Bir ünlüyle olan anınızı anlatır mısınız?

Merhabalar..

Francesko TOTTİ
Francesko TOTTİ

Biliyorsunuz ben zaman zaman KizlarSoruyor'da röportaj Bence leri yayınlıyorum. Takdir edersiniz ki çok emek isteyen, arka planda çok zor bir iş. Yine de çok zevkli. Bu vesileyle çok ünlü tanıdım. Anlatacak o kadar çoook anı var ki. 😊 Pek çoğu güzel anılar ama isim vermeden iki örnek vererek bu soruya katkıda bulunmak isterim.

Çok ünlü bir astralog bir röportaj için para istemişti. Ee ben para almıyorum ki sana vereyim. 🤓 Öyle değil mi ama.. Gönül işi bu. Tutku. Neyse, bir başka olayda ise net bir şey yok ama ekranda göründüğünden farklı olup oldukça ileri boyutta egolu bir modacı vardı ki. Hala inanamam aklima geldikçe. Off ne biçim bir işti o..🤔

Kendi hayatımda ise İzmir Adnan Menderes Havaalanında 2 yıl önce Hakan Peker'e selam verdim. O kadar.🤓 Ben çekinirim, rahatsız etmek istemem. O yüzden fotoğraf filan çekilmedik.

Birde 2015 yılında bir arkadaş grubuyla gittiğim İtalya'da, daha doğrusu Roma'da, Roma futbol kulübünün efsane futbolcusu TOTTİ ile karşılaştık ve tanıştık. Sıfır ego. Çok fit bir beden ve gülen gözleri. Ne güzel insan TOTTİ. Hayranlığım. daha da artmıştı..

Peki sizde durumlar nedir. Varsa bir ünlüyle olan anınızı anlatır mısınız?

#funda 🌟✨💥

Bir ünlüyle olan anınızı anlatır mısınız?