Şaka gibi ama gerçek. Dövmecinin 500 TL karşılığında yüzüne Aleyna Tilki dövmesi yaptığı çocuğu gördünüz mü? 🙁

500 TL karşılığında suratına kalıcı Aleyna Tilki dövmesi yaptırdı… pic.twitter.com/jgWCrwEZPJ
— Ata Benli (@atabenli) November 28, 2022
Şaka gibi ama gerçek. Dövmecinin 500 TL karşılığında yüzüne Aleyna Tilki dövmesi yaptığı çocuğu gördünüz mü? 🙁

500 TL karşılığında suratına kalıcı Aleyna Tilki dövmesi yaptırdı… pic.twitter.com/jgWCrwEZPJ
— Ata Benli (@atabenli) November 28, 2022
Allah akıl fikir beyin nasip etsin diyorum beyni var ama kullanmayı bilmiyor Şu Dengesiz Kızı Sevenler Destekleyenler nesini seviyorlar vücudunu mu? Çünkü teşhircilik den başka bir şey görünmüyor anca vücudunu sergiliyor şimdi sanane diyen çıkacak biliyorum banane zaten böyle nesiller ülkenin yüz karası çoğu kişi asılmak için takip eder eminim
Aleyna tutmasın bu çocuğu 😄 onu geçtim para için yapmadıkları yok çok saçma geliyor bir de Aleyna tilkiyi gereksiz egosunu dahada şişirtmek için mi bu malum gündeme gelmek için her yolu deniyor
Cevap
58Cevap
Bir şey söylemek istemem. kendi hayatı kendi kararı. sevmiştir yapmıştır
Oldu bitti dövme yapan ve yaptıran şahısları itici buluyordum.. Bir nevi haklılığım tescillenmiş oldu. Allah akıl fikir versin. Yarın yaşlanınca vücutlar sarkacak bu seferde sildirmek için razı olacak bir çoğu. Bu arada dövmeci gerçekten yazmıyor diye okudum yorumda. Bildiğin kurgu yapılmış sadece abone kasmak için. Fakat para için insanların böyle saçma sapan kurgulama yapması yerine. Para versem şu kitabı kaç saatte okursun diyerek insanı düşünmeye sevk edecek kurguların da bir gün ülkeme uğraması dileğiyle
@vbmkky sanal kitap okuyabilirsin
Her bilgi İnternette asıl yer almıyor. Birbirlerinin tekrarı her dile çevrilmiş bilgi kirliliğini oluşturuyor.
Sağlıklı verilerin yer aldığı wiki bile bilenler tarafından güncelleniyor veya eklenmezse bilinmiyor bile.
Nerden vardın bu kanıya derseniz bazı yarışmalar yapılıyor kopyanın alasını çek istediğin kadar İnterneti didik didik et cevabı kesinlikle yok.
Sorular öyle hazırlanıyor ki Bizzat aklında kalması için okuman gerekiyor.
Bu yüzden kitap mı kaldı demek pek yersiz.
@vbmkky Sanalda öğrendiğin bilgilerle hareket edersen korona aşısının içinde mikro çipler olduğunu dötümüzden wifi sinali aldığımızdan tut Osmanlı Devletini siyonistlerin yıktığına kadar, Hz. Muhammetin gay olduğundan tut Latife Hanımın lezbiyenliğine kadar şey okursun. İnternetteki bilgiyle bilgi dünyasını oluşturan insan her şeye inanır. En sonunda neyin doğru olduğunu bilemez. Her bilgi sanal dünyada var. Ama sizde o bilgiyi teyit etmesini bilecek bilgi, beceri yok. Bir bilginin gerçekliğini analiz edemiyorsunuz. Kitap okumanın devri asla bitmez.
