Olay: Ala Tokel ve blogyagmuru ismiyle instagramda ve kendi adıyla youtubeda magazin yapan Yağmur Çevik arasında uzun süredir gerginlik var. Ala’nın fevri ve agresif mizacını onu tanıyan herkes bilir. En son olan olayda Yağmur’un twitter hesabından “popo görmekten kusucam🤢” şeklindeki paylaşımının arkadaşlarının plajda bikinili fotoğraf paylaşması üzerine olduğunu iddia edip arkadaş grubuyla “kadının kadına şiddeti” şeklinde lanse edip büyük bir lince maruz kalmasına sebep oldu. Daha sonra fotoğraf sahiplerinden biri olan Sude Alkış ve Yağmur Çevik Youtube’da bir video çektiler ve Yağmur o tweetin onlara olmadığını açıkladı.

Şimdi ise olan olayda Ala Tokel katıldığı bir söyleşide kameralar kayıttayken “o or*sp* Yağmur Çevik” şeklinde alenen hemcinsine küfür ettiği için ve bu olayın görüntüleri yayıldığı için büyük tepki almakta. Ve haklı olarak insanlar “size yapılsa ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz ama siz başka bir kadına şiddet göstermekten çekinmiyorsunuz. Bir de kahkahalar atıp alkışlıyorsunuz” şeklinde Ala’ya, her olayda ortalığı ayağa kaldıran ama bu sefer sessizlik oyunu oynayan arkadaşlarına ve oradaki insanlara ateş püskürüyor. Birkaç saat önce de hesabından şöyle bir özür paylaştı. Bana göre formaliteden yapıldığı çok belli. Ala’nın Yağmur’a olan nefretini bilen herkes pişman olmadığını ve sadece tepkilerden ötürü bunu paylaştığını anlayabilir. Kaldı ki özrü kabahatinden büyük. Kameralar ve kalabalık ortam olmadığında bir kadının namusuna dil uzatmak normalmiş gibi bir açıklama bu ve asla kabul edilemez. Üstelik Yağmur evli bir kadın, Ala ise ilişkilerinde dikiş tutturamamış biri. Yorumu size bırakıyorum..

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadın kadını çekemiyor bu zamanda
Şu çöp ruhlu ucuz yaratıkların neden takip edildiğini anladığım gün... Gelip fikrimi belirtecegim soruya...
ben her zaman söylerin, kadının düşmanı yine kadındır.
Magazin bir yasal suç
Ve saçma
Ala ne terbiyesiz biri 🤮
Kadınlar kadınları çekemez çünkü…