Merhabalar Herkese🌸

Youtube'un en popüler isimlerinden biri olan Orkun Işıtmak 10 milyon aboneye ulaştı.
Videolarını izliyor musunuz?
Merhabalar Herkese🌸

Youtube'un en popüler isimlerinden biri olan Orkun Işıtmak 10 milyon aboneye ulaştı.
Videolarını izliyor musunuz?
Hiç İzlemiyorum Nedense Bu Oğlana Pek İçim de Isınmıyor Deep web turkish ci oldum ben 😊 Gülmekten Yarılmak isteyene Çok tavsiye ederim 😂 Emre Kızgır ve erdi Kızgır ın Kanalı Kardeş diye biliniyor Bilmiyorum gerçekten öyleler mi? Ama çok başarılı YouTubar lar

Ikisini biliyorum ama izlemiyorum. Önceden çok çıkıyordu karşıma
Arada güzel serileri var... Sonradan gurme vb gibi.. Nusreti kalayladığı video gibi bazı videoları bana hitap etmiyor hatta geneli diyelim daha çok Yusuf Kayaalp Ruhi Çenet ve Barış Özcan ki takip ettiklerim bunlar... Ama öbür tiktokçu tipli ya da hak etmediği parayı bulan Enes vb gibi boş bir adam değil Orkun
Çook güzel ifade ettin. Çoğu kişi de tüm içeriklerini cringe sanıyor. Halbuki güzel serileri var.
Yani modaya uyuyor arada ama genel olarak severim Orkun u tabiki z ye hitap etmeli
Yani tek tük bakmışlığım va rne yapıyor diye ve boş olduğunu gördüm bir daha bakmadım bu adam bana bir şey katmıyor bana yararı yok ne demeye boş boş izleyecem bunu Enes Batur da öyle takip ettiğim çok kişi var takip ettiklerim de bana bir şeyler öğretiyor haa boş boş video izlerim onlar bunlardan daha iyi
Anaokulundaki squid game canım eglence diye yutturmaya calistigi ve haddi olmadığı halde bir eğitim kurumunu şovuna alet ettiği o videosunu izlemiştim. Bir ülkede kimin sesi çıkıyor kim izleniyor ona bakmak lazım, seviyemiz tam olarak odur. Maalesef.
Cevap
51Cevap
Bir ara işim nedeniyle izliyordum, kendisini de orada görmüştüm bilmiştim. Şimdi izlemiyorum. 🙂
Hayır izlemiyorum.
Hayır, bana hitap eden Türk youtuber yok.
Helyum gazı ile işe başlayan, babaannesinin yüzüne su fışkırtma şakası VS yapan adamın 10 milyona ulaşması bizim ülke de olur anca zaten.
O içeriklerini hiç bilmiyorum. Ben daha çok yeni şeyler denediği videolarını izlemiştim.
Iki güne de autotune ile rap parça çıkarır oh yeah derdim olsun diye konserine giderler klasik jdjff
Hak ettiğini düşünüyorum.. Çok çalışkan ve azimli bir içerik üreticisi.. Nice 20, 30 milyonlara inşallah
Gerçekten öyle
Bir iki videosunu izlemişliğim ama beğenmedim içerikleri genel olarak 5 tl döner vs 5 bin tl döner tarzı saçma sapan boş şeyler.
O tarz içerikleri de var evet
İzliyorum, Enes i geçer inş
Bı zamanlar Orkunun bi olayı oldu baya takipçi kaybetti, şu an anlıyor herkes o zman da haklı olduğunu
O olayda haklı demeyelim şimdi. Çocukluk diyelim hata diyelim. Çünkü orada tartıştığı kişi politik bir kişi değil bur polis. Siyasi görüşten bağımsız bakmak gerekiyor.