@NickSevmeyenlerden yalnız korona aşısı çip vb gerçekleri her yerde acık acık belli tarihi kitaplardan tut internete kadar adamların yeni dünya düzeni adlı kitabı var bunları bilmiyorsan net konuşma derim
@Berivann6 Yeni dünya düzeni ne la? Bir grup zengin iş adamı tüm dünyayı kendine köle etmek istemiş hiç kimsenin bilmediği gizli bir tarikat kurmuşlar ve gizli öğretileri varmış falan ama işte bu gizli öğretilere de bir bloger erişmiş :D :D :D :D :D D :D Korona aşısıyla ilgili bilgileri de Ahmet Maranki anlatıyor evet çok geçerli doğru kaynak gerçekten. :D :D :D :D :D :D
@NickSevmeyenlerden sen inanmaya devam et komplo dediğin şey şu an hayvanlara takılıyor çip yani yakında sanada takılmak istenecek gidip takacakmısın hem o bir grup zengin adamlar acık acık amaclarını söylüyor konusmalarında yeni dünya düzeninden bahsediyor kitapları var sen inanmıyorsan o senin sorunun
@NickSevmeyenlerden www.google.com/search Buyur kitabı tamda 2020 korona dönemi çıktı
@Berivann6 Hayvanlara zaten çip takılıyor. Vahşi doğada göç yollarını öğrenmek için izlemek için. Hayvana takılan çipler çok daha küçültülerek insana da takılabilir. Ve ayrıca kalp ve beyindeki tıkalı damarları açmak için küçük solucanımsı bazı robotlar yapılmış durumda bunlar tıkalı damarları açmak için kullanılıyor. İşte internetten her şeyi öğrenmeye çalışırsanız her şeyi bir komplo, her şeyi bir kötülük olarak algılarsınız.
@Berivann6 Korona virüsleri de eski virüsler değil ilk olarak İspanyol Gribi olarak insanlığa bulaşıyor. Sonra SARS ve MERS olarak farklı varyantları olarak çıkıyor İspanyol Gribinin tarihine bir bak bakalım google'dan. Ne zamandan beri bilinen virüslermiş. Bu hastalık zaten insanlar arasında çok küçük grublar halinde görülüyordu. Nerede görülüyordu dersen de vahşi doğayla iç içe yaşayan Afrikada sahra altı afrika uzakdoğu ülkeleri gibi yerlerde vahşi hayvanlarla beslenen insanlarda memeli hayvanlar arasında bulaşıyordu bu hastalık ama dünyaya yayılmadı salgın halini almadı. Korona aşısını yaparken kullanılan m (RNA) teknolojisi de 1980'lerden beri bilinen araştırılan bir çalışma. AIDS için yapılıyordu. Aynı teknolojiyi Koronaya uyguladılar. Retro virüs ne demek m (RNA) ne demek bak bakalım google'dan.
@Berivann6 Ben internetten hiçbir şey öğrenilmez demedim. İnternette çöp bilgi çok daha fazla var ve insanlar bunların içinden hangisinin doğru hangisinin yanlış olduğunu ayırt edemiyorlar dedim. Doğru bilgiye erişmeyi bilmiyorlar dedim. Sen google yazıp arattığında algoritma karşına en çok okunanları getirir. Ve en çok okunanlar da en kolay bulunanlardır. Onlar da insanlara duymak istediklerini söyler. Yani yalandır.
