Şimdi olay şöyle gerçekleşti.. Bu Francia böbreği verdikten sonra bu Ferhunde Selena Francia'nın telefonlarına ve MSN dürtülerine çıkmaz oldu. Selena yeni kankileri ile birlikte hop orada hop burada takılırken Francia evinde tek başına mum ışığında çökelek yiyordu.. Kız tribe girmişti duvardan duvara kendini atıyor, bazı gecelerde cennet mahallesi izleyip melankoliye giriyordu. Yine böyle birgün Selena Gömüş Kanal 7 de bir magazin programına röportaj verirken ''Benim tek kankim Taylor Swift. Gerisi faso fiso canlarım.''dedi. O sırada mutfağında akıtma yapan Justin Biber de ekrana tükürdü. Selena'yı ödemeli arayıp ''Ulan sen ne kalleş, ne maypeyker, ne firdevs yöreoğlu kılıklı kadınsın. Sen değil misin şu çocuklara mutluğu şok gören.. Sen mi büyüksün? Ben büyüğüm ben justin çarliston biber.''dedi. Çünkü justin gururlu çocuktu.. Bir akşam yine selena evde parti verirken annesi odayı bastı ve selena'ya ''hayırsız evlat''diyerek ekşinlı tokat attı... selena uçtu tabi... arkadaşlarının gözünde rezil oldu.. hoplayan arkadaşları şoka girmişti.. annesi tokattan sonra yere justin ile tükürerek evden çıktı.. Selena ise merinos halısının desenlerine o sırada bakakaldı.. Bakı bu çok ibretlik hikayedir..

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer