Merhabalar Herkese🌸

Jonas Brothers'dan Joe Jonas:
" Erkeklerin açıkça makyaj yapabildiğini görmek harika. Herkes istediğini yapabilir. Harika bir jenerasyonda yaşıyoruz" dedi.
Ve botoks yaptirmaktan da çekinmediğini söyledi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Merhabalar Herkese🌸

Jonas Brothers'dan Joe Jonas:
" Erkeklerin açıkça makyaj yapabildiğini görmek harika. Herkes istediğini yapabilir. Harika bir jenerasyonda yaşıyoruz" dedi.
Ve botoks yaptirmaktan da çekinmediğini söyledi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Sahnede müziğe görsellik katmak için saçlarımı boyadım, siyah oje sürdüm, göz kalemi sürdüm. Yalan yok yani tiyatro için de komple kadın kılığına girdim. Ekmek parası için yaptım. Normal yaşantımda sadece sol kulağımda 2 küpe var. Artık saçlarım kısa ve kendi rengi, oje yok hiç bişey yok
Ben iç Anadolu'nun bağrından kopmuş Ankaralı bir erkeğim. Benim kültürüme göre harika falan değil. Tercihi hala heteroseksüel olan erkeğin makyaj yapması da daha beter.
kıyafet, makyaj gibi kozmetik şeyler tamamen kişinin tercihindedir ve cisniyetleri yoktur. makyaj erkekleri de makyaj ytapmayan kadınları da sonuna kadar destekliyorum.
Cevap
9Cevap
Seven yapabilir herkesin kendi kararı.
Hep söylerim güzellik kavramı kadına yakışır erkek dediğin sakallı kıllı çirkin ne bileyim biraz öküz olur 🙂 😂
O kadar da değil be ajxjsj
Öyle mi🙂
Kişinin kastettiği, insanların kendilerine uygun görülen kalıpların dışına çıkabilme özgürlüğü ise evet. Ki öyle görünüyor..
O kadar çok şeyi normal karşılamaya başladıkki bunuda karşılıyoruz hatta en basitti diyebilirim
Lütfen saçmalamasınlar yaa! Ne hâle geliyoruz böyle erkek makyaj...😰😰🤣
Erkekler her işi yapıyor kadınlar da bana absürt gelmiyor
Traş kolonyasını saymazsak parfüm ve güneş kremi dışında kozmetik erkeği bozar hacı
Guzel soylemis erkek adam makyajli dolasir o ne oyle makyajsiz makyajsiz dolasanlar var etrafta.
Bide bu ironini babana da yap bi ara sonuçta oda erkek (heralde)
@karetrandreas yaw bi sktr git beyns ergen sanane? Istediginle yaparim seni kim scti yaptigim yoruma?
@karetrandreas bide bu her yapilan yorumun altina gelip baskasini rahatsiz eden gerizkali begenmiyorsan okuma taśśak kadar beyniyle gelmis bana sunu yapma bunu yap diyor.
@karetrandreas babamin erkekliginden supheliysen gel yanina sana erkekligini gostersin boyle merakliysan nasil erkek olunur onu ogretsin sana, bellki bilmiyorsun ergen gerzkali
Erkekler yıllardır makyaj yapıyor zaten
Özellikle fondöten
Delikanlıyı bozar erkege makyaj nedir abi bu i*nelige özenmiş belli
Herkes istediğini yapmakta özgür
Alice harikalar diyarında
Eveet özellikle gözlere kalem çekmeleri 😋
herkesin kendi düşüncesi, hakli.. umursamam
İsteyen yapsın ama benim sevgilim yapamaz😂
Evet..
@_KlassAdam___ konuyla alaka süper
ilginç
aynı düşüncedeyiz