@NickSevmeyenlerden sen öyle sanmaya devam et ne diyim
@NickSevmeyenlerden ondan mı korona aşısını yapanlar bir bir döküldü çoğu AIDS vakası bile yaşadı
@NickSevmeyenlerden internette her şeye inanılsın demiyorum çoğunluğunun fikri önemli değil mi gözlemleri sonrasında bu adamların acık acık söyledikleri hedefleri her şeyi acık acık dile getiriyorlar kitap yazıyorlar ineklere bile inek gazı dünyaya zararlı diyor yapay eti pazarlamak için bunu bile destekliyorsan pes diyorum yapay etin şimdiden afiyet olsun
dövme ve sarkmanın ne alakası var onu çözemedim :D
@Berivann6 Yapay et Türkiyeye gelsin ilk ben gider alır yerim. Yapay et son 12 yılda nüfsunu 7 milyardan 8 MİLYARA çıkarmış bir gezegende bir kurtarıcıdır. 8 MİLYARDA 12 YILDA GELMİŞ İNSANLIK bu ne demek? Bu dehşet verici bir şey. Su yetmeyecek, toprak beslemeyecek, bu kadar insanı beslemeye hayvan mı yeter? O sebeple yapay et, doğal suya benzetilerek hızlı kolay üretilen su, yapay yolla besleyiciliği yüksek sebze meyve üretilmesi bunlar çok önemli şeyler. Ve hatta dünyanın bazı yerlerindeki insan nüfusunun düşürülmesi için doğurganlığı azaltıcı önemler alınması da çok önemli. Olması gereken bir şey. Hindistan, Afganistan, Afrika ülkeleri deli gibi çocuk yapıyor, latin amerika ülkeler, ortadoğu. Bunların insanlığa bir faydası da yok sürekli kaos üretiyorlar. Kendilerini eğitmek için en ufak çabaları da yok. Bu gezegen hepimizin ve herkes kafasına göre üreyememeli. BİZ TÜRKİYE OLARAK BUNLARIN NERESİNDE OLACAĞIZ? BİZ TÜRKİYE OLARAK BU DENEYLERİ YAPANLAR MI OLACAĞIZ DENEK Mİ OLACAĞIZ. Esas mesele bu.
@Berivann6 Denek olmamak için şimdiden eğitime bilime önem vermemiz yatırım yapmamız lazım. Bunun için de insanların halkın bunu talep etmesi lazım. Kitap okumak çok gereksiz yeaa diyen bir insan güruhu bunu talep etmezse o deneylerin denekleri oluruz.
@NickSevmeyenlerden ne kurtarıcısı adı üstünde yapay et kansorojen laylon gibi bir maddeden hatta dışkıdan bile üretiyorlar 3d yazıcıyla bu kadar mı midesizsin onu geçtim ben inek eti yemiyorum tavuk ve balık sadece onun dısında ineklerin sadece eti değil sütü peynir yoğurt bir çok durumu var bu adamlar inekleri yok etmek yok yere de öldürüyorlar inek eti zararlı yapay saglık lı bumu mantıklı olan
@NickSevmeyenlerden zaten kontrolsüz nüfus olmamalı ama bunun yolu gizliden öldürmek hiç olmamqlı onun yerine önlemler alınmalı yoksa asıyla yapay gıdalarla ilaç şirketleriyle insanları ve hayvanları yok etmek Allah'a savaş açmak gibi bir şey buna sen bende dahiliz herkesin sevdikleri yakınları var sadece kendimiz açısından da değil evrensel bakılmalı bu olaya onun dısında tabi kontrolsüz eğitimsiz bir çoğalma söz konusu olmamalı buda ayrı bir zarar veriyor olaylarla
@NickSevmeyenlerden bilim kitap önemli ama bilimi de bazı şeylere alet ettiler bu çok acık doktorlar bilim adamları bile kendi içinde ayrıştılar bu durumlardan dolayı vicdanlı taraf belli etti kendini
@Berivann6 Tavuklar gereksiz hormonlarla ilaçlarla çok çabuk büyütülüp kesiliyor. Balıkların da içinde yüksek miktarda civa ve mikro plastik var. Daha geçen sene ya uskumruydu ya da sardalyaydı içini temizlerken balığın içinden küçük ambalaj parçası çıktı. Bugün dünyanın en derin çukuru olan mariana çukurunda bile plastik var. Yani hangi doğallıktan bahsediyorsun? Yapay et dedikleri et dışkıdan plastikten yapılmıyor kök hücreden yapılıyor ve canlıdır. Dışkıda, plastikte ne gibi bir canlı hücre olacak da canlı oluşacak?
@Berivann6 kusura bakmada kimsenin ineklerle bir problemi yok. ama hayvncılık artan nufusla birlikte inanılmaz bir kirlilik yaratıyor. ve evet yapay et bu konuda çok önemli bir yenilik. ayrıca naylon gibi bir şey değil. bildiğin gerçek hayvan dokusundan üretiliyor. üstteki arkadaşında dediği gibi tam bir et obur olarak ülkemizdede satılmaya başlandığında çekinmeden alıp yerim.
