Güncellemeler
+1 yıl
Bir dine inanmıyorum. Yanıp yanmamak umrumda değil. Kimseye zarar vermiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yanacakmisim Müslüman bir arkadaş öyle diyor. Sorun şu ki ben o hikayelerin hiçbirine inanmıyorum dinsizim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
🤔
Hahahah doğru
Tamam niyetinide anladik ☺️
Neymiş 😂
Coni ye vurdurtmak
Mantıklı ama türkiyede yoktur 😂
Yok tur
Var mıdır
Ben hemcinsimi sevmem ☺️
Mantıklı.
Ama nickin çelişkili. Kuralların varmış işte 😂
Adam p. rno yıldıziymis ona mı aşıksın.
Evet. Tanımıyor muydun daha önce
Yok şimdi baktım kim diye
Ooo. o zaman sen çok düzgün bir erkeksin.
Sen niye ona aşıksın ki. Escinselmisin
Evet
O yüzden yakışıklı gelmiş sana. Senin sabah libidosu iş basinda
Olabilir jgkggkg
Diyecek bişey kalmadı iyi eğlenceler 😂
Tenk yu
John ile tanisirsan ingilizce konuşma. Vücut dili konus.
Tabi ki. Keşke yanımda olsa 😂
İyide adam eşcinsel mi.
Bilmem ki. Fark etmez onun için heralde ya. Elinden kurtulan olmaz bence 😂
Haa sen sadece seni becersin istiyorsun.
Evett
İyi şanslar ille o olacak diye bişey yok bul yakınında birini
Buldum ki zaten
Tebrik ederim onu çağır sabah sporunuzu yapın.
Çağıramam şu an malsef
O zaman John hayaline devam 😂
Evet evet 😍😂
Tecrübesi yeter
İşini biliyorsun sen de. Bravo
Topmusın
Evet
Öğğ
Öğğ değil gayet de güzelim. Yobazlar kudurabilir 😂
Yonazlıkla ne alakası var fıtrata ters erkekle erkek birleşip cocuk yaparsa ozaman iğrenmem
Ne alaka yani her şey çocuk yapmak mı 😂
Evet tabikide yapamıyorsanız fıtrata ters düşüyorsun
Ne fıtratı ya. Ben fıtrat bilmem içimden geldiği gibi davranıyorum
Keyfin bilir reis yanacak olan sensin ben sadece anlatıyorum birşeye zorladığım yok
Ben müslüman değilim.
Ama sizin gibiler yüzünden Müslümanlardan soğudum.
Çünkü işinize gelmeyen bir şey hemen iğrenç top ib. Ne gibi laflar ediyorsunuz.
Allahın işine gelmeyen bir şey benim nasıl işime gelsin allah sırf bu lgbt liğe bulaşmış olan lut kavmini helak etmiş ben nası destekliyim bu durumu istediğin kadar sizin yüzünüzden sogudum de ahirette bunun bi önemi yok
Ya ne ahireti abi git işine ya.
İnanmıyorum hiç birine. Zerre kadar mantıklı değil
Birşeyin varlıgı sen inanmayınca yok olmuyor açıp bir kez bile okumadıgın şey hakkında mantıksız diyip durma kainatın genişlediğini 600 lü yıllarda kim bilebilir rumlar persler savasını kaç yıl içinde olacagını kimin kazanacagını ve savaşın tam nerde gerçekleşeceğini söliyor ayrıca gökyüzünün 7 kattan oluştugunh söyliyor stratosfer mezosfer gibi ayrıca kuran değiştirildi bu bilgiler yeni yazıldı dersen birminghamda bulunan 1370 yıllık oldugu tahmin edilen karbon 14 testi yapılan kuran var ve hiç değişmediği kanıtlandı görmek istemeyince okumayınca mantıksız demek kolay
Ya bırak. Hiç birine inanmıyorum. Zeki olan kimse de dine inanamaz
Ve sen kesin malum parti seçmenisin 😂
Kainatın genişlediğine inanmayan biriyle zaten ne anlatsak boş bugün bu kanıtlanmış bir şey
Ya he he. Karınızı gerekirse dövün diyen bir dine niye inanayım ki jdkfkf
Okadar çok fazla günahkar olmuşsunki allah gözüne aklına perde indirmiş maalesef sen bir adım atmadan o perde kalkmaz sen şu an bilimide reddediyorsın bunlar hep kanıtlı internete bak gökyüzünün 7 kat oldugu kanıtlı
İşte o bilgiyide dinsizden alırsan dövün olarak alırsın kadınlarınızı uyarın canını acıtmıcak şekilde vurun diyor dövün diye bir şey yok
Canını acıtmayacak şekilde mi 😂😂😂 4 tane karı da alalım mı? Mesela baban gitse 3 karı daha alsa naparsın 😂
Din 4 tane al demiyor 4 taneye kadar izin veriyor o 2. Yi bile aldıgında kadının rızası gerekşyor öyle baban kafana göre 2. Yi alayım diyemiyor ilk karısı izin vermeden alamaz sen hiç bilgin yok dinle alakalı lütfen sor ben anlatayım sana herşeyi yanlış biliyon
Hahaha rıza alarak 4 karı mı alıyoruz güldürdün
Evet neden gülüyon anlamadım aldıgın eşleride birbirinden en ufak bile ayrımcılık yapamassın zaten din 4 tane alabilirsin ama makbulu 1 tanedir diyoe
Ben okadar kanıt sunuyorum sen olmadıgına tek kanıt sunmuyon
Baban rıza ala ala 4 tane kadınla evlensin ister misin yani hahahaaj
Türklerin müslğmanlara inanmıyorsan birminghamdaki dinsizlerin karbon 14 testi yapıp değiştirilmedigini kanıtlayan adamlara neden inanmıyon hadi biz yalan söyliyoruz onlardamı yalan söliyor
Niye gülşyon arkadaşım anlamadımki tartışman bile alay edercesine sen biriyle tartışmaya girdiğinde fikşr alışverişş yaptıgında böylemi konuşuyon
Semavi dinlere inanmıyorum.
