Magazin Kylie mi kendall mı? Işıll_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kylie jenner kendall jenner Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kylie mi kendall mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Kendall, Kendall, Kendall sonsuza kadar Kendall. Çok havalı kadın, bayılıyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kylie daha güzel 0 0 Yorumla
sedomania1 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl kendal daha güzel ama fizik olarak kylie daha çekici 0 0 Yorumla
Ferdiii1907 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl milet yazmış kızmısında gercekten sen iki sindende güzelsin yalan yok bunlar süs köpeği gibi kadınlar 0 8 Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl sesli güldüm sağol... Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl sende dişi hoşşttt oluyorsun haberin olsun... Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl diyen insan olsa kız sen niye bu kadar komiksin Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl resmen kendini yorumlamısın ewet ölesin hak veriyorum sana Yorumla Işıll_ +1 yıl ay canım ya lan 40 yaşına gelmişsin senin çoluğun çoçuğun yokmu hic karın yok mu Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl yok senin gibi bende zengin eş arıyorum ondan ewde kaldım Yorumla Ferdiii1907 +1 yıl kızgınken daha tatlı oluyorsun bebiş Yorumla Aleynaslı +1 yıl Süs köpeğimi değilde süs güzeli yazsan daha iyi olurdu bir kadına köpek mi denir çok ayıp bu soruyu paylaşan kişi güzel olabilir belki ama her kızada asılmayın Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl İkisinide begenmedm 1 4 Yorumla Işıll_ +1 yıl aaa neden ikiside harika bence Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Profildeki sen isen.Onlar gibi kendine bakim yapsan ikisinede tas atarsin Yorumla Işıll_ +1 yıl :D Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Yalan de ☺️ Yorumla
m_edusA Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl estetik harikası kylie 0 2 Yorumla Işıll_ +1 yıl evet ama kendall ın fiziğide inanılmaz kylie yer elması gibi ama kadın güzel yani Yorumla m_edusA +1 yıl sadece boyu yok onun dışında çok iyiikendall boyu oldugu için mankenlik yapıyor Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Kendall tabii ki 0 1 Yorumla Işıll_ +1 yıl bencede Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendall, Kendall, Kendall sonsuza kadar Kendall. Çok havalı kadın, bayılıyorum.
Kylie daha güzel
kendal daha güzel ama fizik olarak kylie daha çekici
milet yazmış kızmısında gercekten sen iki sindende güzelsin yalan yok bunlar süs köpeği gibi kadınlar
sesli güldüm sağol...
sende dişi hoşşttt oluyorsun haberin olsun...
diyen insan olsa kız sen niye bu kadar komiksin
resmen kendini yorumlamısın ewet ölesin hak veriyorum sana
ay canım ya lan 40 yaşına gelmişsin senin çoluğun çoçuğun yokmu hic karın yok mu
yok senin gibi bende zengin eş arıyorum ondan ewde kaldım
kızgınken daha tatlı oluyorsun bebiş
Süs köpeğimi değilde süs güzeli yazsan daha iyi olurdu bir kadına köpek mi denir çok ayıp bu soruyu paylaşan kişi güzel olabilir belki ama her kızada asılmayın
İkisinide begenmedm
aaa neden ikiside harika bence
Profildeki sen isen.
Onlar gibi kendine bakim yapsan ikisinede tas atarsin
:D
Yalan de ☺️
estetik harikası kylie
evet ama kendall ın fiziğide inanılmaz kylie yer elması gibi ama kadın güzel yani
sadece boyu yok onun dışında çok iyii
kendall boyu oldugu için mankenlik yapıyor
Kendall tabii ki
bencede
senn
kardeşim bi sg