Merhabalar Herkese🌸

Evlendiği günden beri kocasıyla paylaştığı fotoğrafların altına yazdığı notlarla gündeme gelen Merve Boluğur, dün paylaştığı fotoğrafa gelen yoruma tepki verdi.

Merhabalar Herkese🌸

Evlendiği günden beri kocasıyla paylaştığı fotoğrafların altına yazdığı notlarla gündeme gelen Merve Boluğur, dün paylaştığı fotoğrafa gelen yoruma tepki verdi.

Kadına en buyuk şiddeti kadin yapıyor aslinda. Cogu zaman erkeklerden degil de kadinlardan psikolojik siddet goruyorum. Iş yerinde, avm de, bir kiyafet giydiğinde, kol killarimi almadigim da... evlenmediginde en buyuk siddeti kadinlar kadinlara yapıyor aslinda. Yine bu haberde buna örneklerden biri. Saldiran muhtemelen bir kadin, evde kalmis diyerek saldiraya devam eden baska bir kadin. Ben erkeklerden pek duymuyorum abla adamla zorla mi foto cekiniyon, yazik vs diye. Tamam erkeklerde cok yaralayici oluyor bazen ama kadinin yaptigi psikolojik siddet daha derin bence. Bu kaynana, gorumce vs olunca da böyle. Her alanda birbirimize hayati zorlastiriyoruz aslinda. O***pu, ka*r gibi küfürleri de erkeklerden cok kadinlar ediyor kendi hemcinslerine.
Komik Bir durum. Ünlü birinin bu görüşleri ciddiye alıp yanıt vermesi gerçekten garip. İnsanlar her daim böyle şeyler yazarlar ya görmezden gel ya da görüşlere kapat. Kıskanıldığını da sanmıyorum. Paylaşım çok görmemiş koca bulmuş ta elalemin gözüne sokmuş şeklinde çünkü😅
Merve Boluğur zor zamanlar yaşamış başarılı bir kariyer ardından çöküşe giden bir hayatı olmuş.
Mutlu olduğu için bunu da dışarıya vurmuş bir kimlik.
Bir insana böyle bir söylemleri söylemek haksızlık gibi geldi bana.
Takipcisi de hak ettiği muameleyi görmüş.
Kimleri takip edip yorumlar atıyorlar ya şaşıyorum
Beter olsun takipçisi mk sanki vajinası memeleri altın kaplama bu basit tipleri kalkıp bu kadar şişiriyorlar, bunlsr eskiden saraylarda soytarılık yapar çıngıraklı kıyafet giyerlerdi 🤣 soytarıya sanatçı derseniz size kukla muamelesi yaparlar. 🤣
Cevap
34Cevap
Kıskanıyordur.
Görmemişin oğlu olmuş tutmuş bir tarafını koparmis derler simdi Merve Boluğur kocasını inşallah 🙄 saka saka ama surekli mic mic resimleri gormek bende istemem hu kiskanclik değil sonuçta her resimde aynı kişiler değişiklik var mı yok banane kocasını operken cektigi resimden milletin jsjjs
Belliki kız üzülmüş ne diyeceğini bilememiş. Deli diye yazılırmı insanlar ne kadar kötü kalpli olmuş. Güzel olan ne varsa dağıtmaya meyil insanoğlu doğayı katlettiğimiz gibi kalpleride katlediyoruz. Kalp kırmak bana göre katil olmak kadar suç. Ha yaşarken ölmek ha ölmek...
Ben buna görmemişlik diyorum hani yazdıklarından da zekasını az çok anlayabiliyorum galiba bende onun gözünde evde kalmıs hasetim ama olsun sevdiğimle evlenince kimseye göstermicem evden çıkarmıcam onu. Kimse bizi görmesin varlığımızı bilmesin bende böyle deliyim işte
Ne kadar çirkin yaa of pespayelik akıyor her cümleden. Daha dün 35 yaşında evlenmedi mi bu? Demek daha düne kadar kendisinin evde kaldığını düşünüyordu🤪Psikoloji mükemmel bir şey🤣🤣🤣 Bu kadar içerlemişki kocayı bulunca etrafı suçlamaya başlamış 🤣🤣🤣
Bayılıyorum bizim insanlarımıza resmen dünyanın oksijenini boş yere tüketmeye gelmişler. İnsanların paylaştığını görmek istemiyorsan takip etme. Kim ne kadar nasıl fotoğraf atmak isterse atar. Sanane..
Bu kadın çok abarttı bence sanki koca ülkede tek evlenen o iyi ki bi evlendi yani ikide bir instagrama kocasıyla post atıp duruyo hahahaahhah gösteriş budalası işte ne beklersin ayrıca bunu kıskanan da ne bileyim
Bu kadar değildir biraz bilerek yapiyor bence :))
Bence de ya
Evde kalmış, haset gibi laflar bana çok varoşça geliyor. Demek ki bu kadının içinde de böyle birisi varmış.
Bu kadın çok dengesiz. Aldatıldığı için herkes uzulmustu ama sevgili bulur bulmaz hemcinslerine saldırmaya başlamış. Kadının düşmanı kadın
