Haluk Levent, davete katılmak için İstanbul yerine Adana'ya gitti. Haluk Levent deyince aklınıza ilk hangi şarkı geliyor?

Haluk Levent, davete katılmak için İstanbul yerine Adanaya gitti. Haluk Levent deyince aklınıza ilk hangi şarkı geliyor?

Sanatçı Haluk Levent, Adana Lezzet günleri kapsamındaki davet için Adana’ya gitti. Adana Valisi, şarkıcı Haluk Levent’i Adana Lezzet günleri için düzenlenen kahvaltıya davet etti. Davet üzerine Adana’ya giden Levent, kahvaltının yerini öğrenmek için valiyi arayınca yaşanan yanlış anlaşılma ortaya çıktı. Haluk Levent yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı: "İki gün önce Adana Valisi Sayın Elban aradı. -Adana Lezzet günleri kapsamında 27 Eylül’de bir kahvaltı veriyoruz. Gelir misiniz? -Tabii ki sayın valim. Adana'ya geldikten sonra aradım:
-Sayın valim sabah kahvaltı nerede?
-Feriye Restaruant’ta Ortaköy’de.
-Ortaköy!! Ama ben Adana’ya geldim.
-Yapmayın ya. Az önce bu durum yaşandı. Valimiz de inanamadı.
Ben Adana’ya çağrıldığımı zannederken tüm Adana İstanbul’a toplanmış ben ise Adana’ya gelmişim.

https://www.gercekgundem.com/gundem/358292/haluk-levent-davete-katilmak-icin-yanlis-sehre-gitti

Haluk Levent, davete katılmak için İstanbul yerine Adana'ya gitti. Haluk Levent deyince aklınıza ilk hangi şarkı geliyor?