Merhabalar Herkese🌸
Bahar Candan, instagram hesabından eşcinsel olduğunu açıkladı.

"Arkadaşlar ben artık kafamda bazı şeyleri yendiğime karar verdim ve artık kadınlardan hoşlandığımı fark ettim." dedi.
Sizce dikkat çekmeye mi çalışıyor?
Merhabalar Herkese🌸
Bahar Candan, instagram hesabından eşcinsel olduğunu açıkladı.

"Arkadaşlar ben artık kafamda bazı şeyleri yendiğime karar verdim ve artık kadınlardan hoşlandığımı fark ettim." dedi.
Sizce dikkat çekmeye mi çalışıyor?
Tipe bakılmalı öncelikle, bu kimse gorilden maymuna, insandan şempanzene, erilden dişile her şeye benzetilebilir, böyle bir kimseden zaten salt bir soyluluk ve devamlılık bekleyemeyiz, bu zavallının biraz goril, biraz insan, biraz eril ve biraz da dişil olmak halihazırdaki rezil bir yazgısıdır.
Bahar sadece primcidir ve para için yapmayacağı şey yoktur, yalancılık ve sahtelik bunların yalnızca hafif kalan yanları, bu açıklamayı yaptıktan sonra OnlyFans hesabının linkini paylaştı, üyelik aylık 90 dolar, yani 1,500 tl.
Var mı üye olan
@huuhubengeldim Lan olsak n'olacak, para etmez o s*lak.
Cevap
59Cevap
Evet sonradan fark etmiş olabilir. insanlar cinsel yönelimini değiştirdiği zaman neden dikkat çektiklerini düşünüyorsunuz?
Cinsel eğilimler, sonradan kazanma tercihlerdir...
Yani beynine oturtmuş, ben bunu seviyorum şunu seviyorum , ona göre eğilim kazanmış demektir...
30 yaşında bir kız arkadaşım var, erkek olmaya karar verdi ve göğsünü aldırdı. Habuki daha düne kadar erkeklerden hoşlanıyordu, babası evi terk edip, başkasıyla evlenince, evde erkek rolünü kapmak için bu cinsiyete yönlendi, hepsi bu...
Düne kadar mini etek giyiyordu halbuki 😅
Bu kızda birkaç kez kız arkadaşıyla yakinlasmistir. Acaba demiştir, kişiliğini sorgulamistir. Biseksuel olduğuna karar vermiştir, hepsi bu
yanlış anlatma
Ne diyon lezbiyen
Kesinlikle doğru anlatıyorum.. erkek olan kız, erkek olmadan önce benden hoslaniyordu, ben biras erkeksi diye çekiniyordum aslında, sonra bunun kankasi vardı, benim kuzenim oluyordu, onada aşıkmış ama bizim kuzen buna pas vermedi, kanka ayağına takıldı, kızın aşktan yana şansı olmadi, küçüklüğünden beri, maskulen davranışları vardı. Ondan da etkilenerek, en son babası evi terk edince, ben dedim kesin erkek olcak, babası yok, genelde cinsiyet degistiren kızlar baba faktöründen dolayı degistiriyor diye. Umduğum başıma geldi. Halbuki kızın sadece sohbeti maskulendi. Mini etek bile giyerdi.
biseksüelden haberin yok galiba iki cinstende hoşlanabilir ayrıca dediğinin de hiç alakası yok benimde babam yok
Bir insan kadınlardan veya erkeklerden hoşlanabilir, neden sapkınlık olsun bu, birinin malını mı çalmıs, birinin hakkına mi girmiş, lütfen namusu bacak arasinda aramayin. İsteyen istedigini sever hoşlanir.
Bu kadın aslında çok zeki bu şekilde gündeme getiriyor kendini unutulmamak için sürekli bir manşet yaratıyor helal olsun buna hayranlık duyan bir canım topluluk var işinde gayet başarılı
Herkesin cinsel yönelimine saygım var ama bu kız kesinlikle dikkat çekmek için yapıyor. Zaten bir espirisi de yok seçenek olarak da gündeme gelmek için bu tarz şeyleri kalıyor.
Bence can sıkıntısı ve amaçsızlıktan söylenmiş bir şey. Yaşıtlarının elde etmek için ömrünü verdiği her şey altın tepside sunulmuş o da hayatına heyecan katıyor ne yapsın.
Fotoğraftaki kişinin Bahar Candan olduğuna emin miyiz? Benim hatırladığım kişiyle alakası yok. Takip etmediğim için tanıyamadım galiba
Evet o instagramdan story attı
Gündem olma çabası. Siz de ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Tuğçe kazaz denilen mal da 234324 kere din değiştirmişti.
Baharla olmam lazım tam birbirimize uygunuz bende kadınlarsan hoşlanıyorum ne çok ortak noktamız varmış meğer
Bunu söyleyen bahar candansa olabilir. Ayrıca ne diye bu kadının konuşmalarını tiye alıyorsunuz hep gündemde kalma peşinde
Bu tamamen tercih yönelim.
Bilim insanları eşcşnselliğin doğuştan değil de yönelim olduğunu kanıtladılar. Eicinseller aktivizminin iddialarını, alanında uzman ve cesur 6 isim bilimsel açıklamalarıyla yalanladı.
https://t. co/weyFnV3PLc
Xper secime link paylaşmam izin vermiyor. Merak edenler yotubtan da bu videoyu bu başlık adı altında bulabilirler
Başlık "EŞCİNSELLİK DOĞUŞTAN DEĞİLDİR"
Erkek bulamamıştır o, o zekasızlıyla :D kadınlarda şansını denemek istiyor olabilir. Bu nasıl avukat oldu hayret ya shsjs
Eğer içselleştirilmiş homofobi, toplumsal baskı gibi şeyler varsa ortada evet kişi sonradan kendi hakkında net fikirlere sahip olabiliyor.
