Magazin Masterchef kim kazanmasını istiyorsunuz ve hangi şef sizin favoriniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Benim favorim danilo zanna Masterchef kim kazanmasını istiyorsunuz ve hangi şef sizin favoriniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Danilo şef💜Ve öyle yarışmacılardan tuttuğum kimse yok 2020 masterchefteki gibi kaliteli yarışmacılar yok bu sene maalesef serhat ya da barbaros gibi 2 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İzlemiyorum ya bi ara Melih varken onun için bakıyordum o elendikten sonra izlemeyi bıraktım ahşshssş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 3 şefin de restoranlarında yemek yedim. En lezzetlisi Somer Sivrioğlu'nun yemekleriydi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu seneki yarısmacıları beğenmedim artık bir allstar yapılsın eski yarısmacılar gelsin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Danilo şef💜
Ve öyle yarışmacılardan tuttuğum kimse yok 2020 masterchefteki gibi kaliteli yarışmacılar yok bu sene maalesef serhat ya da barbaros gibi
İzlemiyorum ya bi ara Melih varken onun için bakıyordum o elendikten sonra izlemeyi bıraktım ahşshssş
3 şefin de restoranlarında yemek yedim. En lezzetlisi Somer Sivrioğlu'nun yemekleriydi.
bu seneki yarısmacıları beğenmedim artık bir allstar yapılsın eski yarısmacılar gelsin
Danilo ve Ayaz
Favorim sinirli olan
Danilo şef