Magazin Dünyaca ünlülerden hangisi Daha iyi arkadaşlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kıvanç Tatlıtuğ. Cellat 36Kim daha çekici ve daha ünlü. Yakışıklı Dünyaca ünlülerden hangisi Daha iyi arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kıvanç Tatlıtuğ 0 0 Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl bu cellat36 tanimayan tek ben miyim lan ikidir goruyorum veya ayni kisi soruyor 1 38 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Ben de ilk kez gordum bugun bu sitede. Yorumla Soran +1 yıl @Birkirlangicmisali biri sitede seni paylaş miş knk Yorumla Moddelen +1 yıl isim ilginc tarafi kivancla kiyaslamis olmasi baya baya hemde. bende gidem kendimi cagatay ulusoyla kiyaslayam bari Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Kim? Yorumla Soran +1 yıl @Birkirlangicmisali bekle Yorumla Soran +1 yıl Aşk ilişkilerine gir bak. Valla bi çocuk paylaşmış. Seni etiketledim gelmedim Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Ayarlardan acim bir daha etiketle bakim olur mu Yorumla Soran +1 yıl @Birkirlangicmisali tamam Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Acik gorunuyor. Soruyu paylasir misin merak ettirdin 😬 Yorumla Soran +1 yıl @Birkirlangicmisali knk etiketledim yorumu kaldırmış aşk ilişkilerine gir görünür zaten Yorumla Soran +1 yıl Görselde ki kız bana bakar mı başlığı var. Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Arattim cikmadi. Linkini paylasaydin bir keske Yorumla Soran +1 yıl @Birkirlangicmisali aratma direk konulara gir bak. Aşk ilişkileri 🤦 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Tamam buldum. Tesekkur ederim. Yorumla Moddelen +1 yıl Görseldeki kız bana bakar mı? ↗ Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Evet buldum sagolun Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Soru kaldirilmis. Simdi bu kim diye merak et dur😬 Yorumla Soran +1 yıl @Birkirlangicmisali sende paylaşım yap. Bana aşık olan biri vardı nerde diye Yorumla Moddelen +1 yıl valla hiç merak edilecek biri değil bence nasil dusuk bir ozguvene sahipse anonim bir sitede gizliden bana bakar mi diye soru sormuş sdkfjd Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Gerek yok😅Sadece merak ettim o kadar. Ilk kez boyle bir sey goruyorum. Yorumla Soran +1 yıl @moddelen 😂😂😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Evet dogru. Yaptigi yanlis ama birini oyle paylasmak. Gozum cok eglenceli ve yakisiklilardaymis, onyargiya bak.😂Boyle de bir ani olmus oldu. Yorumla Moddelen +1 yıl seni gozetleyen biri var artik dikkatli ol 😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Bir bu eksikti. Nasil gerildim anlatamam, pp yi bile degistirdim.😬 Yorumla Soran +1 yıl @Birkirlangicmisali biri daha paylaşım yapmış. Kırlangıç falan yazmış 🤔🤔 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Kim bu ya? Paylasir misin linkini? Yorumla Moddelen +1 yıl ne geriliyon ya çocuk asiri cekingen bisi yapmaz korkma😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Iyi buluyorsun linkleri bulursan atar misin? Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Yine kaldirmis soruyu. Allah allah kim bu 😬 Yorumla Moddelen +1 yıl o senin profile illa giriyordur ona ozel biseyler yaz gaza gelsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben soruyu göre biliyorum Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Yok ya simdi sorarsam kafa bulup yazan da olur gorus. Mesaj kutusunu actim cesareti varsa ordan yazar. Yorumla Soran +1 yıl @Birkirlangicmisali sana niye aşık olduğunu anlamadım hshshs Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Ask degil dalga gectigini dusunuyorum. Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl Neyse iyi gunler sizlere. Yorumla Moddelen +1 yıl saol sanada, bu arada cesareti olsa gizliden oyle soru sormaz zaten dedigimi yap sen Yorumla Soran +1 yıl Neyse takmayın yani. Klâsik KS. her şey dönüyor Yorumla Soran +1 yıl He de geçelim Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kıvanç tatlıtuğun tarzı daha çekici gösteriyor onu tam lumberseksüel. Bu yüzdrn o olmalı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sende esmere aşık oldun diymi Yorumla -Felaketce- +1 yıl Kıvanç esmer mi dfgh Yorumla Soran +1 yıl Ben cellattan bahsettim Yorumla -Felaketce- +1 yıl Tanımıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sağda ki bebe cellat mı neyse artık nerenın ünlüsü bu arkadas? 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tiktokçu yapmacık, diğeri ise soğuk duruyor ayrıca yakışıklı değiller 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bu sagdaki kimse ilk bugun bu sitede 10 dk once ard arda gordum. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyor musun. Aşık oldun diy mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok olmadim valla. Normal geldi baya. Yorumla Soran +1 yıl Nesi normal bee olağanüstü nün 30 kat üstünde yakışıklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu algi degisir kisiden kisiye. Benim olaganustu buldugum ian somerhalder. Yorumla
MASÖRÜNÜZz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ya arkadaş kıvanç hadi neyse de şu çocuğu neden bukadar begeniyolar hayranlar anlamıyorum bu kızları normal standart bı erkek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türkiye de cellat kadar yakışıklı birini görmedim o fevkalade yakışıklı Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Kıvanç ile mahalle bebesini kıyaslamak komedi gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne komedi mi. Cellat olağanüstü nün bin kat üstünde yakışıklı Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Magazin konusunda 690 cevap paylaştı. Bu nasıl karşılaştırma la 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kıvanç Tatlıtuğ
bu cellat36 tanimayan tek ben miyim lan ikidir goruyorum veya ayni kisi soruyor
Ben de ilk kez gordum bugun bu sitede.
