim ya favori ciftim yk.
Böyle saçmalıkları izlemiyorum
İzlemem
Tolgayla Aybüke
izlemiyorum
İzlemiyoruum