İlgiyi üzerinde toplama gayreti. Maalesef çıtayı yükselttikçe her defasında daha absürt şeyler yapacaklar.
Zaten sonradan farkedilecek bir şey bebekken hemcinsinden hoşlanacak halin yok ya. İsteyen isteyene aşık olur insanları salın artık.
o hormonlarla alakalı bişi sen nasıl ki erkeği seviyorsan bunu kadınlık hormonun fazla olduğu için seviyorsun
Ya gerçek olsun olmasın kime ne bize ne sallayın geçin sanki biz skişip sevişicez :D
Bu sanki daha farklı birisiydi. Neyse bana ne başkasının yöneliminden.
Şu tipe fiziğe bak Allah'ım Yarabbim, çok üzüldük cidden
Doğuştan olan ama insanların çok sonradan farkedebildiği bir şey
İnsan böyle şeyleri sıradan fark edebilir evet olabilir
Sonradan farkedilen bir şey değil aslında. Bir fantezi urunudur
Beni ilgilendirmiyor hanimefendi beni ilgilendirmiyor hajsmdx
Neden yav neden bütün ğüzel kızlar lez oluyor neden
Bahar candan mı güzel buna gülerim 😀
@Uyumazkıss sus bakim büyüklerin işine karışma
Dikkat çekmek isteyen de gey olduğunu açıklıyor hahaha aynı şeyi onlarca ünlü yaptı
bu kadının yaptığı her hareket ilgi çekmek için bu da dahil
Dalga geçiyor tabiki dikkat çekmek için yapıyor. Görüldüğünün aksine çok akıllı bir kadın
Kesinlikle öyle zeki bi kadın. Bir kaç youtube videosuna denk geldim röportaj falan. Gerçekten çok mantıklı konuşuyor. Özellikle tatil yerlerindeki şu lahmacun fiyatlarıyla ilgili yaptığı açıklama beni ters köşe yaptı resmen.
Evet ciddilestigi zaman çok mantıklı ve güzel konuşuyor hukuk okuyor diye biliyorum.
Aa ben senin görüşünün altına mı yapmışım görüşü
Yess
Pardon görseydim sen olduğunu yapmazdım.
Estağfurullah. Bundan sonra dikkat edersin
Kesinlikle edecem. İyi akşamlar
Saçma insanların saçma paylaşımları. Buna ben sapıtmak derim.
Kim bilir neyin etkisinde konuşuyor bu kadının kafası başka bir kafa.
Tamamen popüler kültür ve nasıl gündem olabilirim adlı caljsma
Fotoğrafa bak mk burada ki çoğu kız ondan bin kat güzel ya dikkat için soyunmuş baksana
Kadın olsam bende kadınlardan hoşlanırım, doğru yolu bulmuş.
Offf kız her şeyi dikkat çekmek için yaptığını kendi itiraf etti zaten. Daha neyi tartışıyor millet
Elitizm olarak gündemde olmayı sevdiğini söylemişti zaten
Bu kadın bakımlı kadına benziyordu şimdi kadınoglanmı oldu😂
Sımdı bu boyle dedı ya. Kadınlardan hoslanmakta moda olur tum kızlar kadınlardan hoşlanmaya başlar
Dalga geçiyor bu kadın sadece. Amacı ise tam olarak bu. Halkın diline düşmek. Popülerliği başka türlü sağlayamıyor çünkü bilim adamı vs değil napsın?
evet çok saçma bence yani hem biyolojik olarak hem din olarak doğru değil insanlar bi anda lgqbt li olduklarını söylüyorlar hepsi ilgi çekmek için
@Ardafit67 teşekkür ederim🥰 fit misin arda ahahahahehq😂
@Ardafit67 fitnessla uğraştığın kollarından belli oluyor 🤗 çok havalı ve sağlıklı bence çok beğeniyorum fit insanları burcum balık seninki ne😊😊
Herkes dine inanmak zorunda değil. ayrıca biyolojik olarak eş cinsel bir çok hayvan var bu doğanın bir parçası
@Mervekusgibiucarim napiyonnnn
Buda her türlü gündemde durmaya uğraşıyor. Niye ünlü bu hala anlam veremiyorum ne üretiyor ne yeteneği var?
cocukluk ya da ergenlik donemlerinde fark edilir genelde
Bu kadın niye her fotoğrafta farklı insanmış gibi çıkıyot
He yaw bende bu stori gördüm ne yapalım kızlar evlenelim mi çok zengin skshskshskh
Verilen rolü güzel oynamış. Dünyada lgbt hızlansın istiyorlar galiba.
o kdar rspluktan sonra kendine fantezi ariyo
Degismeyen tek sey degisimdir demis biri sorusoran arkadasta tercihini her an degistirebilir
Belki bir kadınla ilişkiye girdikten sonra farketmistir
Bu yönelim değil daha çok tercih
Acaba kadınlar ondan hoşlanıyor mu?
En azından üreyemicek bu sevindirici. 😂
Ben bu kadını gece görsem korkarım bu ne ya ,
Bi mavili bahar candanın fake hesabını açmıştır 😅
Bu tiple kadınlar hoşlanacak mı bakalım.
Ne yapak cinsiyet mu degistirek bizde kadınlardan hoslaniyoruz
sonradan onceden ne fark eder
Biseksüellik sonradan da gelişebilir
dikkat çekmemeye çalışan kadın akılllıdır zaten
Yaw ne bos bi tip bu yaw
Kafası anca geldi demek ki.
Bu hatun çok tatlı ama 😊
Amaç dikkat çekmek gündemde kalmak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?