@cheekystaff gercek hayvan dokusundan üretilse yapaya ihtiyac niye olsun az mantık onun dısında yapay et zararlı kansorejen 3d yazıcı maddesi içeriyor Allahın yarattıgı hayvanlar inekler niye dünyaya zararlı olsun adamların kaç tonluk gemileri kirlilik üretiyor fabrikalar vs bir ineğe takmıslar bu gezegende her şey bir biriyle baglantılı yaratılmıs insanlar kadar hayvanlarında hakkı hatta ilk hayvanlar yaratılmıs zararlı olsa baştan yarat8lmaz ya da kendiliğinden besin zincirinden yok olurdu dinazorlar gibi ama siz Bill Gates in yapay etini savunmaya devam edin ne diyim adam gerçekten zeki iyi kandırmıs
@NickSevmeyenlerden veganların hiç rengi yok onlar çok mu saglıklı
@NickSevmeyenlerden ya bunlara zararlı diyip yapaya nasıl saglıklı diyebiliyorsun
@Berivann6 İnsanın kanından trombosit alma, kök hücre ilik gibi şeyler alınıyor. Bunun için insanı kesip öldürmüyorlar. Seni de öldürmeden kesmeden yaralamadan kök hücre alabilirler bir ineğinkinden de sonra bu aldıkları kök hücreyi laboratuvar ortamında uygun sıcaklıkta ve saf protesinlerle falan besliyorlar. Özel koşullarda onları saklıyorlar. O canlı doku kendi kendini büyütüyor işte. Hatta ben 3 boyutlu tıbbi yazıcıda bile ürettiklerini gördüm. Yapay et ne ki millet onlarda organ üretiyor. Ama bunlar çok pahalı şeyler günün birinde biz görmeyiz ömrümüz yetmez belki ama insanın kendi kök hücresinden kopan kesilen organını yeniden yapıp vücuduna dikecekler. Bu hiç uzak değil. Yapay et falan çok basit şeyler aslında.
@Berivann6 3d yazıcı maddesi diyor :D ya benim evimde var 3d yazıcı sık sık kullanıyorum. o malzemeyi pla petg vs vs yiyebileceğinimi sanıyorsun :) gerçek doku ile üretip insanlara bulunamayan organları bile üretmek için adımlar atıyorlar. sence vucud pilastik bir organı kullanabilirmi :D
mantık olarak bir 3d yazıcı benzeri cihaz kullanılıyor ama olay sadece bütünlüğü yaratmak için. kalanı bildiğin gerçek hayvan dokusu.
hayvanın tabiki kendisi zararlı değil. ama 8 milyar oldu geçtiğimiz günlerde nufus. sence günde kaç milyon hayvan kesiliyor dünyada? sadece türkiyede 18 milyondan fazla büyük baş. 58 milyondan fazla küçük baş hayvan var. bunları ısıtmak için kurulan tesisler. kesmek için kullanılan cihazların atıkları. beslemek için gerekli olan su ve kirlettikleri su. atıklarıvsvs yahu onlarca kalem var için içinde.. hiçmi düşünemiyorsun bunu?
@Berivann6 Çünkü her kimyasal zararlı değil her kimyasal faydalı değil. İlaçlar gibi bak işte olaya. İlaçlar da kimyasal ama onlar olmadan yaşayamayız ama o ilacın içindeki herhangi bir maddeyi tek başına alırsan ölebilirsin dozu da çok önemlidir. Yine ilaçların içindeki kimyasallardan sebze meyvede de var. Yiyorsun ölmüyorsun ama yediğin sebze meyvede civa yok. plastik kalıntısı yok mesela ya da varsa bile çok düşük dozda vücudun bunu atabiliyor.
