Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların yanında açıklamalarıyla da sık sık gündem olan Hande Sarıoğlu, evinde neden doğalgaz yakmadığını, "Yakmıyorum çünkü ben alev alev yanıyorum. Benim ateşimle ısınıyoruz" ifadeleriyle açıkladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımların yanında açıklamalarıyla da sık sık gündem olan Hande Sarıoğlu, evinde neden doğalgaz yakmadığını, "Yakmıyorum çünkü ben alev alev yanıyorum. Benim ateşimle ısınıyoruz" ifadeleriyle açıkladı.
Hayır, ısınamıyorum: Benim günahlarım o kadar sıcak olmasa gerek🤣 Olsun, ben razıyım doğal gaz parası ödemeye - bedavaya gelecek ateşten hayır beklemiyorum😆 Biz aciz fani ve fakirler doğal gaz parası ödemeye mahkumuz. Neyse, Rusya'dan doğal gaz alamadığımızda ne yapacağız diye kara kara düşünmekten kurtulduk demektir. Çekeriz Handeciğimiz'den bir kaçak hat, günahı bizim boynumuza, tamam😅
Biz doğal gaz kullanmıyoruz şanzet kullanıyoruz kaplıcadan sıcak su geliyor evlere yani kalürüferlerin içine kalürüferler yanmadimi durulmaz ya hele ev büyükse ya da eskiyse bazı evlerin büyüklüğünden ve şeklinden soğuk oluyor bizim ev biraz eski ahşap kalürüferler yanmasa hiç ısınmaz ev korunaklı olsa soğuk geçirmese biraz küçük olsa evet derim çok yakmaya gerek yok hafif yaksa bile sıcaklik o kadar kaybolmaz bence bazı evler küçük oldugundanmi bilmiyorum yemek yapsan mutfakta yaptığı yemek sayesinde Aygaz ya da fırın yandığında evin kucuklugunden Aygaz ve fırında ısıtıyor yemek pişesiye
Teşekkür ederim abi
Sarıoğlu;
Menopoza girmiş olabilir..
Menopoz dönemin de kadınlara bir ateş basması geliyor.
Regi olamamaktan kaynaklanan bir ateş basması oluyor bu durum..
Bir nevi vücut otomobil motoru gibi hararet yapıyor.
Hande Sarıoğlu'nun da motoru hararet yapmış olmalı 🤣
Kadın simülasyonda en kolay yoldan en hızlı şekilde para kazanıp kendisinden bahsettirmenin yolunu bulmuş kendince, oradan yürüyor. Bırakınız yansın.
Kendi adıma da doğalgaz kullanmamak için iş yerimde bolca vakit geçiriyorum, telefonu laptop u iş yerimde şarj ediyorum, hatta iş yerimde duş adlığım da oluyor. Hem yemek masrafından hem de enerjiden tasarruf ediyorum. Bir de üzerine mesai alıyorum.
Nasıl bir iş yeri orası ya? Duş almak falan? ama diğerler yaptıklarınızı takdir ettim.
@TEMBELKEDİ1as Konaklama İşletmesi yani Otel 😊
Hee iyimiş baya iyi takdir ettim.
Cevap
44Cevap
Doğal gaz olmadan ısınamıyoruz. dikkat çekmek için söylemiş
Isınamıyoruz, yakıyoruz.
"Bir kadın gündeme gelmek için nasıl seviyeyi yerler altına alır adlı" çalışma.

Doğalgaz faturam yeterli açıklamayı yapsın.
Ülkeyi mi ısıttın bu ne
30 derecede hiç aç kapa yapmadan bi ay açıktı kombi. Sonuç bu
Bu kadın eski haber spikeri. Bildiğin gönderme yapmış doğalgaz faturalarına. Hem gönderme yapmış hem de gündem olmayı başarmış. Kadın amacına ulaşmış yani. Başarılı bir söylem olmuş yani kendi için.
Seksepalitesi yüksek bir kadın. Tabiki de aptal değil lakin gündem olmak için saçmalamayı tercih ettiği için gündem olmuş. Gündem olduğu için bence problem yok. Ciddiye almamak gerekir tabi ki.
Doğru hahah
https://voca.ro/1M3AkqI4b0Te
İşte insanların geldiği rezillik ortada. Ben bir odayı yakıyorum açıkçası ısınamıyorum bütün evi yakıp paramı buna harcayamam
Keşke sosyal medya olmasaydı da bizde bunun gibi kişilerin saçma sapan söylemlerine maruz kalmasaydık
Ülkenin ısınma ihtiyacını Hande sağlasın madem ahzhs
Şu kadını biri …….. yapsın bişeyler terbiyesiz ya oraya buraya çıkıp dikkat çekmeye çalılıyor
Bu kadına bakan erkek varsa neolitik dönemden kalma bir homo erectus veya neandarteldir. Homo sapiens erkekler kalite sever.