Allahın da hiç işi yoktu şeytanla iddiaya tutuşacak zaten 😄
İddiaya falan tutuştuğu yok allah okadar yaratmış herşeyi bizim için beklediği tek şey övülmek
Sen zaten inanmadıgını biliyoruz şnansan bu konusma olmaz saçma bi cimle kurdun ben sana diyorumki okadar kanıt sundum sende kanıt sun
Ben Allah olsam insanların bana dua etmesi umrumda olmazdı.
Karşılaştırma yapmak gereksiz sen öyle yaparsın diye başkasının öyle yapmasını bekleyemessin ozaman herkes birbirine benzer bir insanın diğer insandan farkı kalmazdı herkes farklı düşünür
Sadece varsayımlarla dini reddediyorsun kanıt sunan yok ateistler olarak
Kainat kendi kendine hala her an nasıl genişliyor açıklarmısın bana
Ateistim değilim bu 1
Senin kanıt sunan lazım ama o kanıt yok bu da 2
Hadi bana bir cin gelsin bir şey yapsın sıkıysa hadi çağırıyorum 😄
Kanıt sunuyorum zaten kainat genişliyor diyorum ben açıklıyorum zaten sen dini reddettiğin gibi bilimide reddediyorsun kainatın genişlediğine bile inanmıyorsun
Allah seni akıl yoluyla onu bulmanı istiyor bir cin sana görünürse sen zaten gördüğüne iman ediceksin cin geldi ozaman allah var diceksin o aklını kullanıp onu bulmanı istiyor o yüzden bir cin gelmez
Cin istiyorum 😍😍
Ayrıca ben neden sana kanıt sunmak zorunda olayım senin iman etmen bana hiçbir fayda saglamıyoe ben sonsuza kadar yanma diye seni düşündüğümden yazıyorum senin kanıt getirmen gerekşyor bana bi faydan yok
Söyledigim herşeyi mantıkla ve bilimle konuşuyorum sense kendin düşşnmeden konuşuyorsun bilimi bile reddediyorsun kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun gerçekten
Dini şnancın ne
Yanıyorum ama hkjgfj
Evet kanıtı sen vericen
Göktengri
Kanıtı bilimle beriyorum zaten kuranı islamı bir kenara bırsksak bile sen bilimi kanıt yerine koymuyorsun ona benim yapbilcek birşeyim yok
Allah sana hşdayet versin bilimi kabul etmeyen birini ben nasıl doğru yolu göstereyim benden bu kadar bilimş kabul etsen ben sana dogru yolu göstericem zaten
Ya sen dışarda bütün kızlara bakıyon kesin. Ama ahlak dersi veriyon
Senin dinin böyle bilmedigin birşeye kesin böylesin mi dedirtiyor yazık gerçekten böyle dedirten bi dine inanmak ahlak dışı ben 5 vakşt namazımı kılıyorum dini bilgilerimde ortada birsürü şey açıkladım sen inandıgın dinin ile ilgili bir tanrıya varlık getiremessin bilime inanmıyon nasıl kanıt gösteresinki
Bilşme inanmayan birisin senin Şu an yerçekimine şnanmıyor olman lazım oksşjen soluduguna şnanmaman kazım böbreğinin kanı süzdüğüne inanmaman lazım kosaca Şu an senin mağara insanı falan olman lazım
Gördük hoşgörünü direkt top musun dedin. Kötü bir insansın
Topmusunndemek gay misin demek kötü bir laf değil sen gay olmanı kötü görüyon demekki
Top hakaret anlamında.. dua et mesaj kutun kapalı yoksa sana fotoğraf atıp günaha sokcaktım seni çünkü bana hakaret ettin
Üzülğyorum gerçekten sizin için dininizi yanlış adamlardan öğrenip bu din mantıksız diyip dinden cıkıyorsunuz kedi araştırmanız okumanız yok yazıyodunuz bu ayet ne demektir diyip yorumlayan insanları dinleyip mantıksızmış diyorsunuz böyle din araştırması olmaz herşryin kolayına kaçıyorsunuz yazık gerçekten bir din bu kadar kolay seçilip vazgeçilmemeleri
Benim haberim olmadan bana fotograf atarak günaha sokamassın bile isteye bakmıyorum islam hakkında gerçekten hiçbir bildigin yok
Zaten bakıyorsundur jgfjkgk
Senin dinin kanıtlarlamı varsayımlarlamı oluyor zaten bakıyorsundur zaten şöylesindşr kesin busundur diyemi hitap etmene izin veriyor ahlaksızlıkmı senin dinin olmayan birşeyi varsayımlarla hareket ettiriyor
Tengrizm Türklerin gerçek inancı. Tek hak inanç bebeğim
Bu dediğinle bana bi kanıt sunmuyorsunki
Hayır kanıtı burdan sunamam 😂
Öyle bir dine inanıyorsunki yazıyla kanıt bile getirilmiyor böyle düşün bence ya da inandıgın şeyi sende bilmiyorsun kanıt sunacak kadar
Atalarımın inancı. Hak inançtır. Ben arap değilim.
