"Brad haklı, en yakışıklı erkek benim" diyen George Clooney kadar mütevazi misiniz😅?

Merhabalar Herkese 🎥🍿

Brad haklı, en yakışıklı erkek benim diyen George Clooney kadar mütevazi misiniz😅?

Gergo Clooney, kendisi bana kalırsa sektörün enn havalı isimlerinden biri 😎

Geçtiğimiz günlerde Brad Pitt bir röportajında, kendisine dünyanın gelmiş geçmiş en yakışıklı erkekleri sorulduğunda şu cevabı verdi;

"Oyunculuk dünyasında bu konuda söyleyeceğim ilk isim Paul Newman. Çünkü çok zarif bir şekilde yaşlandı ve tüm anlatılanlara göre; gerçekten özel, sıcak ve dürüst bir insandı. Eğer günümüzden birinin seçeceksem ise George Clooney'nin ismini vermeliyim, çünkü neden olmasın? Genelde ya o beni dışarı atıyor, ya da ben onu. Sadece bu seferlik, diğer yolu deneyeceğim."

Brad haklı, en yakışıklı erkek benim diyen George Clooney kadar mütevazi misiniz😅?

Brad Pitt'in verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Ardından Clooney The Late Show with Stephen Colbert adlı programa konuk olduğunda kendisine;"Dünyanın en yakışıklı adamı olduğun söylenmesi hakkında ne düşünüyorsun?" diye sorulunca Gergo Clooney:"Ben de dünyanın en yakışıklı erkeği olduğumu düşünüyorum!" dedi.

Sizde Clooney abimiz kadar mütevazi misiniz?😅

"Brad haklı, en yakışıklı erkek benim" diyen George Clooney kadar mütevazi misiniz😅?