@Birkirlangicmisali biri sitede seni paylaş miş knk
isim ilginc tarafi kivancla kiyaslamis olmasi baya baya hemde. bende gidem kendimi cagatay ulusoyla kiyaslayam bari
Kim?
@Birkirlangicmisali bekle
Aşk ilişkilerine gir bak. Valla bi çocuk paylaşmış. Seni etiketledim gelmedim
Ayarlardan acim bir daha etiketle bakim olur mu
@Birkirlangicmisali tamam
Acik gorunuyor. Soruyu paylasir misin merak ettirdin 😬
@Birkirlangicmisali knk etiketledim yorumu kaldırmış aşk ilişkilerine gir görünür zaten
Görselde ki kız bana bakar mı başlığı var.
Arattim cikmadi. Linkini paylasaydin bir keske
@Birkirlangicmisali aratma direk konulara gir bak. Aşk ilişkileri 🤦
Tamam buldum. Tesekkur ederim.
Görseldeki kız bana bakar mı? ↗
Evet buldum sagolun
Soru kaldirilmis. Simdi bu kim diye merak et dur😬
@Birkirlangicmisali sende paylaşım yap. Bana aşık olan biri vardı nerde diye
valla hiç merak edilecek biri değil bence nasil dusuk bir ozguvene sahipse anonim bir sitede gizliden bana bakar mi diye soru sormuş sdkfjd
Gerek yok😅Sadece merak ettim o kadar. Ilk kez boyle bir sey goruyorum.
@moddelen 😂😂😂
Evet dogru. Yaptigi yanlis ama birini oyle paylasmak. Gozum cok eglenceli ve yakisiklilardaymis, onyargiya bak.😂Boyle de bir ani olmus oldu.
seni gozetleyen biri var artik dikkatli ol 😂
Bir bu eksikti. Nasil gerildim anlatamam, pp yi bile degistirdim.😬
@Birkirlangicmisali biri daha paylaşım yapmış. Kırlangıç falan yazmış 🤔🤔
Kim bu ya? Paylasir misin linkini?
ne geriliyon ya çocuk asiri cekingen bisi yapmaz korkma😂
Iyi buluyorsun linkleri bulursan atar misin?
Yine kaldirmis soruyu. Allah allah kim bu 😬
o senin profile illa giriyordur ona ozel biseyler yaz gaza gelsin 😂
Ben soruyu göre biliyorum
Yok ya simdi sorarsam kafa bulup yazan da olur gorus. Mesaj kutusunu actim cesareti varsa ordan yazar.
@Birkirlangicmisali sana niye aşık olduğunu anlamadım hshshs
Ask degil dalga gectigini dusunuyorum.
Neyse iyi gunler sizlere.
saol sanada, bu arada cesareti olsa gizliden oyle soru sormaz zaten dedigimi yap sen
Neyse takmayın yani. Klâsik KS. her şey dönüyor
He de geçelim
Kıvanç tatlıtuğun tarzı daha çekici gösteriyor onu tam lumberseksüel. Bu yüzdrn o olmalı
Sende esmere aşık oldun diymi
Kıvanç esmer mi dfgh
Ben cellattan bahsettim
Tanımıyorum
Sağda ki bebe cellat mı neyse artık nerenın ünlüsü bu arkadas?
Tiktokçu yapmacık, diğeri ise soğuk duruyor ayrıca yakışıklı değiller
Bu sagdaki kimse ilk bugun bu sitede 10 dk once ard arda gordum.
Tanımıyor musun. Aşık oldun diy mi
Yok olmadim valla. Normal geldi baya.
Nesi normal bee olağanüstü nün 30 kat üstünde yakışıklı
Bu algi degisir kisiden kisiye. Benim olaganustu buldugum ian somerhalder.
Ya arkadaş kıvanç hadi neyse de şu çocuğu neden bukadar begeniyolar hayranlar anlamıyorum bu kızları normal standart bı erkek
Türkiye de cellat kadar yakışıklı birini görmedim o fevkalade yakışıklı
Kıvanç ile mahalle bebesini kıyaslamak komedi gibi
Ne komedi mi. Cellat olağanüstü nün bin kat üstünde yakışıklı
sağdaki sivrisinek kim ya :ASD
Bu nasıl karşılaştırma la
Cellatım hepsinden yakışıklı.
tabiki kıvanç ya adam erkek güzeli
Kıvançççç