@cheekystaff diğer şeyler için sanki harcanmıyor onca şeyler onu geçtim bende inek eti yemiyorum vegan vejeteryan benzeri bir şeyde değilim onun dısında süt ve süt ürünleri tüketiyorum onlarda olmasa insan direk bagısıklıgı biter sadece bitkiyle de olmaz
@cheekystaff ve 3d yazıcıdan cıksrtıldıgı görüntülerde var neyi inkar ediyorsun anlamıylrum ve diyorum ki hayvana madem karsılar neden hayvan dokusu yapayı yiyeceklerine gerceyi yer insanlar kök hücreden yapay olan bir şeyi neden tüketme ihtiyacı icindeler ya hiç yemesinler ya da yiyeceklerse dogalı yesinler onun dısında kurban bayramını normalde sevmem ben hayvan katliamı bayramı gibi hgelir zaten müslümanda değilim ama bir dinin bayramı bu yolla o bayramda ortadan yok olur bir anda
@NickSevmeyenlerden ilaçlar olmadan yaşayamayız mı siz gercektene kafayı yemişsiniz ilaçlar daha çok baskılayıp bagımlı yapıyor uzun evrede daha fazla hasta olmanı saglıyor asıl bagısıklık sistemi ve bitkiler olmasa yaşamazsın ilaç sirketlerini ilk kim kurmuş geleneksel gerçek tıbbı bitirip yerine modern ilaç lobisini üreten kim arastır hepsini tüm tarihi kaynaklardada yazıyor internete inanmıyorsan onları oku derim
@NickSevmeyenlerden sebze meyvede ilaç gibi kimyasallar yok belki onlarla da oynuyorlar artık ama yinede doğrudan o kimyasalı alamazsın
@Berivann6 İşte niye internetten her şeyi okumayın dediğimiz oratada işte. İlaçların hepsi bağışıklık sistemini desteklemek için varlar. Bağışıklık sistemi her hastalığı yenemez. Mesela gribi yendiğin gibi kanseri yener misin? İlaç lobisi ne la? İlaç lobisi diye bir lobi var ama mesela dünyada mercimek lobisi, un lobisi diye bir lobi de var. Lobi deyince böyle gizli bir şeyler olmuyor. :D :D
@NickSevmeyenlerden ya git işine ya dhaa fazla uzatmayacagım uzun evrede saglınız bitmiş zaten sizin iyi geceler
@NickSevmeyenlerden kemoterapi ile insanlar iyileşiyor dimi görüyoruz :))
@Berivann6 Uzun evre dediğin kaç yıl mesela? La zaten 75-80 yıl yaşayıp öleceğiz.
@Berivann6 Kemoterapi radyasyonla kanserli hücreleri yakma işlemi gibi bir şey. Bunu yaparken kanserli hücrelerle beraber vücut için iyi hücreleri de öldürüyor. O yüzden doktorlar bağışıklık sistemini destekleyen şeyler yiyin diyor. Takviye gıdalar ilaçlar falan veriliyor. Kanser hastalığında o kemoterapiye girmesen kanser bütün vücudunu sarar ve çok çabuk ölürsün. Kemoterapiyle iyileşemeyenler ise tedaviye geç kalmış kişiler. Tüm vücudu kanserin sardığı kişiler. O yüzden erken tanı diyor doktorlar.
@NickSevmeyenlerden arkadaş hayatını yeşil hayat kavramına bürümüş :)) ama okuduklarının yarısı otla beslenip çocuğuna doğum aşılarını bile vurdurmayan tipler tarafından yazılmış şeyler.. anlamaz etmez boş ver. dediğin gibi ortalama 80 sene yaşayıp öleceğiz
@cheekystaff evet yani.