Kaskını alıp kırmak hiçbir polisin vazifesi değil
Kask olayını bilmiyorum nasıl gelişmiş olay o önemli
O polis maalesef hükümet kölesi, devleti temsil etmiyorlar uzum süredir
@_LordVader_ Polislere emir geliyor görevlerini yapıyorlar. Siyasi görmek doğru değil.
Öyle görmen gerek orada ki hakareti de polise değil emir verene görmen gerek mesela savaştada Anzak askeri değildi Lloyd Georgtu as düşmanın ama yapacak bir şey yok
@_LordVader_ Aynı şey mi sjfjej
Benzer orada iç işleri bakanı veya hükümet bulamazsın.. Tepkiyi mecburen polise verirsin yani
Kimdir bu arkadaş? O kadar milyonu kendine bağlayacak ne videoları var acaba.
Aslında çok fazla içerik türü var. Seyehat, ürün karşılaştırma, kalınması zor yerlerde kalma gibi.
Saçma insanlrı büyüttüğümüz için böyle bir ülke olduk
Kaliteli içerikleri de var aslında
Bir bu iki Enes Batur. Nefret ediyorum bunlardan yaa. Hiç izlemedim videolarını
enes youtube u birakali aylar oluyor hala anti fanlari var yeterlidir umarim
ayrica senin 6 ayda kazandigin parayi iki gunde kazaniyorlar kiskanman cok dogal
Orkun ve Enes bir değil bence ya
zaten degil
orkun enesten cok cok daha fazlasini hak ediyor
orkun emek veriyor fazlasiyla enes masa basi videolarla yukseldi
orkunun egitici olan bilgi veren belgesel olarak yayinladigi videolari var ama enesin tamamen eglence odakli falan yani orkun >>>> enes
Fanıda değilim anti fanida değilim kanks. Kazanıyorsa kazanıyor bana ne ala ala. Insanların kazancını kıskanacak kadar düşük seviyeli değilim çok şükür.
Bunu 10 milyon takipçisi varsa ben resmimi atsam gerek 100 milyon takipçim olsa gerek.
Nasıl yani?
yani ben bundan daha iyiyim demeye çalıştığım :P
Kim oldugunu ne iş yaptığını bilmiyorum. Adını duydum ama bilmek de istemedim :)
Bir şans verebilirsin, ilgi çekici videoları var :)
İzlemiyorum bu ekonomide çalışmak para kazanmak yerine böyle boş insanları izleyecek vaktim yok.
Aslında güzel içerikleri de var
Hep yapmak istemişimdir ;
Orkun Işıtmak da kim l*n?
O zaman sonunda yaptın diyebiliriz
Hayır, Sevmiyorum ve izlemiyorum, Ruhi Çenet vb kanallar hitap ediyor bana daha çok
Önceden ikisinin beraber çektiği videolar vardı ama farklı tarzda
Bide gezen youtuberları takip ediyorum, Yırtık Pantolon gibi
Onu hiç duymadım
İzlemeni tavsiye ederim
İzlerimm
Eskiden berkcanin doneminde takip ederdim cok samimi ve komiklerdi. Herkes degisti tabi buyuduler. Artik tkip etmiyorum
1 videosunu bile izlemedim. Turkiye'de gereksiz ne kadar fenomen varsa hiç birini takip etmiyorum. Bana bilgi birikimi katacak kisileri takip ediyorum
3 4 sene önce falan izliyordum ama bıraktım sonra bu tarz videolar izlemeyi
Ben de eskiden daha sık izlerdim şimdi çok nadir karşıma dikkat çekici bir videosu çıkarsa izliyorum
Galiba evlenmişti o bi onu hatırlıyorum son gelişme olarak
Çizgisinde kalan isimlerden biri , paranın bozmadığı , şöhretin karakterinden ödün vermediği biri çok seviyorum izliyorum.
