Merhabalar Herkese 🎥🍿

Gergo Clooney, kendisi bana kalırsa sektörün enn havalı isimlerinden biri 😎
Geçtiğimiz günlerde Brad Pitt bir röportajında, kendisine dünyanın gelmiş geçmiş en yakışıklı erkekleri sorulduğunda şu cevabı verdi;
"Oyunculuk dünyasında bu konuda söyleyeceğim ilk isim Paul Newman. Çünkü çok zarif bir şekilde yaşlandı ve tüm anlatılanlara göre; gerçekten özel, sıcak ve dürüst bir insandı. Eğer günümüzden birinin seçeceksem ise George Clooney'nin ismini vermeliyim, çünkü neden olmasın? Genelde ya o beni dışarı atıyor, ya da ben onu. Sadece bu seferlik, diğer yolu deneyeceğim."

Brad Pitt'in verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Ardından Clooney The Late Show with Stephen Colbert adlı programa konuk olduğunda kendisine;"Dünyanın en yakışıklı adamı olduğun söylenmesi hakkında ne düşünüyorsun?" diye sorulunca Gergo Clooney:"Ben de dünyanın en yakışıklı erkeği olduğumu düşünüyorum!" dedi.
Sizde Clooney abimiz kadar mütevazi misiniz?😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet mütevaziyim
Adam çok mükemmel bir adam ya, su adamın karizmasının, yakışıklılığının çeyreği edemeyen adamlar egolu bırakında oda olsun ❤️
clooney gibi tipin olsun. instaya hergün 50 foto net.
ben bunlarin burn after mi ne bi filmini izledim. cok kotuydu yav. nasil film cekmisler orada oynamis bunlar.
Haklı ama. Adam hakkını veriyor.
Bazen jfjfjf aslında en güzeli olmakta jfjfjf
Şahsı hiç tanımıyorum 😂😂😂
Oyuncu ve yönetmen😁
Evet
Evet fazlasıyla
Sayilir
Güzel cevap 😀