Yeni projesi için saçlarını kızıla boyatan Pınar Deniz’in saçları sizce nasıl olmuş? Hayranları ikiye bölümmüş, “arkadaşın yok mu uyarsın” diyenler ve hayranlıklarına hayranlık ekleyenler olarak. Benim tarafım belli! Çillerine kurban olduğumsu 🥰

Yeni projesi için saçlarını kızıla boyatan Pınar Deniz’in saçları sizce nasıl olmuş? Hayranları ikiye bölümmüş, “arkadaşın yok mu uyarsın” diyenler ve hayranlıklarına hayranlık ekleyenler olarak. Benim tarafım belli! Çillerine kurban olduğumsu 🥰

Çoğu kişi beğenmemiş ve olumsuz eleştirmiş ama benim hoşuma gitti. Kendisine kızıl yakışmış. Prenses Ariel ve Bella Hadid karışımı gibi. Çok tatlı olmuş.
Cevap
14Cevap
Pınar'ın esmer-buğday bir ten rengi var koyu tonlar gidiyor bence. Kötü değil ama pek beğenemedim proje güzelse saç çok önemli değil.
Bence güzel olmuş
Herkes de bir kızıl merakı.
Kızıl saç herkese yakışmaz anlamadınız galiba.
Yakışması için beyaz tenli olmanız lazım.
Yok arapça da bilmiyorum anlatıyım.
2 bölüm muhteşem yüzyıl izlemişimdir diye yorumladım 😄😄 çok güzel biri ama bu saçları olmamış bence
Çok güzel bir kadın ama koyu renk saçlarıyla.. bu yeni saç rengi güzel gorunmedi gözüme umarım bir an önce eski rengine döner.
bence kumral saç daha çok gidiyor ona kızıl olmamış gibi ama yine de kendi bilir tabi
sanırım bu senin moda saçı
Siz türk kızları ikide bir bana mesafe koyar gidersiniz bende tek başıma bunları görünce anladım hepiniz aynısınız seni tanımıyorum diyen türk kızları hepiniz aynısınız
Iyi buldum iyi
Değişiklik olmuş ne negatifsiniz ha
Güzel olmamış 👎
Ah Pınar naptın kendine
Hayır ya sanki olmamış gibi :/
Pek olmamış gibi sanki
Çokda bir halta benzememiş
Ben beğenmedim yakışmamış
Eski hali daha iyiydi, sevmedim.
Önceki hali daha iyiydi
Halama benzemiş 😄
Çil ve kızılın tonu olmamış