😄 güldüm
Abla ahın gitmis vahın kalmıs. Hala abaza düsürme pesindesin
Arakatta Altan üstten yandan istiyordur evi bunlarda pinti açmıyorlardır kombiyi 😂
Ya doğru düzgün soru açın ve sayfa kirliliği yapmayın bu nedir ya...
Sanırım silikon ve dolgular soğuktan koruyor.
Ben, mardinde olduğum halde yakmadan duramam.
Ufff bu tarz kadınlar gündem olmak için herşeyi yapar aww
Çok ateşli bir kadın demek bunu yorgan altindan yazıyorum 😄
Senden daha ateşli bence 😂
Hükümete laf etmeyim derken kendimi nasıl harcarım adlı çalışmadan
Bence siyasiden ziyade libido meselesi 😅
@tıpdoktoru123 bi düşündürdü
Libido başa bela 😅
Bazıları içten yanmalı oluyor. Bunlar başarılı modeller 🔥🔥😈
Daha şimdiden 600 TL geldi valla hala tam ısınmış değiliz
Bu karı da abazaları iyi kullanıyor. Ülkede nasıl daha çok izlenip reklam olacağını iyi bilenlerden
Doğalgaz pahalı ya ufo var onu kullanıyorum şimdilik
Keşke benide doğal sıçaklığıyla ısıtan bi kadın hayatımda olsa...
Valla kardeş dün gece kombiyi mecburen açtım sezona giriş yaptım. Dondum da 🥶🥶🥶
O öyle yapsın benim tercihim doğalgaz ile ısınmaktan yana
Cinsel çağrı yapmıyor ise namerdim
Dişi şeytanlar bunlar
Vah canım
Bende bir üşüyorum bir yanıyorum
Bla uyanık bi ablamız bunlarla erkek seyirciyi arttırmaya çalışıyor, estetik ameliyat mucizesi
Bende çok yakmam bende yanıyorum çünkü anlıyorum bu her kimse tanımıyorum kar yağdığında dışarıda şortla okula gittiğim bile olmuştu
Bu karı kim hiç tanımam etmem ama yorumlarda kafayı yedim mesleğim doğalgaz olduğu için doğalgaz kullanmayı bilmeyen KS halkı eyvah eyvah
Alev Alev yanarsam yakmam haklı. Ama şu an alevli değilim. Yarın alev alev yanacak sinirden o zaman yakmam kesin...
Buda gündemde kalmak için her şeyi yapıyor. Bu gidişi iyi değil ama neyse.
Doğal gaz yakmadan ısınabiliyorum
Hem doğal gaz hem ayrıca elektrikli ısıtıcı yakıyoruz demekki biz çok yangınsız insanlarız jdjdjd
Çok soğuk olursa votka içerim hatta belki şirinleri bile görebilirim. Mantıklı.
Onu kim bilir kaç kişi ısıtıyor alev alev yanması için haha
Bunun g. t dansından belliydi içinin yandığı
Tanımıyorum bu kadını ama isabet olmuş keşke şu anda karşılaşmamış olsaydım.
😀🤣 Acaba yalancıya bir şey yaparlar ümidiyle mi söylüyor
Kişiliğime değil dişiliğime bakın diyenlerden. Çok antipatik birisi o yüzden böyle açıklama yapmasına şaşırmadım.
Havalar sıcak gidiyor bende yandım bugün 😄
Menepoza girdm demiyor da
ben doğalgaz yansa bile üşüyorum
Ben üşüyorum şahsen :D
Hande ablam gibi olsam ısınırım
Dhdhdhfhfhfhfh bu ne awk
Ne boş bir kadın
Eyvahlar olsun ben nofrost buzdolabı 🥶
İçten yanmalı demek ki🤭
İçten yanmalı motor:)
İnsanlar manyadı aw bizene senin ateşinden
Çok komik. :D
Keşke beni ısıtsa. Ne güzel soba gibi kadın.
dünyanın çivisi çıkmış 1
bu kadının gündem olma çabası da sıktı ya
Parasız kalan her kadın eskort oluyor bu ülkede.
yandığına eminim
Doğalgaz yakmadigina inanmıyorum
iyice saçmaladı artık ya
malum basın soğutur bunu.
Ayaklara bak yüze bak travesti surat
Hande sarıoğlu benim ol
Söze bak ya muhteşem 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?