@NickSevmeyenlerden hay8r kanserin altında yatan psikolojik neden varsa onu bulup iyilestirip başka nedeni varsada doğal aroma terapi bitkiler yoluyla iyilesiliyor komoterapinin hiç bir faydası olamaz zarardan başka amacsız bir şey kanserin iyileşmesi frekanslar yoluyla bile olurken önü sürekli kesilmiş ilaç tüccarları tarafından ve komoterpi yoluyla iki akrabamı kaybettim onun dışında çoğu insan bu şekilde yakınlarını kaybediyor sen iyileştirdiğini düşünerek çok yanılıyorsun
@cheekystaff ben tüm asılarımı yaptırmıstım korona aşısı hariç onun dışında aşı da da bir çok alibinyum tarzı madde bulunduğu ispatlandı ABD li bazı doktorlar tarafından o yüzden çoğu otizm gibi hastalıkların nedeni bu her çocukta yok bazı çocuklarda tepkimeye girebiliyor özellikle şu dönemdeki aşılar koronadan sonrakiler hiç güvenli değil biontech kısa sürede ve uzun sürede yarattığı tahribatı iyileştirmek zor
@Berivann6 kanserin altında yatan pisikolik nedenler.. ? hücrelerin kontrolsüz büyümesi yani.. psikolojik.. hani üzüntü filan tetikliyor desen anlarımda..
aroma terapi ve bitkiler ile iyileşiyor.. peki canım
@Berivann6 yahu ben 5 tane corona aşısı oldum.. ölmüşüm kurtaranım yok desene :D bende diyorum karanlıkla neden yeşil yeşil parlıyorum. elimde çep telefonu daha iyi çekiyor.. meğersem alibinyum vermişler bana :D alüminyum dur o alibinyum olsa duramazsın :)
@cheekystaff psikolojik çok neden var basında stres duygusal boşluk üzüntü altında yatan çocukluk anısı ve genetikte etkili onun dışında aroma terapi her çakranın bir rengi kokusu vb var o bölgeye tesir edinde biz enerjiden olusuyoruz ve fayda verebiliyor sadece aroma terapi tek basına değil bitkiler iyi koşullarda düşünmek yaşayıs benimsemek bu sürecte her şey etkili
@Berivann6 güneşide selamlıyormusun sen?
@cheekystaff korona aşısı uzun evrede sende neye yol acacak bir de ası bir kere olur 5 kere değil bu bile başlı başına saçma
@cheekystaff seni daha fazla ciddiye alamıyorum günesi selamlamak ne alaka enerjiye inandım diye günese tapıyor sayılmıyorum
@Berivann6 bu bile senin bilgisizliğini gösteriyor. aşı dediğin 1 defa olmaz. hastalığın kendini mutasyona uğratma sıklığı ile alakalı bir durumdur. her sene grip aşısı olmamız gerekirken çocukken olduğumuz bir kızamık aşısı ömür boyu insanı kızamığa karşı koruyabilmektedir. çünkü kızamık büyük ve zor mutasyona uğrayan bir virüstür. çocuk felci için aşı olmanda aynı şekilde mesela 1 kere yapılarak insanlık tarihi çocuk felcinden kurtuldu. onuda çakraya dokunarakmı yapacaktın? coronanın insanına bulaşan bu salgındaki hali ilk defa insan vucudunda aktif olan mutasyonlu bir tür. insan gen havuzu karşısında çok sık mutasyona uğradığı için yeni nükleotit dizilimine uygun extra dozlar alınması gerekli oluyor. ki görüyorsun günümüzde aşı yapılma oranı baya azaldı. çünkü virüsün mutasyon hızıda ciddi oranda düştü.
@cheekystaff asıl senin bildiklerin bilgisizlik o eski asılar bile kaç yılda bulunmuşken bu 3-4 ayda bulunmuş bir aşı onun dışında Afrika'da yapılan asılar bazı çocuklarda çocuk felcine yol açmıs Gates vakfı tarafından o insanlar yiyeceklere ihtiyacı varken bol bol aşı vermişler
@cheekystaff hemde bedavadan bedava peynir fare kapanında olur
@Berivann6 yahu çocuk felci ya da kızamın aşısı gibi aşılan bulunduğu dönemin teknoloisi ile şimdiki birmi :D tabiki daha hızlı olacak. marsa koloni kurmaktan bahsedilen bi dünyadayız. sen hala afrikada o olmuş bu olmuş diyorsun.