Evet yazıyla sunamam 😂
Gerçek Türkler gök tanrı inancına inanır
Tm knk bildigin gibi yap kendine iyi bak
Hakkım haram olsun üzdün beni 😢
Senin benim üzerimde. Bi hakkın yok benim inancıma göre istedigin kadar haram et
Var. İğrenç dedin top dedin hakaret ettin. Hakkıma girmiş oldun
Kafanmı güzel benim inancıma göre zaten bu yasak bir şey Allah istemiyor bende buna tabiki iğrenç diyebilirim allahın istedigine ters düşmüyorum burada
Allahın yarattığı çirkin insanlara git Çok kötüsün de o zaman
Çirkin insan farklı bir şey lgbt farklı bir şey islam hakkında bilgin yok bana akıl beriyon
Eee işte onlar da iğrenç. Onlara da de o zaman
İğrenç değil sen bilmedifin konhlar hakkında konusuyon
Neyse ki ben çirkin değilim. Bana top iğrenç diyenlerin bir çoğu boka benziyor kalplerinin kötülüğü yüzlerine yansımış
Keyfin bilir ne diyelim iyi yanmalar
Ben yanmicam. Siz yanacaksınız
Senin inancın daha varlığını ispatlayacak yazıyı biraraya getirip cümle oluşturamıyor inandıgın tanrı biraz okuma yazma öğrensin
Seninki öğrensin. Senin Allahın yokken, Türklerin Göktanrısı vardı.
İlk insandan beri var Allah sürekli elçi göndermiştir yaklaşık 124 bin ile 224 bşn arası oldugu tahmin ediliyor kuranda da 25 peygamber adı var hz adem de dahil ilk insan zaten
Hayır yok araştırmanı öneririm
Sen daha açıp kuran okumamışssın senmi öneriyon
Ben türküm arapların kitabını okumak istemem
Oku diyen yok okumadıgın şey hakkında önerde bulunma diyorum
Önerde bulunmuyorum. Derece hak inancın Tengrizm olduğunu bil yeter
Bi kanıt sunmuyorsunki olum niye inanıyım
İslamiyet gibi kılıç zoruyla yayılmayan bir inanç. Bu bile yeter.
İslamiyette gayrimüslimler bile şeriat ile yargılanmıyor kendi inançları neyse onlara göre yargılayın diyor sen kılıç zoru diyon kendi inançlarına göre yargılanmasını istyen bir din kılıç zoruyla yaymaya çalışırmı mantık dışı
Kılıç zoruyla tabii. Kuteybe denilen pis arap Türkleri kılıç zorundan geçirerek Müslüman yaptı. İslamiyet kılıç zoruyla yayıldı. Yoksa kimse kendi dinini bırakıp başka bir dine geçmez kolay kolay.
Yanlış bilgi kuteybe dini yaymada çok başarısızdı buharadaki insanlar islamdan soğumuş 3 -4 sefer islama dönüp sonra tekrar kendi dinlerine dönmüşler iyice soğumuşlar kuteybe buharadan ayeıldıgında eski dinlerine dönüp o geldiginde zorla müslğman oldular en sonunda müslğmanlıktan soğudular hatta türklerin bu yüzden müslüman oluşu 100 yıl gecikti tarihi bilgin de zayıf maalesef
Hahaha. Sen öyle dan. Cidden bayağı cahilsin. Mesela perslerde kendi inancını rızasıyla bırakıp İslamı seçmedi. Araplar İranı işgal ettikten sonra zorla Müslüman oldular. Ama sana kalsa onlar da kendi rızasıyla Müslüman olmuştur. Popcorn kadiri izlemeyi bırak ya da her kimse jdjfnt
Tamamdır
Değil bence
Ön yargılısın bence
Neresi güzel ya
Pipisi vücudu yüzü de gayet iyi bence saçı olsa
Jhonny ye mi halleniyon
Hayır değil.
Yakışıklı
Nihayet hak veren biri çıktı