Magazin Sizce Pelin Akil'e benziyor muyum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben begenirim o kadini sevdigim bir kadina benzetilmek beni mutlu etti sizce benziyormuyum Güncellemeler+1 yıl Resim bana ait degil foto internetten buldum ben kactım hadi bayyy 😂😂😂🖕🏻 Sizce Pelin Akil'e benziyor muyum? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evet benziyor biraz 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Benzettiğim tek şey 🤭 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bu nee yaa cidden Yorumla HissizProfil +1 yıl 2 yıl sonra yazsaydın. Yorumla Soran +1 yıl Hiç moral bozamıcam bence alakam yok Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Demet mi ne sürekli eleştiren bir kadın var ya ona benziyon 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sagol genede Yorumla
Impaulse Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Demet Akalın vibe da aldım ben. Peline de hafiften göz kırpıyorsun 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sagol Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecmiyosun degilmi herkes banu berberoglu demis burada biraz benzemil olabilirtm normalde alakam yok valla Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Şimdi aşkımla şunu bunu yapıcaz diyen kıza benziyosun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl O kız kim kimden bahsettiğinizi anlayamadım Yorumla Soran +1 yıl Şımarık tiki canlı Kızlara mı benzettin Umarım şaka yapıyorsundur Çünkü hiç alakam yok gayet olgun duruyorum Yorumla Enginn__ +1 yıl Hayor ya bi kız var ya hani şey diyo şimdi aşkımla bime gidicez kola alcaz çikolata alcaz vs öyle slak slak her yaptığı şeyi paylaşıyor o kıza benziyorsun Yorumla Enginn__ +1 yıl https://youtu.be/5yZ-2Mm5Cow Yorumla Soran +1 yıl Hiç alakam yok bence Yorumla Enginn__ +1 yıl 100 kişiye sorsan 95 tanesi benziyosun der 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bu fotoda öyle cıkmısım normalde alakam yok cidden Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 363 cevap paylaştı. Pelin akil değil de, salma hayeki andırıyor gibisin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hic alakam yok aslinda yinede tesekkurler benzettigin kisi guzel begendim cunku Yorumla TayyarRA +1 yıl Sütun gibi kadın 😅 Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru ama ona benzetemedim ben kendimi Yorumla TayyarRA +1 yıl Ben benziyorsun demedim zaten 😅😅 andırıyorsun dedim Yorumla
Nedirbuikilem Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Banu Berberoğlu 'na benziyorsun Pelin Akil değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç alakam yok bence Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kedi sıcaktan mayışmış 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dogru Yorumla
Ehveni_şerr Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Pek benzemiyor gibisin ama çok tatlısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla Ehveni_şerr +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aşırı derecede değil ama evet andırıyosun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sagol yaa Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oha Pelin akil sandım 😄 şaka hiç benzemiyorsun 😂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Okey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Moralin bozuldu gibi Yorumla Soran +1 yıl Yok benzetmemis olabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki sen daha güzelsindir 😉 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😉😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalancının? Yorumla Soran +1 yıl Napimm kız bana çok tuhaf geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sensin sen 😉 Yorumla Soran +1 yıl Valla degikim giciklik oksun die paylastim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmem artık Yorumla Soran +1 yıl Cok itici bence gicik bir goruntusu var orspulara benziyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya öyle değil bence Yorumla
waleran00 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kedi benzio 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kedi ne alaka Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 525 cevap paylaştı. Kim dedi onu sana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gülümsemen benziyo 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca kedi ne tatlı öyle 😄 Yorumla Soran +1 yıl Aynen dogrudur sevdiriyo kendini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl banu berberoğlundan bahsediyo Yorumla Soran +1 yıl Kimm Yorumla
crazykreyzi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Ehhh 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla crazykreyzi +1 yıl Daha fazla gormem lazim yetmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evet benziyor biraz
Benzettiğim tek şey 🤭
Bu nee yaa cidden
2 yıl sonra yazsaydın.
Hiç moral bozamıcam bence alakam yok
Demet mi ne sürekli eleştiren bir kadın var ya ona benziyon
Sagol genede
Demet Akalın vibe da aldım ben. Peline de hafiften göz kırpıyorsun 😂
Sagol
Dalga gecmiyosun degilmi herkes banu berberoglu demis burada biraz benzemil olabilirtm normalde alakam yok valla
Şimdi aşkımla şunu bunu yapıcaz diyen kıza benziyosun
O kız kim kimden bahsettiğinizi anlayamadım
Şımarık tiki canlı Kızlara mı benzettin Umarım şaka yapıyorsundur Çünkü hiç alakam yok gayet olgun duruyorum
Hayor ya bi kız var ya hani şey diyo şimdi aşkımla bime gidicez kola alcaz çikolata alcaz vs öyle slak slak her yaptığı şeyi paylaşıyor o kıza benziyorsun
https://youtu.be/5yZ-2Mm5Cow
Hiç alakam yok bence
100 kişiye sorsan 95 tanesi benziyosun der 🤣
Hayır bu fotoda öyle cıkmısım normalde alakam yok cidden
Pelin akil değil de, salma hayeki andırıyor gibisin
Hic alakam yok aslinda yinede tesekkurler benzettigin kisi guzel begendim cunku
Sütun gibi kadın 😅
Evet doğru ama ona benzetemedim ben kendimi
Ben benziyorsun demedim zaten 😅😅 andırıyorsun dedim
Banu Berberoğlu 'na benziyorsun Pelin Akil değil.
Hiç alakam yok bence
Kedi sıcaktan mayışmış
Dogru
Pek benzemiyor gibisin ama çok tatlısın
Tesekkur ederim
Rica ederim
dediğin kişiyi hiç görmedim
Cinsiyet olarak mı
Aşırı derecede değil ama evet andırıyosun
Sagol yaa
Oha Pelin akil sandım 😄 şaka hiç benzemiyorsun 😂
Okey