havada durdum şahitlerim var inanacakmısın :D
@Berivann6 Senin bu çakra makra dediğin şeyler Hinduizm, Budizm öğretileri. Bunların çıktığı yer Hindistan. Yani eğer işe yarasaydı bugün Hindistan dünyanın en sağlıklı, en temiz yeri olmaz mıydı sence? Dünyadaki hastalıkların en çok görüldüğü yer Hindistan. Hem de öyle sık görülen kolay geçen hastalıklar da değil bir hastalık milyonda bir görülüyorsa görüldüğü yer Hindistandır. Yani kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi. Bir tane süslü karının çıkıp da yağlayın kendinizi, çakranızı açın derin nefes alın gibi telkinlerine inanıyorsunuz da adının önünde virolog, enfeksiyon uzmanı, mikrobiyolog gibi unvanlar olan beyaz önlüklü insanlara inanmıyorsunuz ya çok komik bu. Kemoterapi'deki amaç ışıl işlemle hücre bölünmesini önlemek ve kanserli hücrelerin bulaştığı dokuları yakmak. İnsan vücuduna tahribatı çok yüksek. Aromatik yağlar vs bunlar insana kendini iyi hissettirir. Cinsel çekimi, libidoyu arttırır, yaydıkları kokularla beyne oksitosin salgılatır iyidir ama asla ana tedavi olamaz.
@NickSevmeyenlerden tedavide olunur denemeden bilemezsin hem illaki Hindular yapmaz bunu ve tek bir nedenden sağlanmaz bir çok nedeni var evet çakralar dengelenmeli fakat ülke şartları vb önemli her şey bir birini tamamlar nitelikte ona bakarsan hindularda inek yemez mesela bir çoğu süt ürünleri de tüketmez ve bir çoğu çok nüfuslu ve fakir eskiden orada kast sistemi de bulunuyordu
Yani tipinden ben zaten ergenin tekiyim diye haykıran birinin mantıklı bir davrans sergilemesini zaten bekleyemezsnz
Sosyal deney adı altnda aleynayı diline dolamak isteyenlere veya resit olmayan cocukları suistimal edenlere asıl tepki gösterilmeli
Ekonominin hali diyorum. Millet pasaport ve para için kendini becerttiriyor. O da dövme yapmış. Twitter'da ben güzelim benimle evlenebilirsiniz çocuk kedi köpek bakarım. Beni yurtdışına yanınıza alın diye evcil hayvan gibi kendini satan da var. Çok garip gelmedi yani.
Aleyna tilkiyi severim şarkılarınıda severim ama bu çoçuğun yaptığı anormal bir şey kötü bir şey hem aleyna tilkiyi hiç sevmiyen insanlar var o bunlarla muhattap olmak zorunda kalsa acaba nasıl bir kavga çıkacak 😁
Bu olay tamamen bir toplumsal yıkım. Gençlerin para için herşeyi yapmaları, bir dövmecinin reklam için henüz reşit olmadığını düşündüğüm bir çocugu istismar etmesi, gençlerimizin girdiği absürt kılıklar neresinden baksan elle tutulur yanı yok. Çok üzücü ve geleceğimiz adına düşündürücü
Dövme gerçek değil, reklam amaçlı yapılmış, ses getirsin diye...
Kimse 500 tl karşılığı bunu yapmaz. Yüzüne dövme yaptıranlar var fakat o ismi yazdırmazalar yahu...
gtünde tır geçmiştir bunun 3 kuruşa suratını sqtren 2 biraya gt veriyordur sqyim böyle neslin mng çöp mng
Aklı başında birisinin yapacağı bir şey değil , aklı başında olmayan birisine bi şey söylemek aklı başında olan birisine yakışmaz
Bu çocuğu Instagram keşfetinde görmüştüm. Yani şaşırmaktan başka bir şey diyememiştim. Şimdi de şaşırmıyorum. Gerçekten çok garip…
Bağımlı olduğunu düşünüyorum hareketleri ve tavırlarından. Eminin sırf yoksunluğunu gidermek için kabul etti. Yazık, çok üzüldüm izleyince.
