Magazin 1 ay Dünyaca ünlülerden hangisi Daha iyi arkadaşlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kıvanç Tatlıtuğ. Cellat 36Kim daha çekici ve daha ünlü. Yakışıklı Dünyaca ünlülerden hangisi Daha iyi arkadaşlar? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Sağda ki bebe cellat mı neyse artık nerenın ünlüsü bu arkadas? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eig 100% 1 ay Magazin konusunda 474 görüş paylaştı. Tiktokçu yapmacık, diğeri ise soğuk duruyor ayrıca yakışıklı değiller Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-Felaketce- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eig 99% 1 ay Kıvanç tatlıtuğun tarzı daha çekici gösteriyor onu tam lumberseksüel. Bu yüzdrn o olmalı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Sende esmere aşık oldun diymi Yorumla -Felaketce- 1 ay Kıvanç esmer mi dfgh Yorumla Soran 1 ay Ben cellattan bahsettim Yorumla -Felaketce- 1 ay Tanımıyorum Yorumla
Moddelen Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay bu cellat36 tanimayan tek ben miyim lan ikidir goruyorum veya ayni kisi soruyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 38 yorumu gör Birkirlangicmisali 1 ay Ben de ilk kez gordum bugun bu sitede. Yorumla Soran 1 ay @Birkirlangicmisali biri sitede seni paylaş miş knk Yorumla Moddelen 1 ay isim ilginc tarafi kivancla kiyaslamis olmasi baya baya hemde. bende gidem kendimi cagatay ulusoyla kiyaslayam bari Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Kim? Yorumla Soran 1 ay @Birkirlangicmisali bekle Yorumla Soran 1 ay Aşk ilişkilerine gir bak. Valla bi çocuk paylaşmış. Seni etiketledim gelmedim Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Ayarlardan acim bir daha etiketle bakim olur mu Yorumla Soran 1 ay @Birkirlangicmisali tamam Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Acik gorunuyor. Soruyu paylasir misin merak ettirdin 😬 Yorumla Soran 1 ay @Birkirlangicmisali knk etiketledim yorumu kaldırmış aşk ilişkilerine gir görünür zaten Yorumla Soran 1 ay Görselde ki kız bana bakar mı başlığı var. Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Arattim cikmadi. Linkini paylasaydin bir keske Yorumla Soran 1 ay @Birkirlangicmisali aratma direk konulara gir bak. Aşk ilişkileri 🤦 Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Tamam buldum. Tesekkur ederim. Yorumla Moddelen 1 ay Görseldeki kız bana bakar mı? ↗ Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Evet buldum sagolun Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Soru kaldirilmis. Simdi bu kim diye merak et dur😬 Yorumla Soran 1 ay @Birkirlangicmisali sende paylaşım yap. Bana aşık olan biri vardı nerde diye Yorumla Moddelen 1 ay valla hiç merak edilecek biri değil bence nasil dusuk bir ozguvene sahipse anonim bir sitede gizliden bana bakar mi diye soru sormuş sdkfjd Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Gerek yok😅Sadece merak ettim o kadar. Ilk kez boyle bir sey goruyorum. Yorumla Soran 1 ay @moddelen 😂😂😂 Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Evet dogru. Yaptigi yanlis ama birini oyle paylasmak. Gozum cok eglenceli ve yakisiklilardaymis, onyargiya bak.😂Boyle de bir ani olmus oldu. Yorumla Moddelen 1 ay seni gozetleyen biri var artik dikkatli ol 😂 Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Bir bu eksikti. Nasil gerildim anlatamam, pp yi bile degistirdim.😬 Yorumla Soran 1 ay @Birkirlangicmisali biri daha paylaşım yapmış. Kırlangıç falan yazmış 🤔🤔 Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Kim bu ya? Paylasir misin linkini? Yorumla Moddelen 1 ay ne geriliyon ya çocuk asiri cekingen bisi yapmaz korkma😂 Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Iyi buluyorsun linkleri bulursan atar misin? Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Yine kaldirmis soruyu. Allah allah kim bu 😬 Yorumla Moddelen 1 ay o senin profile illa giriyordur ona ozel biseyler yaz gaza gelsin 😂 Yorumla Soran 1 ay Ben soruyu göre biliyorum Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Yok ya simdi sorarsam kafa bulup yazan da olur gorus. Mesaj kutusunu actim cesareti varsa ordan yazar. Yorumla Soran 1 ay @Birkirlangicmisali sana niye aşık olduğunu anlamadım hshshs Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Ask degil dalga gectigini dusunuyorum. Yorumla Birkirlangicmisali 1 ay Neyse iyi gunler sizlere. Yorumla Moddelen 1 ay saol sanada, bu arada cesareti olsa gizliden oyle soru sormaz zaten dedigimi yap sen Yorumla Soran 1 ay Neyse takmayın yani. Klâsik KS. her şey dönüyor Yorumla Soran 1 ay He de geçelim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Bu sagdaki kimse ilk bugun bu sitede 10 dk once ard arda gordum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Tanımıyor musun. Aşık oldun diy mi Yorumla Görüş sahibi 1 ay Yok olmadim valla. Normal geldi baya. Yorumla Soran 1 ay Nesi normal bee olağanüstü nün 30 kat üstünde yakışıklı Yorumla Görüş sahibi 1 ay Bu algi degisir kisiden kisiye. Benim olaganustu buldugum ian somerhalder. Yorumla
MASÖRÜNÜZz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 ay Ya arkadaş kıvanç hadi neyse de şu çocuğu neden bukadar begeniyolar hayranlar anlamıyorum bu kızları normal standart bı erkek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Türkiye de cellat kadar yakışıklı birini görmedim o fevkalade yakışıklı Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Magazin konusunda 1,3b görüş paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
alex4guson Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 99% 1 ay sağdaki sivrisinek kim ya :ASD Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 92% 1 ay Kıvanç ile mahalle bebesini kıyaslamak komedi gibi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Ne komedi mi. Cellat olağanüstü nün bin kat üstünde yakışıklı Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Magazin konusunda 413 görüş paylaştı. Bu nasıl karşılaştırma la Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Cellatım hepsinden yakışıklı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
çokuzunbirisim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay tabiki kıvanç ya adam erkek güzeli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kirazmevsimi567 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 ay Kıvançççç Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Sağda ki bebe cellat mı neyse artık nerenın ünlüsü bu arkadas?
