Serdar Ortaç: "Elliden sonra insanın aşkı olmaz egzaması olur, boşuna uğraşmaya gerek yok, elliyi geçen ne adamdan ne kadından aşk olmaz ancak egzama olur, kesin söylüyorum 50 yaşından sonra insanın ya romatizması olur ya da egzaması, aşkı olmaz."

Serdar Ortaç: "Elliden sonra insanın aşkı olmaz egzaması olur, boşuna uğraşmaya gerek yok, elliyi geçen ne adamdan ne kadından aşk olmaz ancak egzama olur, kesin söylüyorum 50 yaşından sonra insanın ya romatizması olur ya da egzaması, aşkı olmaz."
Elindekinin değerini bilemedi, kumarda sağda solda kadında kızda harcadı, şimdi elde avuçta bir şey kalmayınca bu sözleri söylemek çok kolay, eski variyeti kendisinde olsaydı böyle bir laf etmezdi,”….
Evet, ben de böyle düşünüyorum. Bilim insanları da aşk duygusunun 54 te bittiğini söylüyor zaten
Cevap
9Cevap
Evet katılıyorum
Serdar kendini bitirmiş hayatı hızlı harcamış ve kendi düşüncesini söylemiş. Yazık üzüldüm bir insan bu şekilde nasıl düşünmüş diye.
Adam dogru demis, 50’den sonra
artik Toruń torbaylA ugrasisin
Askmi kalir
Kendine bakarsan 70 inde de aşık olabilirsin. Aşkın yaşı yok.
Bende 15 yaşında egzama başladı demekki 50 yaşında aşk olur. Şu an egzama filan yok. Saçlarıma mâloldu egzama.
Bu çok kötü ya ben hiç aşık olmayacağım sanırım
Ciddiye aldığım biri değil.
50yaşındakiler cevap versin. d
Hakli
Evet ayni fikirdeyim
Egzama aa
Adam adam djsnjxd
Bu adamı nasıl seviyorsunuz ya
Hahhahah kral adam
Evet aynı fikirdeyim
Aşkın yaşı olmaz
Aşkın yaşı olmazz.