500tlye yapmazdım ben olsam, daha fazla lazım
500bin bile yetmez yüzümün ortasına yazacağım herhangi bi yazı için 😅korkunç
Saçını kaç para karşılığında bu renge boyadın diye sorardım. Mallığının maliyetine tam öğrenmek için.
Allah akıl fikir versin diyeceğim de onu da böyle gereksiz insanlar için meşgul etmeyelim 😑
İnsanlar 500tl için ne hallere düşüyor onu konuşmak lazım bence
Kiyamam ya ne kadar zor durumdaki kabul etmis cocuk hic de komik degil ustelik
neden eleştiriyoruzki. elemanın canı istemiş güzel para demiş yaptırmış.. burada eleştirenler sanki örnek insan :D
Allah akıl dağıtırken bu neredeydi derim ve giderim.
yahu şekle şemale baksana insan kılığından çıkmış zaten a m e k e
𝐀𝐥𝐥𝐚𝐡 𝐚𝐤𝛊𝐥 𝐟𝐢𝐤𝐢𝐫 𝐯𝐞𝐫𝐬𝐢𝐧 𝐝𝐢𝐲𝐨𝐫𝐮𝐦..
bu dövmeyi yapan elemanı tanıyorum :D tam ona yakışan hareketi yapmış
Cidden bunu yapan var mı hergun daha şaşırmam diyorum sasiriyorum
paaleyne kazık yemiş 1 paket cipse yaptırırdı bu
500 lira ne ki şu devirde ya 😂 cidden akıl yok bazılarında
Bir bedeli var yani 😂
Eyşalar pahalılaşıyor, insan ucuzluyor. Her geçen gün...
500 lira ya 100 liradan 5 tane kupon yapardım. Offff ya
En yakın zamanda şifa bulmasını diliyorum bu kişinin.
Bana maddi durumu kötü ki kabul etti gibi geldi. Bu durum alaya alınmaktan ziyade düşündürücü.
başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin
500 lira ne ya ahahah bari düzgün bir şeyler karşılığında yapsaymış
Etrafta kaliteli kendi değerini bilen insan kalmadı yemin ederim. Hayır bide 500lirayla ne yapıcan sanki ya.
Hayatı boyunca o utancı yüzünde taşıması ona en büyük ceza olacak 🤢😅
Allah akıl fikir versin.
Maşallah z kuşağı gümbür gümbür. Bu insanların oy atma yetkisi ellerinden alınmalı.
Tövbe estağfurullah. Saça tipe bak çok. Hep özenti bir toplum oldu bunlar. Bunların bide saçma sapan haraktleri var. Amerikan ozentileri. O paraya onu yapan Allah bildiğini yapsın
Aferin , Allah biraz akıl fikir versin tövbe yarabbim
Mal demek istiyorum kendisine
Ülkede normal insan yok ki
Dövmeye karşılık az bı para
Allah'ım sana geliyorum 😂😂
kendilerini gündem yapmak için açık giyinmeler dövmeler vs yazık
Rabbim sen büyüksün 😀🥹
Ne hayranmış kız bravo
Psikolojisi bozuk olarak yorumladım
Tek bir şey söylemek istiyorum. Tam bir "m. al"
Kalıcı değildir bir şey olmaz
Allah akıl versin derim.
Diyebileceğim bir şey yok
Allah akıl fikir versin
İlerde pişman olacak ama şimdi değil
Kafasına balyozla vurasım geldi :D
Aleyna kendini bu kadar sevmiyordur. 😄
Demek ki seviyor, renkler ve zevkler tartışılmaz
500 TL ne la ayakkabı alınmaz o parayla
Allah ailesine sabır versin amin
Mallık baska bişey değil
Geçen bizim mahalleye geldi orada gördüm:)
Sildirmesi daha pahalı
akli olsa yapmaz ne desen ki boş anlamaz da
Allah akıl fikir versin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?