Güncellemeler
2 ay
Bu kadın da oyunculukta yok bence, Hep saçma sapan diziler de gördük onu küçük sırlar, acemi cadı gibi o roller de sokaktan geçen insanı koy oynarlar hala sisiren kitle var şunu buna ünlü muamelesi yapmak bile çok saçma magazinci olsam mikrofon tutmam su vasifsiza güzel olsa gam yemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama bu kadarı da fazla bence. İnsan kendini deli gibi gösterir mi hemde gencecik güzel ve işinde başarılı bir kadın bu. Bu şekilde kariyerine de zarar veriyor mesela güzel bir projede yer alacak olsa, ağır sakin bir tiplemeye bürünmesi gerekse, bunu izleyiciye ne kadar geçirebilir bu saatten sonra? Bir süre inzivaya çekilip, sosyal medya detoksu yapıp bu hallerini hafızalardan silmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Acemi cadı, Küçük sırlar, Muhteşem yy dönemlerinde gerçek bir ikondu, şimdi ise sadece garip hareketleri ile gündemde. Üzücü bir durum umarım tekrar eskisi gibi olur
Nesi genç 35 yaşında 😅neşe başarılı çocuk abuk sabuk diziler de oynadi oyunculu yok bir kere fiziği bile yok hem kısa hem aşırı zayıf çocuk fiziğine sahip bildiğin dikkkat çekmek için deli dolu oynuyor
Acemi cadı da ikon muydu 😅7 yaş arası çocukların ikonu denilir Muhteşem yüzyıl da ikon olan Meryem Uzerli idi abuk sabuk konuşma ergen fansin Merve hem çirkin hem yeteneksiz
35 yaşında der misin peki? senden 10 yaş genç göründüğüne eminim ne bu nefret tanımadığın bir insana karşı?😄 Evet son olaylara kadar cok başarılı bir oyuncuydu, iyi işlerini de saydım zaten, ikon kelimesini Küçük sırlar için kullanmıştım.. Ben merve fanı değilim bu arada birilerine delice fan olacak yaşı çoktan geçtim. Objektif bir yorum yaptım kendi fikrimi yazdım buraya soru soruyorsan herkes fikrini yazar. Bence sen abuk sabuk konuşuyorsun ve gereksiz bilenmişsin
Derim tam 35 yaşında gösteriyor genç falan göstermiyor hala başarılı oyuncu diyorsun işte başarılı bir projesi olmadı ki başarılı oyuncu olsun küçük sırlar da fiyaskoydu o dönem için iyi denir belki yıl 2010 du ama şu an denmez dizi de oyuncular da berbattı Hadi Serenay Sarıkaya olsa Neslihan Atagül olsa bu dediğin tamam da bu beceriksiz kadın
Ayrıca benim yanımda annem gibi gösteriri eminim diyor aptal 26 yaşındayim herkes hala 20, 21 sanıyor beni Merve gibi kartt görünüyorum
Merve Boluğur çok çirkin ve kart görünümlü kadın su koyduğum resimde 40 yaşında gibi
Ablacım sen kaç yaşındasın 40 falan mı? Fiyasko dediğin o dizi döneme damga vurmuştu ve merve’nin parlama dönemiydi. Acemi cadı falan da öyle gençlik dizisiydi benim zamanımda gayet de tutmuştu. Neyse sabit fikirli birisin sana laf yetiştiremicem
Küçük sırlar deme ya dünyanın en saçma dizisi ergenlerin dizisiydi güldürme beni 😅Merve Boluğur başarısız ve çirkin bir kadın hep kötü işler de rol almış
yoo dizileri hep tuttu.. nasil tutmadi? kucuk sirlar dizisi en basindan kadrodaydi, ve harika diziydi, cok da tuttu... cadi dizisi de en basindan vardi, o da hep tuttu.. sonradan hangi diziye girdi de tutmadi ornek yzar misin? ben begeniyorrum onu.. dobra
kuzey guney dizisi de tuttu, sonra muhtesem yuzyil zaten tutmus bi diziydi :))) ayrica gercekten dobra bir kadin.. Yillar once kenand. pesinde haberleri ciktiginda, kenani rtrslemis, babam yasinda adam gibisinden. oyle hatirliyorum.
Fark etttiysen tutan dizilere yerlesti dedim, Muhteşem yüzyıl, Kuzey Güney acemi cadı ve küçük sırlar dışında tutan dizisi oldu kaç dışı yaptı hepsi final yaptı ergen fansin bencee
Küçük sırlar dünyanın en saçma en canım dizisiydi ona harika dedin ya ciddn ergensin acemi cadı çocuk dizisiydi zaten oda çok saçmaydı sonra tutan dizilere yerlesti muhteşem yüzyıl ve kuzey güney sanki kuzey güney de başrol gibi davranma en sonda girdi diziye sonra çıktı
Bu babsettigin diziler uzun vadede devam etti hepsi. Sen begenmeyebilirsin ama gercek bu. Bana cok dobra geliyor ayrica.. Herkesin soyleyemedigi seyi pat diye soyluyor
Ona patavatsız derler dobra olmak karşındaki insanı incitmeden davranmak demektir, Mert bile dayanamadı 40 günde boşadı bunu çünkü o adam kibar Merve her gazetecilere ters davrandığında yerin dibine giriyordu adam gazetecileri görünce korkuyordu Merve yine abuk sabuk laf edicek rezil edicek beni diye varoştann kurtuldu adam
ben seviyorum onu❤☺️
Dikkat çekmeye çalşmk da zaten bi çeşit psikoloji bozukluğu değil mi
Sanane ki bundan acaba? derdin merve mi oldu
Pozu gerçekten tuhaf
Hande Ataizi magazincilere şemsiyeyle saldırıyordu
O geldi aklıma
acılı noddle elsalvador döşeeee
Bence bu kadın boy abdestini yanlış alıyor
Hayır ciddi anlamda eskjden de böyleydi
Ben eskiden böyle görmedim gayet normaldi
A g sağlık
Bozuk