Banu Parlak, sosyal medya hesabından "Tek zaman bulduğum yer burası" diyerek tuvaletini yaptığı esnada video paylaştı.Paylaşımı kısa sürede sosyal medyada yayılan Parlak, dakikalar içinde videoyu sildi.
Banu Parlak tuvaletini yaparken videosunu paylaştı. Bize ne oluyor biz neyin kafasını yaşıyoruz?
siz kesinlikle katılıyorum biz çocukken büyüklerimizden tuvallette konuşulmaz diye öğretildi değilki video çekip internete atmak bir insan neden tuvallette video çekme gereğiğ hissederki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Allah akıl fikir versin ne denilebilir ki başka 😂
amin
evet bize ne oluyor ki bunları konuşup, paylaşıyor ve ünlerine ün katıyoruz? asıl soru bu olmalı?
Reklam kokan hareketler. Nede olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerekten her halti yiyorlar.
Demek ki onu takip edenler b. k meraklisi
bize yakışmaz
tabiki ama gerçekten haberi görünce şaşırdım bize ne oluyor nereye gidiyoruz biz sorgulamaya başladım
bizim kültürümüzde iman haya wsrdır
ne kadar sanalda bunu takmıyor olsak bile saygı çok önemlidir..
siz kesinlikle katılıyorum biz çocukken büyüklerimizden tuvallette konuşulmaz diye öğretildi değilki video çekip internete atmak bir insan neden tuvallette video çekme gereğiğ hissederki?
ifşaları geç, tabi..
(evlilerin halleri) .
nerde denk geldin buna
sabah haberlere bakarken bütün internet siteleri yazmış
basen çok ters şeyler oluyor
fakat onlar için çok sıradan.. giyimlerde de oyle..
evet aynen öyle
ama siz. giyimde
emsall birisiniz..
teşekkürler
kadının en güzell giyim şekli budur..
orada mısın
Kafalar pırıl pırıl
aynen öyle vallahi
Amaaaan neyse. Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?
bu günümüze şükür
Ne güzel. Nerde yaşıyorsun
Ama kafamız nası güzel.
vallahi neyin kafasını yaşıyoruz anlamıyorum
Para kazanalım da nerden kazanıyoruz ne yapıyoruz diyen yok o yüzden dolayı sosyal medya kullanmıyorum ahlaksız ve edepsiz insanlara prim veremem.
kullandığım tek platform burası bende kullanmıyorum sosyal medya
Ne günlere kaldık allah ıslah eylesin
Ne olucak çekmiş uçuyor
her arz kendi talebini yaratir..
Beyni nerde acaba
Normal olaylar
tuvalette video çekmek normal mi?
Türkiye de normal sokakta ciplak gezip seç yapanlar var
Beyinsiz
Ucuz..
çok kötü