Eski eşi Brad Pitt'i sarhoşken kendisine ve çocuklarına fiziksel saldırıda bulunmakla suçlayan ünlü oyuncu Angelina Jolie’nin Pitt’e gönderdiği mail ortaya çıktı. Sizce olay doğru mu?

Eski eşi Brad Pitt'i sarhoşken kendisine ve çocuklarına fiziksel saldırıda bulunmakla suçlayan ünlü oyuncu Angelina Jolie’nin Pitt’e gönderdiği mail ortaya çıktı. Sizce olay doğru mu?

Ben Angelina Jolie'ye inanıyorum. Tamamen doğrudur her dediği diye ısrar etmem elbette çünkü işin iç yüzünü bilmek gerek. İnanmamın ise iki sebebi var;
1. Angelina basit bir kadın değil. Reklama ihtiyacı olduğunu da sanmıyorum. Üstelik kariyerine saldırı yapmaya çalışıyor gibi de durmuyor.
2. Çocuklar babaları yani Brad Pitt ile görüşmek istemiyor diye bir iddia var. Zaten genelde anneleriyle görüyoruz.
Tabii ki dediğim gibi kesin diyemem mesela ortak mülklerinden kendi payını satması da Angelina'nın hatası. Bu yüzden masumdur demek peşin yargı olabilir ama illa bir yargıda bulunacaksak ona inanmayı seçiyorum.
Üstelik bu uçaktaki olaya şoke oldum. Çocuğa karşı şiddete direkt karşıyım zaten ama hadi yine sadece vurmuş olsa anlarım ama birini boğmaya çalıştığı söyleniyor. Bu korkunç bir şey.
Cevap
1Cevap
Millet çocuğunun ve hayatının geleceğini planlayamıyorken magazinsel sorunlara nasıl odaklansın. Dertten ölüyoruz kimsenin umru değil😄
Banane yahu kendi derdimiz bitti şimdi de bunlara mı kafa yoracaz.
angelina yalan söyler mi ya? melek gibi kadın
Maili hayal ediyorsunuz arkadaşlar
Ne maili
Bilgim yok
Hiç ilgimi çekmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?