Yapmacık hareketler bunlar. Üç ay sonra tam tersine dönmez umarım paylaşımlar. Sizde takip etmeyi verin yolda görsem tanımam bunu
Cevap verdiği hesap gerçek bile değil, fotosuz tamamen trolleme amaçlı. Bence sarhoşken cevap veriyorlar bunlara hahaha
kadın uzun zaman sonrası mutlu..
bırakın yaşasın yani zorla mı takip ediyorsunuz etmesinler hasetler bence:)
Bizim insanımız asla adam insan olmayı bilemeyecek maalesef bu milletin başına ne geliyorsa herşeyi hakediyor
Kıskanılacak, konuşulacak bir tarafları yok. 2 gün sonra nede olsa boşanıp giderler... Düşünceleri hep gündemde nasıl kalırım...
Bu da iyice kafayı yedi cidden. Çok garip hareketleri var, bir şeyi bastırıyor belli. Mutlu görünme derdinde. Murat’tan sonra doparlayamadı. 😄
Bunu instagramda gördüm çok güldüm.😄
Merve Boluğur'u Acemi Cadı zamanları ne severdim iyice deli etti kendini.
bu kadar şuursuz paylaşımların neyini kıskanıcak haset edicek 😂 tam yeni gelin sunumu yapan model bu
belli ki tırlamışsın cınımm 😂😂
Köyün deli avradı gibi görüyorum hep bu kızı.
🤣🤣🤣
Kadın ünlü biri ne gerek var böyle yoruma. Karşılığını vermiş olay bitmiş
Ya ne istiyorlar şu kızdan valla az bile demiş
Bu merve bolugur cok seksi hayun ama psikolojisi cidden bozuk. Normal degil
Merve tam bizim kafadan. Biraz deli biraz umursuz bir de çok aşık ahah
Kiskanclik soz konusu asla olamaz orasi kesin ama bir sekilde cevabini vermeli elestirenlerin
Allah herkesi sevdiğiyle mutlu etsin beni de yalnızlığımla huzurlu yaşatsın başka da bir şey istemem
Merve de abartmış şimdi kocaların kocası ne ahahahh
Mutlu olmayı hak ediyor çok zor dönemler geçirdi mental olarak salın şu kadını ya bsbdfbfjf
Bu kadın artık mutlu olsun ya. Sinirden gülüp duruyordu 😀
Mervenin nasil biri olduğunu bilmese adam zaten evlenmezdi
Neyini kıskanacaklar. Onuda kıskanıyorlarsa ağır ruh hastasıdır
Eşinin doğum gününü kutluyacak kadar seven eşe saygı duymamak mümkün mü? 15 yıl evli kaldım 1 kez bile doğum günüm kutlanmadı yeni yıl kutlandı ama doğum günüm maalesef artık yeni eşininkini kutlar belki nedim
Kocası terazi burcu teraziler neredeyse herkese uyum sağlayabilirler bence merve bu sefer doğru kişiyi buldu
Merve ve diğer merveleri kıskanan insanların kendisine saygısı yoktur.
Bence ciddiye alınıp verilmiş bi cevap değil abhajaj bayılıyorum bu kadına
Bir sıkıntı var bu kadında yaa ilginç veya bilerek böyle davranıyor
kuzey-güneyden beri nefret ediyorum bu kadından
Evde kalmış olunca ne oluyor
E yani shdjs
Dimi tatlım
Yorum yapanda suç Mervede değil sanane adama zorlamı yaptırıyor gönüllümü ya beğen geç ya da pas geç
sevinmistim sonunda evlendi biraz olsun psikolojisi düzelir ve kendini toparlar diye hepten dağıttı kadın yazık
Bu Türk kızları zaten tam yosma kıskanc kezban. Bir de vboyle yorumları fake hesablarından yapmazlar mı… aciz yaratıklar senin daha gerçek hesabından yorum yapacak cesaretin yok kıskanc kezban
35 yaşında evlenen Merve Boluğur güzellik mu bunu diyor 😏1 yıla kalmaz Boşanıcak zaten neyin havası ya kendini tazecik gelin sanıyor herhalde yazık
Merve boğulur her görmem de tipini dö. llediğim diyesim geliyor
bazıları şöhreti kaldıramaz. başka şeyleri kaldırr sadece
Evde kalmış mı :ddd bunu diyen de kırk yaşında evlendi haha
Kadın cringe takipçisi daha cringe
Bu kadın harbi deli ama
Bu zat ruh hastası ve ciddi problemleri var
Ben olsam yorumlara cevap vermezdim
Merve hep mi deliydi yoksa delirdi mi çözemedim
Bu kadının ruh sağlığı iyi değil
bu cidden kafayı yedi ya üzülüyorum buna
Bu kadını ciddiye almıyorum 😃
kiskanildigina inanmam acikcasi
Bu sorunun cvb 3 ay sonra magazin programları vericektir kız manyak boşanması kaçınılmaz
bu evlilik kaç ay dayanır :D :D
Takipçiler sıyırmış 😃
kocası bu mu
Evet
oguzhanla evlendi ya geçen
çok pardon tamam o demetti
Kıskanılmış bence dkdkskdjsjd
Merve tam bır bomba ya 😂😂😂
Yani baydı artık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?