Magazin İngiliz moda ödüllerinde şarkıcı Rita Ora tartışma konusu oldu! Böyle giymesi normal mi sizce? Lindström Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Rita Ora'nın giyimi tartışma konusu oldu ne düşünüyorsunuz? İngiliz moda ödüllerinde şarkıcı Rita Ora tartışma konusu oldu! Böyle giymesi normal mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kendi kararıdır. isteyen istediğini giyebilir. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Şov dünyasında hiç bir kadının giyimi beni şaşırtmıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Jartiyer giyse daha kapalı olurmuşAllah'ım ya dünya insanlar ne hale geldi nereye gidiyor aklım almıyor 0 0 Yorumla
Mellivora Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ne kadar gösteri o kadar ilgi ve reklam demk. Şaşırmak hayır şaşırmadım kimin umrunda. 0 0 Yorumla
cikolataliypuding Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Kadın sadece onda gt olduğunu sanıyor belkide zkjf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendi kararıdır. isteyen istediğini giyebilir.
Şov dünyasında hiç bir kadının giyimi beni şaşırtmıyor.
Jartiyer giyse daha kapalı olurmuş
Allah'ım ya dünya insanlar ne hale geldi nereye gidiyor aklım almıyor
Ne kadar gösteri o kadar ilgi ve reklam demk. Şaşırmak hayır şaşırmadım kimin umrunda.
Kadın sadece onda gt olduğunu sanıyor belkide zkjf
Obje gibi
Gayet şık
Giyinmemiş