Magazin KS magazin olsaydı sen hep manşet olur muydun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ben şok ben manşet Güncellemeler+1 yıl yine çok aktifiz 👏👏 KS magazin olsaydı sen hep manşet olur muydun? Cevapla Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 7,7b cevap paylaştı. Manşet olurdum 0 0 Yorumla
burhansoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tabii ne sandın yaprak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yaprak diyo ya yicen şimdi Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl hele sen her hafta hdnjcnfcnf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır ben bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum arkadaşlar lütfen 😬😬😂 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence ben olmazdım entrikam vs yok çünkü 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 415 cevap paylaştı. Tövbe haşaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ooooo asıl bomba gelmişş Yorumla Rascoln36 +1 yıl Belki ünlü değildik ama bizde az moneselere poz vermedik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Manşet olurdum
Tabii ne sandın yaprak
yaprak diyo ya yicen şimdi
hele sen her hafta hdnjcnfcnf
hayır ben bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum arkadaşlar lütfen 😬😬😂
Bence ben olmazdım entrikam vs yok çünkü
tabeee
Hiç olmazdım
Tövbe haşaa
ooooo asıl bomba gelmişş
Belki ünlü değildik ama bizde az moneselere poz vermedik
Tabiki hahaha
Bilmem denemek lazım