Bazen tahmin videolarini izliyorum, genelde daha dogal ve samimi icerik ureticilerini izlemeyi tercih ediyorum
Kim ki bu hayir izlemiyorum hic komik felan oldugunu da sanmiyorum
Çok saçma birisi ve videolarıda çok saçma bunu bu kadar insan neden takip ediyor anlamış değilim
komik ve eglenceli cunku
@huysuzsincap Bakış açısı farklı olabilir saygım var ama beğenmiyorum.
begenmek zorunda degilsin tabiki fakat baya basarili
@huysuzsincap O zaman başarılarının devamını diliyorum...
Hayır, gereksiz buluyorum. Hiçbirini ne izlerim ne de takip ederim.
senin takibinle batmayacak knk
ben takip etmesem de para kazanir knk adamin kendi meslegi var zaten
Hayır izlemiyorum belgesel tarih bilim tarzı YouTuberler dikkatimi çekiyor
Görürsem izliyorum. Aldığı parayı da hakediyor diye düşünüyorum şahsen
Çok sempatik efendi ve eğlenceli biri. Severek izliyorum videolarını
Hiç bir sosyal medya fenomenini takip etmiyorum, ilgilenmiyorum. Abone de olmam, izlemem
Pek izlemiyorum. İzlediğim şeyler genelde belgesel. Tarihi belgesel hatta.
Bu youtube başka birşeye evrilip patlayacak ama ne zaman
Reklam kokuor buralar
Keşkeee öyle bir şey olsa paraya para demezdim😂😂
Olayı ne bu arkadaşın?
YouTuber
onu biliyorum da ne üzerine ?
Ben tün videolarını izlemiyorum ama kalınması zor yerlerde kalıyor, yüksekten atladığı videoları var profesyonel olarak, dünyanın en pahalı x yemeğini deniyor, fiyat karşılaştırması falan yapıyor. Bazen sokağa çıkıp insanlarla konuşuyor. Elbet farklı videoları da vardır ama benim gördüklerim bunlar
ok sağol.
Izliyorum sevimli tatlı eğlenceli videoları var enes mali gibi değil en azından
Bence de izlenir videoları var
İzlenecek bir tane bile videosu yok.
Bomboş şeyler.
Youtuberlerin hiçbirini izlemem takip edip prim vermem hepsi g*tlek
Evet ya bayılıyorum içeriklerine adam layıkıyla yapıyor işini bence
sonuna kadar hak ediyor daha fazlalarina ulasir unarim
Çok severek takip ediyorum ❤️❤️tebrikler kendisine 👏👏👏👏👏
Nadir. Ama eskiden çok izliyordum
Aynen ben de
Bir kere bile izlemedim.
Doğrudur
Kutlayalım bunu 😂
Hiç izlemedim. Sevmiyorum..
Hayır. Samimi bulmuyorum eskisi kadar.
İzlemiyorum tanımıyorum
Hayır hiç de izlemedim
Önceleri izliyodum ama şuanda ilgimi çekmiyor
Hep karşıma çıkıyor, izlemedim
İzlerim kendisini
İzlemiyorum bu aralar
hayır bir iki gördüm saçmalık
Hiç izlemem. Gram sevmem bunları
Trende düşmüş videolarını izliyorum
İzliyordum evet
Çok eskiden izliyordum
sevmem etmem bilmem ama bu ve bununla aynı zırtolar
paranin. anasını ağlaattılar
Ağlatırlar tabi
Çok nadir izlerim
Ben de öyle
Bu kim
YouTuber
Demek ki çok ünlü değilmiş bak. dd
Bu kim la
YouTuber hiç duymadın mıı
Denk gelirse nadir.
Ben de öylee
Bu kim la
YouTuber
Vallaha tanimiyorum.
Bi ara ruhi cenetin videolarini izliyordum, birde hataysandikici nin.
Onun disinda youtube da takilmal bile
Ruhi Çenetle beraber videoları vardı aslında ama hem eski hem de yüksek ihtimalle Orkun'un kanalındadır
Tanımıyorum desem
Tanımayan birkaç kişi varmış, inanırım
İzlemem. Eğlenceli içerik varsa, izlerim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?