Tiktokçu yapmacık, diğeri ise soğuk duruyor ayrıca yakışıklı değiller
Kıvanç tatlıtuğun tarzı daha çekici gösteriyor onu tam lumberseksüel. Bu yüzdrn o olmalı
Sende esmere aşık oldun diymi
Kıvanç esmer mi dfgh
Ben cellattan bahsettim
Tanımıyorum
bu cellat36 tanimayan tek ben miyim lan ikidir goruyorum veya ayni kisi soruyor
Ben de ilk kez gordum bugun bu sitede.
@Birkirlangicmisali biri sitede seni paylaş miş knk
isim ilginc tarafi kivancla kiyaslamis olmasi baya baya hemde. bende gidem kendimi cagatay ulusoyla kiyaslayam bari
Kim?
@Birkirlangicmisali bekle
Aşk ilişkilerine gir bak. Valla bi çocuk paylaşmış. Seni etiketledim gelmedim
Ayarlardan acim bir daha etiketle bakim olur mu
@Birkirlangicmisali tamam
Acik gorunuyor. Soruyu paylasir misin merak ettirdin 😬
@Birkirlangicmisali knk etiketledim yorumu kaldırmış aşk ilişkilerine gir görünür zaten
Görselde ki kız bana bakar mı başlığı var.
Arattim cikmadi. Linkini paylasaydin bir keske
@Birkirlangicmisali aratma direk konulara gir bak. Aşk ilişkileri 🤦
Tamam buldum. Tesekkur ederim.
Görseldeki kız bana bakar mı? ↗
Evet buldum sagolun
Soru kaldirilmis. Simdi bu kim diye merak et dur😬
@Birkirlangicmisali sende paylaşım yap. Bana aşık olan biri vardı nerde diye
valla hiç merak edilecek biri değil bence nasil dusuk bir ozguvene sahipse anonim bir sitede gizliden bana bakar mi diye soru sormuş sdkfjd
Gerek yok😅Sadece merak ettim o kadar. Ilk kez boyle bir sey goruyorum.
@moddelen 😂😂😂
Evet dogru. Yaptigi yanlis ama birini oyle paylasmak. Gozum cok eglenceli ve yakisiklilardaymis, onyargiya bak.😂Boyle de bir ani olmus oldu.
seni gozetleyen biri var artik dikkatli ol 😂
Bir bu eksikti. Nasil gerildim anlatamam, pp yi bile degistirdim.😬
@Birkirlangicmisali biri daha paylaşım yapmış. Kırlangıç falan yazmış 🤔🤔
Kim bu ya? Paylasir misin linkini?
ne geriliyon ya çocuk asiri cekingen bisi yapmaz korkma😂
Iyi buluyorsun linkleri bulursan atar misin?
Yine kaldirmis soruyu. Allah allah kim bu 😬
o senin profile illa giriyordur ona ozel biseyler yaz gaza gelsin 😂
Ben soruyu göre biliyorum
Yok ya simdi sorarsam kafa bulup yazan da olur gorus. Mesaj kutusunu actim cesareti varsa ordan yazar.
@Birkirlangicmisali sana niye aşık olduğunu anlamadım hshshs
Ask degil dalga gectigini dusunuyorum.
Neyse iyi gunler sizlere.
saol sanada, bu arada cesareti olsa gizliden oyle soru sormaz zaten dedigimi yap sen
Neyse takmayın yani. Klâsik KS. her şey dönüyor
He de geçelim
Bu sagdaki kimse ilk bugun bu sitede 10 dk once ard arda gordum.
Tanımıyor musun. Aşık oldun diy mi
Yok olmadim valla. Normal geldi baya.
Nesi normal bee olağanüstü nün 30 kat üstünde yakışıklı
Bu algi degisir kisiden kisiye. Benim olaganustu buldugum ian somerhalder.
Ya arkadaş kıvanç hadi neyse de şu çocuğu neden bukadar begeniyolar hayranlar anlamıyorum bu kızları normal standart bı erkek
Türkiye de cellat kadar yakışıklı birini görmedim o fevkalade yakışıklı
Kıvanç Tatlıtuğ
sağdaki sivrisinek kim ya :ASD
Kıvanç ile mahalle bebesini kıyaslamak komedi gibi
Ne komedi mi. Cellat olağanüstü nün bin kat üstünde yakışıklı
Bu nasıl karşılaştırma la
Cellatım hepsinden yakışıklı.
tabiki kıvanç ya adam erkek güzeli
Kıvançççç