Magazin Sizce Burcu Özberk güzelliği abartılıyor mu? Kaannn0 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Geçen günlerde Hande Erçel abartılıyor mu diye soru sormuştum ve çoğu insan Hande'nin abartıldığını düşünüyordu. Peki sizce Burcu Özberk'in de güzelliği ve oyunculuğu abartılıyor mu? Sizce Burcu Özberk güzelliği abartılıyor mu? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Abartılmıyor güzel 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl handenin yanında çok daha güzel..ama abartılı yorumlar görüyorum.. 1 1 Yorumla Kaannn0 +1 yıl Evet doğru Yorumla
gülçin_beyda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Burcu handeye göre hem daha güzel hemde oyunculuğu daha iyi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hande ve Burcu 1 4 Yorumla Kaannn0 +1 yıl Ikiside çok tatlı Cevap sahibi +1 yıl Burcu neyi sizi bu kadar etkiliyor? Kaannn0 +1 yıl Açıkçası burcu güzel mi bilmiyorum ama tatlı buluyorum ve fiziği çok iyi Cevap sahibi +1 yıl Bence Burcu ğuzel ama çok güzel değil
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Abarttıklarini görmedim ama sıradan bir kadın işte, oyunculuğu da Hande'den iyi ama şahane değil. 0 1 Yorumla Kaannn0 +1 yıl Sıradan kelimesine hariç diğerlerine katılıyorum Yorumla
nağmeyusracglyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bence güzel ama abartılacak kadr değil , oyunculuğu iyi ama 0 0 Yorumla
TheLovex_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Harbi güzel kadın ama herkes gibi o da abartılıyor 1 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Herseyde ve herkeste oldugu gibi abartiliyorlar 1 0 Yorumla
aramissincnmksdeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bence çok güzel 1 1 Yorumla Kaannn0 +1 yıl Bence de Yorumla
__rüyademirr Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bneve gayet güzel bir kadın. 1 1 Yorumla Kaannn0 +1 yıl Bence de Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl oyunculuğu tartışılır ama güzelliği asla :) 0 1 Yorumla Kaannn0 +1 yıl Bence de Yorumla
ProfessorSnape5 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok bu kadın harbiden çok güzel 0 1 Yorumla Kaannn0 +1 yıl Evet bence de Yorumla
Thalia27 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl güzel degil zaten kim uydurmuş totosundan 0 2 Yorumla Kaannn0 +1 yıl Beğenen, güzel bulan insanlar var. Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Sjsgsjshkshsjs zoruna gitti reisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Abartılmıyor güzel
handenin yanında çok daha güzel..
ama abartılı yorumlar görüyorum..
Evet doğru
Burcu handeye göre hem daha güzel hemde oyunculuğu daha iyi.
Ikiside çok tatlı
Burcu neyi sizi bu kadar etkiliyor?
Açıkçası burcu güzel mi bilmiyorum ama tatlı buluyorum ve fiziği çok iyi
Bence Burcu ğuzel ama çok güzel değil
Abarttıklarini görmedim ama sıradan bir kadın işte, oyunculuğu da Hande'den iyi ama şahane değil.
Sıradan kelimesine hariç diğerlerine katılıyorum
Bence güzel ama abartılacak kadr değil , oyunculuğu iyi ama
Abartiliyor ama guzrl
Harbi güzel kadın ama herkes gibi o da abartılıyor
Bence hem güzel hem başarılı bir kadın.
Herseyde ve herkeste oldugu gibi abartiliyorlar
Yeterince abartılmıyor
Kesinlikle evet
Bence çok güzel
Bence de
Bneve gayet güzel bir kadın.
Bence de
oyunculuğu tartışılır ama güzelliği asla :)
Bence de
Yok bu kadın harbiden çok güzel
Evet bence de
güzel degil zaten kim uydurmuş totosundan
Beğenen, güzel bulan insanlar var.
Sjsgsjshkshsjs zoruna gitti reisin
kusursuz bacakları var
Hayır