Güzel
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

herkesin ne kadar yüksek standartları varmış ya. kadını tanımıyorum, necidir bilmiyorum. ama bu güzel bir insandır yani. buna da çirkin diyeceksek insanların %99.9unun kendini ateşe vermesi lazım.
Çekememezlik kanka başka bişi degil
Tatlı
Benim güzellik algıma uygun değil.
Cevap
27Cevap
Evet güzel
Burnunda sorun var.. Güzel olsa da bize değil, zengin evlatlarına hizmet edecek. Diğerleri gibi... Gündeme getirmeyin artık hayatta hiçbir başarısı olmayanları
Güzel bulmuyorum bu kIzı ben. Hele konuşmasın olan güzelliği de konuşması bitiriyor
Tanımıyorum TV magazin gazete haber hiç bir şey okumuyor seyretmiyorum olursam sadece haydar dümen klasiklerini okuyorum 😂
Sıradan, benim güzellik algıma uymuyor.. Ekranda çok fazla abartılan yüzler var, Devrim Özkan çok hoş mesela
ben güzelliğe değil çekiciliğe değer veririm ve kendisi gayet çekici
Rusya sokaklarında çok daha güzellerine rastlarsın ünlüde değiller
Bu ceylini hiç sevmiyorum aşırı özgüvenli yılışık geliyor herşeyi çok biliyor havasında bana güzel gelmiyor ama kadının bir çekiciliği var kendine has jest mimikleri var aslı Enver gibi güzel gülüyor
Güzel degil diyenlerin güzellik algisini cok merak ediyorum bu kadinin nesi güzel degil anlamadin kiskanclik falan var sanirim
yoo sadece guzel gelmiyo... aslihan malboro alina boz gibi daha sevimli ve masum tipli kisiler daha cok hosuma gidiyo benim pinar deniz daha olgun ve baskin bi gorunume sahip ben daha masum tipleri begeniyorum
Gözlerinde bozukluk var sanirim pinar deniz masum tipli biri zaten 😂
pinar deniz olgun ve baskin simali birisi kadinsi ve cekici bi yuze, guzellige sahip masum guzellige degil
Anliyorum 😂
Güzelmi güzel bitti hem güzel degil diyosun hem cekici diyosun degsiksin 😂
benim algılarıma göre güzel değil bana güzel gelmiyo? kadınsı ve çekici tipleri beğenmiyorum çünkü?
şu gülüşü atıp durma ayrıca ne sinir bozucu bi şeysin a* bi anlamadın gitti zaten
Güzel degil diyemezsin güzel olmayan yerini söyle desem bisey söyliyemiceksin yüzü kusursuz
Komiksin gülmeden duramiyorum😂
ben begenmiyorum kardesim agzi burnu hosuma gitmiyor gozleri de hosuma gitmiyor guzellik göreceli bi seydir gordugum zaman ay ne guzel kadin demiyorum cunku algima uymuyo?
Begenme napim 😂
ezık besleme ya ajxhahxha
O ne ya ergenmisin yavrucum 😂
sus ezık ajdgwbdhw
Kendi kendine gülüyor bide ay komikmisin seen 😂
Güzel değil bence. Ben onu daha önce yakından da makyajsızken görmüştüm hem. Biraz yaşlı gösteriyordu yüzü açıkçası.
Siyah kilotlu çorap giydiği bir bölüm vardı boşalttı beni
Çok güzel bu arada
Hem beğeniyorum, hem de itici buluyorum 😁
tatlı bir güzelliği var
güzel ama sadece gözleri
Ben duru bi güzelliği olduğunu düşünüyorum.
ben hic beğenmiyorum bu kadını
Estetiksiz halinide paylaşsaydınız bea 😄
Hemide çokkkk gözeldir bu gari
güzel, zeki ve yetenekli
Ben ondan daha güzelim...
Güzel Türkiye şartlarında
Tip olarak güzel tipim değil benim
Güzel
Güzel bir kız ama konuşana kadar bence.
Güzel evet
Normal
Bana verecen mi