Güncellemeler
+1 yıl
haberi isteyene atıcam
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Merhaba arkdşlar. İyi haftasonları. Az çok İngilizcesi olan birisi bir haber var da ona bakabilir mi. Çevirisi konusunda yardımcı olucak, yabancı kaynaktan bir magazin haberi bu, geçen yıldan kalma ama sanırım, yeni değil yani, yardımcı olucak varsa bir bakabilir mii, ben kısmen anladım da metni, tam anlayamadım işte, isteyene atıcam ☺️ öyle cümle cümle olmasına gerek yok, ingilizce bilgisini konuşturmak isteyen varsa beklerim 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
at bakabilirim
peki, teşekkürler öncelikle, atıyorum size o zmn, 2 sayfa bu yalnız, 2 sayfanın da ekran görüntülerini almıştım işte, sitenin ismi de Mood diye bir siteydi, dediğim gibi yabancı bir site, altta sayfa numaraları da yazıyormuş, skandal diye yazan ilk sayfası oluyor imiş bu haberin işte... 𝕄𝔸𝔾𝔸ℤİℕ𝔼 ℙ𝔼ℝ𝕊ℙ𝔼ℂ𝕋İ𝕍𝔼, 𝕄𝕆𝕆𝔻::
https://ibb.co/jrdPVpF
https://ibb.co/hKntXJ5
tam olarak ne istiyosun ne anlatildigini mi
yoksa cumle cumle ceviri mi
bide neden istiyosun meraktan soruyorum valla ilginc bi metin
ilginç derken, anlamadım
sizi
farketmez tam olarak ne anlatıyor onu istedim cümle cümle de olur 👍
tamam bu adamin tropikal bi yerde bi villasi varmis adam 24 yasindaymis
kendini zarif cekici falan diye nitelendiriyomus
bu bilgileri gunlugunde bulmuslar ve sonra da kanitlamislar
en sevdigi sey makarna yemek, hiz yapmak, annesiyle ciplaklar kampina gitmek ve cilginca partilemek falanmis
ve bunla bitmiyormus olaylar
gunlugunde kizlarla iliskisinden de bahsetmis
annesinin kurdugu uluslarasi bi ajansta kizlarin ciplak ve sanatsal fotolarini cektigini itiraf etmis
telefonunda 410 tane kizin numarasi varmis
en cok brezilyali fransiz ve dogu avrupali kizlari seviyomus
super villasinda 153 kizla cinsel iliski yasamis falan
cogu universite ogrencisiymis (beraber oldugu kizlar)
hatta yataginda 4 kizla beraber ayni anda bile birlikte olmus
cirkin kizlarla yatmiyormus sadece guzel bulduklariyla yatiyomus
kizlar iste bunu övmüs tanri gibiymis falan diyo boş boş
iste burdan sonra bos seyler diyo
bunlari sormak istiyo muyuz kizlar bu cilginligi nasil devam ettiriyolar falan
diyo
bu cocuk nasil kendine cekici kizlardan olusan bi cennet yaratti diyo
sevgilisi neden bunlara tepki gostermiyor kiskanmiyo falan diyo
ki hakli bence?
birbirinden guzel kizlarla super villasinda baska neler yapicak diyo
sonraki yazimizda bu habere yeni gorsellerle devam edicez
takipte kalin diyo
bu kadar
bu ne magazini ki nerden buldun
ne biliym ya bilgisayarda buldum işte Yeni Zelanda sitesi idi sanırım
size de teşekkürler çeviri konusunda yardımcı oldunuz diye
he tamam umarim isine yaramistir
anlamissindir umarim.
ben normalde sitenin direkt bağlantısını atıcaktım da işte bilgisayar benim tıklama geçmişini otomatik siliyor bu yüzden ekran görüntüsü koymuştum de pişman oldum sorduğuma :d
niye pisman oldun😭
sence? Bir kız olduğun için anlamıyor olabilirsin ama kıskançlık tarzı şeyler işte :d
iyi geceler, son olarak merak ettim yanlış anlamayın kız profilinde gözüküyordunuz da kız mıydınız siz
haa agdjnc anladimm ben de çevirimden korktun sandim :d
evet
boş ver aids falan kapmistir o adam simdi
153 kiz ne yani
ya bide haberde ilk sayfada bir kız resmi var o kim sevgilisi miymiş de ben şok ben iptal ya bir daha girmiycem magazin haberi falan, bu denk geldi ztn
yfıgofıyfugffygg
sen beni dün güya teselli ettin 😭 güya aids falan kapmıştır diye ama çaktırmadın sanma ben anladım yanii
ayrıca sen de haberdeki ilk sayfadaki kızı yani asıl sevgilisini kıskandın gibi ben çocuğu nasıl kıskandıysam, dün sordum ona da cevap vermedin neyseee
yoo niye kiskaniyim ki tanimiyorum bile kizi ama guzel kiz onun adina sevindim
aynen sevindin onun adına😅
peki beni de teselli mi etmiştin?
doğru de 😭😅
evet niye tanimadigin adama ozeniyosun ki belki tanisan hic ozenmiceksin
Bu özenme değil kıskanma belki
😭😭😭🤔
niye kiskaniyon 150 kizla beraber oldu diye mi
tek o değil
söylemiycektim bunları ama itiraf ediym: bir kız olduğun için anlamıyor olabilirsin ama haberi oku tam bir, düşün 24 yaşındaymış daha üstelik bu haberdeki çocuk, yaşamına bakar mısın 🙄 mega yatlar, süper villalar, kızlar, o ilk sayfada sol üstte resmi olan hoş sevgilisi vs. Hatta haberde bile demiş bu çekici kızlar cennetini kendisine nası inşa etti diye, benim bile cinsel duyularımı kışkırttı (afedersin) sen erkek olsaydın neler düşünürdün🤔 bunun haberiyle karşılassaydın, o gözle bak
:d
yine bisey hissetmedim benim hayat hedeflerim boyle degil bunlara sahip olmak icin heyecanli degilim. bana bisey hissettirmedi gayet noturum. bu adam kim ki niye takinti yaptin adama
sen niye kız adına sevindim dedim birde
onu merak ettim birde😭😭😭😭
sanane kii
sanane niye diyosun ki bana soruyon zaten
kizin adina sevindim cunku ne guzel kiz guzel mutlu gozukuyor niye sevinmiyim
sence nasıl izin veriyor bunun diğer kızlarla münasebetine diye, yoksa kendisi de mi katılıyodur da onlara 😭😭
sen de kız olduğun için anlayabilirsin belki diye sorıym sana ya
ya yuh ya 😒😯 ne diyicem bilemiyorum yani
şuna bak ya
son olarak şuna bir bakar mısınız rica etsem 😒
senin çevirin tamamen doğru bu arada sadece şurada hata yapmışsın bu çocuğa tanrı gibiymiş dememişler, Greek god diyor yani antik Yunan tanrısı erosa benzetmiş birlikte olduğu kızlar 😭 veya kendisi öyle hissettim demiş, etrafımda o kdr kız olsa ben de öyle hissederim tabi 😒