Çok ciddi bir soru lütfen ciddi olalım?

Çok ciddi bir soru lütfen ciddi olalım?

😂😂 şimdi mesela dinen adamın karısı öldüğü zaman nikah düştüğü için adam karısını yıkayamıyor ama kocası ölen kadın kocasını yıkayabiliyor çünkü 4 ay 10 gün nikahı düşmüyor e bunların ikisinden biri öldüğü zaman kim kimi yıkar acaba 😂
Sanırım B12 içmenin zararları beynim biraz fazla çalıştı ☺️
😂😂
Ünlüler pek fazla soy adını değiştirmiyor ama değiştirirse evet öyle olur. Bunu bir örneği de; Taylor Lautner'ın nişanlısı Taylor Dome evlendikten sonrq soy adını değiştireceğini açıklamış. Bu durumda ikisinin de adı ve soy adı aynı olacak.
Cevap
8Cevap
Olabilir bence
Taş oglu taş olup giderler bu ne deli sorular😅😂🤣
Olabilir😅☺
Bunun icin cok uğraştın mi 40 yil düşünsem bu ikisini bir araya getiremem helal sana😂😂
Belli belli Allah'tan cok dusunmedin sosyete camiasi baska bir evliliği kaldiramazdi yoksa 😂😂
Bülent Serttaş olur, çocukları da serttaş olur, taş gibi olurlar (offf 😁🤣)
Ya ikisi de Serttaş olur ya da ikisi de yumuşaktaş.. 😄
Artık kimin taşı daha sertse.. 😅
Olur ama olmasın daha iyi 😐
🐈🐈
Komik ama😂😂😂 düşünmek istemiyorum.
1-) Şimdi hangisi hangisinin soyadına geçecek
2-) Türkiye'de eşcinsel evlilik olmuyor 😂😂😂
Kılıcı keskin olan kazansın
Hayır iki sertbaş olur
Komik değildi.
İtici mi dedim başka yerinle okuma.
Bak tartışmaya gitsin istemiyorum sabrımı zorlama büyüğümsün demem ağzımı açarım bu sefer hesabımın silineceğini bilsemde söverim. Olgun insan gibi davran varoşluğa lüzum yok.
Üstüne otursam ezilerek klavye artistliği yapıyor WĞCPGMSŞCPL
Bülent Bülent olur
komik degilsin
kim kastı abla ne saçmalıyorsun
bu esprinin neden yapıldığı da gayet ortada mal olmayan anlar ve komik değil bu kadar basit kasan sensin
komik gelmemiş olması gayet de yorum yapmam için yeterli bir sebep herhangi bir fikrim varsa onu belirtebilirim şimdi yorumumdan uzak durun hanımefendi💖
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?