Magazin Hazar Ergüçlü sizce güzel mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Beni ona benzeten çok oluyor da ben de merak ettim acaba nasıl diye Hazar Ergüçlü sizce güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl güzel bir kadınmış bencebu arada ilk defa gördüm tanımıyordum bu resimlerden gördüğüm kadarıyla yorumladım 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence çok güzel bir kadın, ben Medcezir dizisinden beri beğeniyorum kendisini. 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yok ya Simay'da kaldı bende bu kız.. O kadar kötü bir rol oynadı ki, tiksindim kendisinden#Vesselam 0 0 Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzel beğeniyorum tam bir esmer güzeli 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Magazin konusunda 315 cevap paylaştı. Tipim değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
güzel bir kadınmış bence
bu arada ilk defa gördüm tanımıyordum bu resimlerden gördüğüm kadarıyla yorumladım
Bence çok güzel bir kadın, ben Medcezir dizisinden beri beğeniyorum kendisini.
Yok ya Simay'da kaldı bende bu kız..
O kadar kötü bir rol oynadı ki, tiksindim kendisinden
#Vesselam
Fena değil gideri var işte
Evet gayet güzel bence
Estetiksiz güzel 🙈
Güzel beğeniyorum tam bir esmer güzeli
Güzel değil ama tatlı bir kız.
Senin resmin yok ki
Ermeni destekçisi değil mi l*n bu
Ben beğeniyorum
Ortalama türk kızı